FortniteFortnite Nyheter

Fortnite kapitel 5 säsong 2: vad vi vet hittills

När Kapitel 5 Säsong 1 avslutas byggs spänningen upp för Fortnite Chapter 5 Säsong 2. Medan Epic Games har varit fåordiga om detaljerna, finns några bitar av information där ute, främst från läckor.

Även om dessa är baserade på rykten, är de värda att överväga eftersom de kommer från erfarna läckare och dataminerare i Fortnite-communityt.

Möjligt tema i grekisk mytologi i verk

Alla undrar över temat för kapitel 5, säsong 2. Även om Epic Games inte har spillt några bönor, ger läckor och datautvinning några ledtrådar. Epic Games verkar antyda en möjlig ny karaktär med kraften att kontrollera blixten.

En annan ledtråd som stöder den grekiska mytologiteorin är sannolikt seismisk aktivitet på ön. Även om det finns i spelkoderna har det inte skett några jordbävningar än. Men många Fortnite-spelare tror att de kan förändra öns landskap när de börjar.

Nya läckor och insidertips om nya skinn/outfits inspirerade av grekisk mytologi. Huruvida de kommer att inkluderas i spelet är osäkert, men, spännande nog, dessa läckor kom ut för inte så länge sedan.

Slutligen finns det starka antydningar om att Midas kan komma tillbaka. Det här ryktet är inte nytt, men det som är annorlunda den här gången är tipset från Epic Games. Bevis kommer från ett tillfälligt spelläge som heter ”Midas Presents: The Floor Is Lava.”

Epic Games har modifierat LTM-filerna sedan kapitel 5, säsong 1 började. Det finns en yacht i spelet som heter Marigold, en annan uppenbar nick till Midas.

Med tanke på att Midas berättelse är rotad i grekisk mytologi, verkar alla dessa antydningar för betydelsefulla för att vara slumpmässiga. Men det är fortfarande tidigt att göra definitiva påståenden om Golden Mischief Maker.

Nya funktioner framöver

Om du inte är ett fan av det ryktade grekiska temat för Fortnite Chapter 5 Säsong 2, oroa dig inte; det finns mycket mer att se fram emot. Läckare och dataminerare tyder på att flera Reality Augments är på gång.

Epic Games planerar att fokusera mer på Reality Augments under den kommande säsongen.

”Car Hijacking” är en annan funktion som möjligen är på gång för Fortnite Chapter 5 Säsong 2. Det betyder att spelare kan ta över rörliga bilar, vilket tvingar sina motståndare att lämna fordonet.

Det finns planer på att introducera nya vapenmods i Fortnite Chapter 5 Säsong 2. Efter att ha sett den positiva responsen under den här säsongen är det uppenbart att Epic Games har många fler idéer för den här funktionen.

Med andra ord, det finns en god chans att vi har många fler överraskningar i beredskap för Fortnite Chapter 5 Säsong 2. Mycket av det förblir dock en hemlighet. Med ungefär tre veckor kvar av kapitel 5, säsong 1, kan handlingen förändras avsevärt, vilket potentiellt motbevisar våra nuvarande spekulationer om den kommande säsongen.

Fortnite kapitel 5 säsong 2 releasedatum

Den aktuella säsongen av Fortnite, kapitel 5, säsong 1, kommer att avslutas den 8 mars 2024, klockan 02:00 ET. För dem på Stillahavstid är det den 7 mars kl. 23.00 PT. Samtidigt kommer GMT-spelare att se stängningen klockan 05.00. Denna deadline finns på Battle Pass-sidan i spelet.

Fortnite Chapter 5 Säsong 2 förväntas starta runt den 8 mars 2024. Kom ihåg att det ofta är ett uppehåll mellan Fortnite säsonger och kapitel.

Denna stilleståndstid påverkar den exakta avsparkstiden för nästa säsong. Det kan vara så kort som några timmar, som vi såg förra säsongen, eller sträcka sig över flera dagar, som i tidigare kapitelövergångar.

Fortnite Chapter 5 Säsong 2 kommer att bli en enkel säsongsuppdatering. Det finns ingen information om hur länge den nya säsongen kommer att pågå eller hur driftstoppet kan se ut. Fortnites servrar kommer dock att vara otillgängliga den 8 mars 2024.

Fortnite

Fortnite is an online video game and game platform developed by Epic Games and released in 2017. (wikipedia)

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button