CS 2CS 2 Nyheter

Counter-Strike-kartdesigner avslöjar fantastisk CS2 Cache-uppdatering

När CS2 lanserades märkte spelgemenskapen att en del innehåll saknades, men inget stod ut mer än en favoritkarta. Cache, ett älskat slagfält från CS:GO, har ännu inte dykt upp i Valves senaste version. Kartans skapare, FMPONE, har dock just delat en spännande uppdatering om dess utveckling.

Förhandsgranskning av ny cache i Source 2 av FMPONE

Shawn ”FMPONE” Snelling hade tidigare sagt att Cache skulle uppdateras till Source 2 men bara delat några grundläggande bilder. Idag gav Snelling en detaljerad förhandsgranskning som visar Mid-området och det nya utseendet på A-bombplatsen på den förnyade Cache.

Det nya utseendet på Mid är imponerande, med en solig atmosfär. De gula tonerna är dock mindre intensiva än på Snellings tidigare bilder. A-området ser i stort sett likadant ut men har ett fräschare utseende.

Även om det fortfarande är ett pågående arbete är Source 2:s grafik iögonfallande och ger en ljusare och mer färgstark upplevelse än den tidigare versionen.

Till skillnad från Cache i CS:GO har Snelling avsevärt justerat vinkeln på militärfordonet som är placerat i mitten av A-platsen. Denna förändring, som han förklarar, syftar till att förbättra Counterterrorism-återtagningsmöjligheter samtidigt som det lindrar en del av det tryck som Mid utövar på platsen.

Dessutom framhöll Snelling att platsen har utvidgats. Även om vissa funktioner, till exempel den emblematiska gaffeltrucken, saknas i de aktuella bilderna, kommer de att införlivas i sinom tid.

Source 2-uppdateringen för Cache ser bra ut, med allt från uppdaterade texturer till bättre belysning och gameplay. Även om kartan inte är klar ännu är många fans glada och hoppas att utvecklaren avslutar uppdateringarna snabbt.

Cache har varit en hörnstenskarta i CS:GO och har skapat förutsättningar för några av spelets mest oförglömliga ögonblick. Kärnan i CS skulle inte vara komplett utan den klassiska Cache i CS2.

AMD förbättrar Radeon Anti-Lag-funktionen

Efter förra årets problem med Radeon Anti-Lag+-funktionen är AMD fast beslutna om att förbättra denna teknik. För att undvika tidigare misstag kommer de att börja med en mindre, kontrollerad release för bara ett spel. De kommer sedan att be testare om feedback för att göra funktionen bättre innan en bredare lansering.

https://x.com/MaximsTweets/status/1793438668293611637

Counter-Strike two-spelare kan nu använda AMD:s nya Radeon Anti-Lag 2. Den här funktionen minskar inputfördröjningen mer effektivt än den äldre versionen och åtgärdar de stora problemen från uppdateringen i september förra året.

För att använda Anti-Lag 2 behöver spelarna en AMD Radeon RX 5000, 6000 eller 7000-serie GPU med de senaste Radeon-drivrutinerna (version 24.5.1 beta). Efter att ha installerat drivrutinen och startat Counter-Strike 2 slås Anti-Lag 2 på automatiskt.

Spelare kan hitta den här funktionen längst ner i spelets grafikmeny. Feedback kan ges via AMD:s Bug Report Tool.

Uppdateringen introducerar ett verktyg för spelare att jämföra olika Anti-Lag-lägen. Genom att trycka på Alt+Shift+L kan användare växla mellan ingen Anti-Lag, den gamla och den nya versionen. Frame- och millisekundräkningar visas nära minimap i det övre vänstra hörnet, vilket ger en tydlig jämförelse i realtid.

Precis som Nvidia Reflex minskar Radeon Anti-Lag tiden mellan en spelares handlingar och vad som händer på skärmen. Detta görs genom bättre synkronisering av CPU och GPU under bildbehandlingen. AMD:s originalversion lanserades 2019 och fungerade i alla spel med hjälp av tweaks på drivrutinsnivå.

I september förra året introducerade företaget Anti-Lag+, som optimerar prestanda genom att titta in i koden för enskilda spel. AMD introducerade Anti-Lag+ utan att först informera spelutvecklare.

Detta ledde till att onlinespel kraschade; vissa spelare fick till och med anti-cheat-förbud. Som ett resultat av detta drog AMD tillbaka funktionen och lovade att släppa en korrigerad version.

Istället för att bara arbeta på drivrutinsnivå har AMD samarbetat med Valve för att lägga till Anti-Lag 2 direkt i spelkoden. Detta säkerställer att CPU- och GPU-bilderna synkroniseras utan att orsaka avbrott. Enligt AMD fördubblar denna uppdatering nästan effektiviteten av latensreduktion.

För närvarande är Anti-Lag 2 endast tillgängligt i Counter-Strike 2, men AMD planerar att släppa SDK på GPUOpen så att andra spelutvecklare snart kan använda denna teknik.


Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button