CS 2CS 2 Nyheter

CS.MONEY lanserar finansieringsinitiativ för framväxande lag i Premier-tävlingar

CS.MONEY Översikt

CS.MONEY är en framstående marknadsplats och handelsplattform online som främst är inriktad på utbyte av skins och föremål för spel som CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) och CS2. Den underlättar köp, försäljning och handel med spelobjekt mellan användare. Plattformen skiljer sig från andra, t.ex. Steam Marketplace, genom att användarna kan ta ut riktiga pengar från försäljningen av skins, förutsatt att vissa villkor och verifieringsprocesser uppfylls.

CS.MONEY grundades den 16 september 2015 och drivs av CS VIRTUAL TRADE LTD i Limassol, Cypern, och har etablerat sig som en betydande aktör inom handel med virtuella objekt. Den stöder både peer-to-peer (P2P) och bot-baserade handelserbjudanden, vilket ger flexibilitet i hur transaktioner genomförs. För P2P-erbjudanden kan föremål listas medan de ligger kvar i säljarens lager tills ett köp görs, medan botbaserade erbjudanden kräver att föremål skickas till ett av CS.MONEY:s Steam-botkonton innan de listas.

Plattformen är känd för sitt stora urval av skins och erbjuder över 16,7 000 olika objekt med totalt 265,7 000 listade erbjudanden och ett kombinerat värde på cirka 8,7 miljoner dollar. Detta omfattande lager, tillsammans med funktioner som ett 3D-inspektionssystem för vapenskins, gör CS.MONEY till en go-to destination för både tillfälliga och seriösa handlare.

CS.MONEY har dock sina nackdelar, såsom högre transaktionsavgifter jämfört med vissa andra marknadsplatser, avvikelser från Steam Market-priser och begränsade metoder för kontantuttag. Trots dessa problem har plattformen ett starkt rykte inom communityt, vilket bevisas av ett högt betyg på Trustpilot och en stor, aktiv användarbas.

Plattformen betonar också säkerhet, erbjuder ett tillägg mot bedrägerier och kräver identitetsverifiering för uttag. Användare måste tillhandahålla personlig information och i vissa fall en kort video för KYC (Know Your Customer). CS.MONEY:s engagemang för säkerhet och användarupplevelse stöds ytterligare av en chatt som är öppen dygnet runt och en särskild mobilapp för både Android- och iOS-system, vilket förbättrar handelsprocessen och ger ytterligare säkerhetsåtgärder.

I ett viktigt steg för att stödja uppåtgående esporttalanger har esports skin trading-plattformen CS.MONEY tillkännagett ett nytt sponsorprogram riktat mot mindre lag i Counter-Strike-tävlingsscenen. Detta initiativ kommer att börja med PGL CS2 Major Copenhagen 2024, där CS.MONEY kommer att erbjuda en sponsring på $20,000 till ett lag som kvalificerar sig, med möjlighet att öka denna sponsring till $40,000 om laget tar sig till slutspelet.

Sponsorprogrammet är skräddarsytt för att hjälpa framväxande lag som säkrar en plats i Majors genom Regional Major Rankings (RMR) och de som ännu inte har haft erfarenheten av att delta i en Major under sitt nuvarande lagnamn. Stödet från CS.MONEY är inte bara finansiellt utan innebär också ett strategiskt partnerskap, eftersom det utvalda laget förväntas att aktivt marknadsföra varumärket CS.MONEY.

Behörighet och ansökningsprocess

Lag som är berättigade till denna möjlighet är de som tävlar i RMR-kvalen och de som inte tidigare har tävlat i en major under sin nuvarande tagg. Intresserade team måste först vinna RMR-kvalet och sedan kontakta programkoordinatorn via e-post inom en fastställd tidsfrist och i princip godkänna villkoren för programmet.

Detaljer och förväntningar för sponsring

Det lag som säkrar sponsringen kommer att få 20 000 USD, med möjlighet att dubbla detta belopp till 40 000 USD om de går vidare till slutspelet i tävlingen. I utbyte mot detta ekonomiska stöd har CS.MONEY ställt upp flera förväntningar, bland annat

  • CS.MONEY-logotypen ska visas på lagets tröjor under hela majorn.
  • Inkludering av en klickbar CS.MONEY-logotyp på lagets officiella webbplats och sociala mediekanaler.
  • Tillstånd för CS.MONEY att använda lagets logotyp och spelarbilder i sina marknadsföringskampanjer under en period av tre månader efter majorn.
  • Aktiv marknadsföring av CS.MONEY på sociala medier, inklusive omnämnanden och prisdragningar på lagets plattformar under majorn.
  • Skapande av gemensamt foto- och videoinnehåll som belyser lagets engagemang i CS.MONEY-stödprogrammet.

Urvalskriterier

Om det finns flera sökande kommer CS.MONEY att välja mottagaren baserat på deras beredskap att delta i ytterligare marknadsföringsaktiviteter som går utöver de grundläggande kraven. Företaget har klargjort att faktorer som lagets ursprung, laguppställning, storleken på deras fanbase eller någon benägenhet att förhandla ner värdet på kontraktet inte kommer att påverka urvalsprocessen. Detta tillvägagångssätt är avsett att garantera lika villkor för alla lag som ansöker om sponsring.

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button