Dota 2Dota 2 Nyheter

DOTA 2: Aurora och XG dominerar PGL Wallachia Tournament

Efter två dagar av Dota 2 PGL Wallachia säsong 1 har Aurora och Xtreme Gaming visat att de är topplagen. Båda lagen vann sina matcher på lördag med imponerande svepningar och blev två av de fyra lagen som nådde 2-0 i turneringen. Aurora besegrade BetBoom Team, och XG slog Team Liquid.

Aurora och XG dominerar första dagens matcher

Dota 2-evenemanget på 1 miljon dollar börjar med 16 lag i ett gruppspel med schweiziskt system. De åtta bästa lagen går vidare till slutspelet med dubbeleliminering, och resten elimineras.

Alla matcher i turneringen är bäst av tre, förutom den stora finalen den 19 maj, som är bäst av fem. Det vinnande laget får 300.000 dollar, medan andraplatsen får 175.000 dollar.

I lördagens första match slog Aurora BetBoom på 48 och 52 minuter, båda på green. Ukrainas Artem ”lorenof” Melnick gjorde 25 dödar, fem dödsfall och 31 assist i de två kartvinsterna.

XG behöll sitt momentum och besegrade Liquid snabbt i två matcher: 37 minuter på rött och 41 minuter på grönt. Guo ”Xm” Hongcheng samlade 16 dödar och 14 assist i det andra spelet. Zhao ”XinQ” Zixing hade 37 assist över båda matcherna. Under tiden besegrade Team Falcons Nouns 2-1, och Gaimin Gladiators övervann Team Spirit med samma poäng.

I de fyra matcherna mellan Day 1-förlorarna besegrade BOOM Esports HEROIC, och MOUZ slog Azure Ray, båda med 2-0 poäng.

Shopify Rebellion vann mot Virtus.pro, och Team Secret besegrade G2 x iG, båda med 2-1 poäng. Spelet fortsätter på söndag med ytterligare åtta matcher.

PGL Wallachia 2024: matcher och prispott

Xtreme Gaming och Aurora har presterat utmärkt i turneringen, vilket i hög grad förväntade sig deras kommande match på PGL Wallachia 2024. Med båda lagen med 2-0 i bagaget byggs spänningen upp inför denna uppgörelse.

Gaimin Gladiators kommer att tävla mot Team Falcons i en annan spännande match. Båda lagen har presterat bra, var och en med ett perfekt 2-0-rekord. Fans kan förvänta sig ett intensivt spel när dessa topplag kämpar för seger.

Matchningarna för 1-1-lagen lovar intensiv konkurrens och spännande spel. Team Liquid kommer att möta Shopify Rebellion, vilket erbjuder en spännande krock av strategier och färdigheter. En annan spännande match är BetBoom Team mot MOUZ, där båda lagen siktar på att visa dominans.

Team Spirit och Nouns letar båda efter en vinst för att öka sina turneringsställningar. Slutligen kommer Team Secret att möta BOOM Esports i vad som borde vara en spännande match.

Matchningarna för lagen med noll segrar är mycket efterlängtade och lovar spännande strider. I en av dessa matcher kommer Azure Ray att möta G2 x iG. Båda lagen är angelägna om att studsa tillbaka från sina tidigare nederlag och kommer att ge allt för att stanna kvar i tävlingen.

Under tiden kommer HEROIC att gå head-to-head med Virtus.pro i ett annat spännande spel. Dessa lag, som kämpar med två förluster vardera, kommer att vara fast beslutna att vända sina förmögenheter. Med så mycket på spel kan du förvänta dig intensivt spel och strategiska manövrer i dessa matchningar.

PGL Wallachia säsong 1 har en imponerande prispottfördelning. Vinnaren på första plats kommer att gå iväg med en rejäl $ 300,000. Andraplatsen lämnas inte för långt efter, med en belöning på 175,000 XNUMX dollar.

Tredje plats kommer att få $ 120,000 80,000, medan fjärde plats tjänar $ XNUMX XNUMX. Lag på femte och sjätte plats tar var och en hem $ 60,000.

Belöningarna fortsätter: Lag på 7: e och 8: e plats får 40,000 9 dollar vardera, och de som slutar på 20,000 till 11: e plats tjänar XNUMX XNUMX dollar.

Lag placerade på 12: e till 14: e platserna kommer att tilldelas $ 15,000 XNUMX vardera, medan de som hamnar på 15: e och 16: e platserna inte kommer att gå tomhänt och få $ 10,000.

2020 Atlanta Falcons season

The 2020 season was the Atlanta Falcons’ 55th season in the National Football League , their fourth playing their home games at Mercedes-Benz Stadium, (wikipedia)

Projective linear group

In mathematics, especially in the group theoretic area of algebra, (wikipedia)

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button