FortniteFortnite Guider

De mest populära Fortnite-streamarna att titta på

Svenska fans av Forntite och ivriga spelare av spelet är förmodligen fascinerade av Chapix prestationer, särskilt efter att han har krönts till den mest inkomstbringande inhemska spelaren i spelet. De flesta framgångsrika esportspelare är också streamare – detta har gjort det möjligt för många att se deras prestationer i en mer avslappnad miljö, där de kan kommentera deras prestationer och interagera med dem. Dessa streamingsessioner har visat sig vara en bra inlärningsmiljö som har ett högt underhållningsvärde, vilket är anledningen till att se upp för bra streamare är nyckeln till att titta på kvalitetsinnehåll.

Hur valdes de bästa Fortnite-streamarna ut?


När vi undersökte de mest populära Fornite-streamarna tog vi hänsyn till dessa faktorer:

– Mätvärden – det genomsnittliga antalet tittare, antalet följare och streamtiden har tagits med i beräkningen.

– Samarbeten – professionella partnerskap med tredjepartsföretag har framstått som ett tecken på relevans i internetscenen och tillräckligt många följare för att locka sponsorer.

– Närvaro på sociala medier – vi har tittat på hur många följare varje kandidat har på olika sociala medieplattformar för att avgöra graden av engagemang med sin publik.

Clix

Clix, vars riktiga namn är Cody Conrod, är en framstående figur i Fortnite-spelgemenskapen. Han är en mycket framgångsrik Fortnite-spelare och streamer som har uppnått betydande berömmelse och framgång i spelvärlden.
Clix har tävlat i olika Fortnite-turneringar, inklusive Fortnite World Cup, där han gjorde ett namn för sig själv genom att vinna priser och kvalificera sig flera gånger. Han har varit associerad med spelorganisationer som Misfits Gaming och NRG Esports, vilket ytterligare har ökat hans popularitet.

Med över 6 miljoner följare på Twitch och miljontals prenumeranter på YouTube har Clix blivit en av de största stjärnorna i spelbranschen.

MrSavage

Martin ”MrSavage” Foss Andersen, en framstående norsk Twitch-streamer, blev berömd genom sina exceptionella färdigheter i Fortnite. Trots utmaningar utmärkte sig MrSavage i soloturneringar och deltog till och med i Fortnite World Cup. Han blev särskilt känd under Fortnite Champion Series 2020, där hans trio mötte Aquas team i en kontroversiell match. MrSavage anklagade Aqua för orättvis taktik, vilket ledde till en hetsig dispyt och krav på rättvisa.

MrSavage började sin streamingkarriär bara 14 år gammal på Twitch 2018 och har samlat en betydande följd av 2.3 miljoner på Twitch och 1.86 miljoner på YouTube. Han har kvalificerat sig för Fortnite World Cup flera gånger och säkrat segrar som DreamHack Anaheim 2020. För närvarande ansluten till 100Thieves Gaming som både en innehållsskapare och pro-gamer, fortsätter MrSavage att trivas i esportsindustrin.

På Twitch har MrSavage över 3 miljoner följare och har setts i över 5,5 miljoner timmar.

AussieAntics

AussieAntics, även känd som Shaun Cochrane, är en framträdande person i Fortnite esports och streaming community. Han är en Twitch-partner med ett stort antal följare och har nått anmärkningsvärda framgångar i spelvärlden. Shaun Cochrane, alias AussieAntics, är en Twitch-streamer och YouTube-stjärna som är känd för sitt Fortnite-innehåll. Han har många följare på Twitch och YouTube, med över 950 000 följare på Twitch och mer än 360 000 prenumeranter på YouTube.

Han är känd för sitt engagerande innehåll och sponsras av HyperX. Han har också en självbetitlad webbplats där han säljer märkesvaror för spel. AussieAntics streamar regelbundet på Twitch, med ett specifikt schema för varje veckodag, och har fått ett stort antal tittare och följare på plattformen.

Monrgaal

Mongraal, vars riktiga namn är Kyle Jackson, är en 18-årig engelsk spel-YouTuber, Twitch-streamer och professionell esportspelare. Han blev känd för sina exceptionella spelfärdigheter i Fortnite och andra videospel.

Mongraal startade sin YouTube-kanal 2015 och har samlat 4,6 miljoner prenumeranter och nära 400 miljoner visningar. Han är känd för sitt snabba och unika spelande och fick miljontals fans och uppmärksammades på BBC News redan i unga år.

Mongraal blev världens yngsta professionella Fortnite-spelare och har samarbetat med kända e-sportteam som Team Secret och FaZe Clan. Med en nettovärde på cirka 3,7 miljoner dollar har Mongraal tjänat betydande prispengar från olika turneringar, inklusive att vara finalist i Fortnite World Cup där han tjänade 100 000 dollar.

Lacy

Lacy, även känd som Nick, är en professionell Fortnite-spelare och Twitch-streamer baserad i USA. Han är Twitch-partner och har blivit populär för att streama Fortnite, Grand Theft Auto V och Just Chatting. Lacy har en betydande följd med 369,528 4,314 Twitch-följare och ett genomsnitt på 30 XNUMX tittare under de senaste XNUMX dagarna. Hans högsta antal tittare på Twitch var 23 266. Lacys streamschema inkluderar vanliga streamingtimmar på olika veckodagar, och han har rankats # 136 på Twitch under 2024 hittills.

Amar

Amar Al-Naimi, även känd som ”AmarCOD”, är en framstående tysk Fortnite-spelare och streamer. Han har etablerat en stark närvaro i spelvärlden tack vare sina exceptionella färdigheter och prestationer. Amar har varit aktivt involverad i esportscenen från 2018 till 2023 och samlat betydande intäkter på totalt 43,645 XNUMX dollar. Under hela sin karriär har han deltagit i många turneringar, vilket visar hans talang och orubbliga engagemang för Fortnite.

En av Amars anmärkningsvärda prestationer är hans seger i Fortnite Fall Skirmish: Vecka 2 – Trial 2018. Dessutom har han presterat bra i andra tävlingar som Twitch Rivals och Gamers8-turneringar. Amars framgångar sträcker sig längre än hans spelförmågor; han är också en populär streamer med en stor skara följare. Han är bland de bästa tyska Fortnite-streamarna och har en stor publik på plattformar som Twitch.

Slutsats

För att förbättra ditt spel bör du verkligen börja titta på streamers spelsessioner. Genom att titta på deras prestanda och lyssna på deras strategier kan du enkelt göra mentala anteckningar och tillämpa det du har lärt dig i spelet. Det bästa med att titta på strömmar är att det är gratis, du kan göra det när det är bekvämt och du kan också svara på alla brinnande frågor till streamaren.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button