Dota 2Dota 2 Guider

Bästa Lane-partner för Techies i Dota 2

Techies, den ökända demoleringsexperten i Dota 2, har utvecklats från ett basförsvarande hot till ett formidabelt position 4-support sedan Patch 7.31. Med ett kit som är utformat för banpress och lagstrider har Techies blivit ett populärt val i både professionella och avslappnade spel. Hans sprängning plus trippelminkombination när den är tajmad med en tazer-explosion är mycket effektiv. För att verkligen utnyttja kraften hos denna explosiva hjälte är det avgörande att para ihop honom med rätt banpartner. Här utforskar vi de fem bästa Offlaners som synergiserar med Techies och förvandlar laningfasen till en mardröm för motståndarna.

De underskattade Techies officiella … Stort misstag!

Topp 5 bästa Lane-partners för Techies i Dota 2

Techies trivs tillsammans med tanky Offlaners som kan dra nytta av det kaos han skapar. Låt oss fördjupa oss i de fem bästa partnerna som kan förstärka Techies styrkor:

Doom

Doom Dota 2 techies laner

Doom, en dominerande kraft i den nuvarande metan, blir en ostoppbar Offlaner med Techies vid sin sida. Techies Blast Off! och Sticky Bomb-förmågor avskräcker fiender från att engagera sig, så att Doom kan odla och trakassera med straffrihet. Även om deras kombination saknar direkt synergi är utrymmet som Techies skapar ovärderligt för Doom, särskilt efter nivå 6, där fienden Carry står inför ett grymt val: lämna banan eller falla till denna dödliga duo.

Axe

Axe Dota 2 techies laner

Axes banedominans är välkänd, men med Techies blir han en dödsmaskin. Duons trakasserier med Sticky Bomb och Battle Hunger tvingar motståndarna att snabbt tömma sina resurser. En vältajmad Blast Off! från Techies, i kombination med Axes Berserker’s Call, resulterar ofta i en säker död, medan Techies förmåga att stapla läger ytterligare påskyndar Axes farm.

Tidehunter

Tidehunter Dota 2 techies laner

Tidehunters tankiness och lane sustain gör honom till en solid partner för Techies. Hans Gush-förmåga, som minskar rustning och saktar ner, förbättrar Techies högerklickskador och Sticky Bomb-effektivitet. Tillsammans applicerar de obevekligt tryck, vilket gör det nästan omöjligt för fiendens Carry att överleva laningfasen utan förluster.

Primal Beast

Primal Beast Dota 2 techies laner

Primal Beasts hållbarhet och tidiga magiska skador gör honom till en formidabel Offlaner. I kombination med Techies ingjuter de rädsla hos fiendens Carry. Synergin mellan Primal Beasts Onslaught och Techies Blast Off! leder till enkla bedövningar och dödar. När de når nivå 6 fungerar deras ultimatum i tandem för att fånga och eliminera motståndare med en kombination av Proximity Mines och Pulverize.

Centaur Warrunner

Centaur Warrunner Dota 2 techies laner

Trots en nedgång i popularitet är Centaur Warrunner fortfarande en kraftfull Offlaner med Techies. Hans förmåga att angripa med Hoof Stomp gör att Techies kan lyckas med Blast Off!, medan Double Edge säkrar dödandet. Det finns dock en risk att Centaur kan falla av om spelet sträcker sig in i de sena stadierna.

Fällan är satt!

Som en av Dota 2:s starkaste Position 4-supportrar kan Techies på egen hand luta laning-fasen till sitt lags fördel. Den rätta banpartnern förstärker inte bara Techies inverkan utan demoraliserar också fienden och banar väg för seger. Den här guiden syftar till att hjälpa spelare att maximera sin effektivitet med Techies och dominera slagfältet. Lycka till och ha ett bra spelande!

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Check Also
Close
Back to top button