Overwatch 2Overwatch 2 Nyheter

Overwatch 2 svävar till toppen av Steam Charts efter återkomst av välgörenhetshud

Den efterlängtade återkomsten av Pink Mercy välgörenhetsskinn har drivit Overwatch 2 till oöverträffade höjder på Steams toppsäljarlista. Den begränsade tiden $ 20 bunt, som innehåller en ny Rose Gold-variant av den älskade huden, gick live tidigare denna månad med alla intäkter till förmån för Breast Cancer Research Foundation.

Spelare har flockat till hjälte shooter för att plocka upp paketet innan det försvinner, katapulterade Overwatch 2 till nummer fem på Steams mest inkomstbringande spel i veckan. Detta markerar första gången Overwatch 2 till och med har knäckt topp 100 sedan lanseringen i augusti 2023.

Pink Mercy-paketet har genererat så mycket intäkter att Overwatch 2 har överträffat långvariga toppsäljare som Counter-Strike, GTA 5, Final Fantasy XIV Online och Destiny 2. Anmärkningsvärt är att spelet har uppnått denna bedrift samtidigt som det fortfarande har en ”överväldigande negativ” recensionspoäng på Steam.

Återkomsten av Pink Mercy har inte bara drivit en kraftig ökning av Overwatch 2:s popularitet utan stöder också en värdig sak i kampen mot bröstcancer. Blizzards beslut att ta tillbaka den mycket eftertraktade huden lönar sig tydligt, både för spelet och för välgörenhet.

Ta reda på mer om Pink Mercy-paketet i beskrivningen


Pink Mercy-paketet

Välgörenhetshuden Pink Mercy återvänder till Overwatch 2 från 25 juni till 8 juli 2024, tillsammans med ett nytt Rose Gold Mercy-paket. Pink Mercy-huden kostar $ 15 och har hjälten i en rosa outfit med band för att symbolisera medvetenhet om bröstcancer. Rose Gold Mercy-paketet för 20 USD innehåller ett nytt rose gold-skin, ett vapenskinn som kan användas med alla Mercy-skin och ytterligare temakosmetika som sprayer, namnkort och spelarikoner.

100% av inköpspriset för både Pink Mercy-skinnet och Rose Gold Mercy-paketet (exklusive skatter och plattformsavgifter) kommer att doneras till Breast Cancer Research Foundation för att finansiera forskning som syftar till att förebygga och bota bröstcancer. Den ursprungliga Pink Mercy-kampanjen 2018 samlade in 12,7 miljoner dollar till BCRF, den största enskilda donationen som välgörenhetsorganisationen hade fått vid den tiden.

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button