FortniteFortnite Nyheter

Läckor bekräftar att Metallica kommer att framföra en konsert i Fortnite under kapitel 5 säsong 3.

Fortnite-fans har ivrigt väntat på en stor konsert i spelet, och det verkar som om deras tålamod håller på att belönas. Sedan Eminems korta framträdande som lanserade kapitel 5 var det sista betydande evenemanget Ariana Grandes ”Rift Tour” i kapitel 2, säsong 7. De senaste läckorna och ryktena tyder dock på att Fortnite kapitel 5 säsong 3 kommer att innehålla en Metallica-konsert, vilket markerar en återgång till storskaliga musikaliska evenemang i spelet.

Metallica till huvudlinjen Fortnite Festival

Läckt information om färdplanen för Fortnite kapitel 5 säsong 3 antyder att Metallica kommer att bli nästa stora akt på Fortnite Festival. Även om det exakta datumet för konserten fortfarande är okänt, spekuleras det i att detta Metallica-evenemang kan fungera som lanseringen för Fortnite Festival säsong 4.

Fortnite-läckaren ShiinaBR upptäckte text i spelfilerna som lämnats av Epic Games, som läste: ”Används i CH5S3 Metallica Concert.” Denna upptäckt har lett till att många läckare, inklusive Shiina, tror att ett Metallica-evenemang bekräftas, liknande tidigare Battle Royale-evenemang med artister som Travis Scott och Marshmello.

Tidpunkt och förväntningar

Aktuella händelser i Fortnite Festival säsong 3 tyder på att Metallica-konserten kan inträffa den 13 juni eller senare, eftersom Billie Eilish Festival Pass slutar det datumet. Denna tidpunkt skulle möjliggöra en sömlös övergång till Fortnite Festival säsong 4, eventuellt med Metallica som huvudakt.

Med tanke på att Metallicas världsturné avslutas i september är det troligt att konserten kommer att äga rum snart. Med den 13 juni som närmar sig förväntas fler detaljer dyka upp de närmaste dagarna, även om det fortfarande är osäkert om denna information kommer direkt från Epic Games eller från pålitliga Fortnite-läckare.

Potentiell setlista

Om Metallica-konserten blir verklighet kan fansen förvänta sig en setlista med fem till åtta låtar. Tidigare konserter i spelet av Marshmello och Travis Scott innehöll åtta respektive fem låtar. ”Enter Sandman” är nästan säkert att inkluderas, tillsammans med ”Master of Puppets”, som redan har en Emote i spelet. Andra låtar kan vara en blandning av Metallicas klassiska hits och nyare spår.


Metallica

Metallica är ett amerikanskt heavy metal-band som bildades 1981 i Los Angeles, Kalifornien, av trummisen Lars Ulrich och sångaren/gitarristen James Hetfield. Bandet är känt för sina snabba tempon, instrumentala låtar och aggressiva musikalitet, vilket gör dem till ett av de ”fyra stora” grundande banden inom thrash metal, tillsammans med Megadeth, Anthrax och Slayer. Metallicas nuvarande lineup består av Hetfield, Ulrich, gitarristen Kirk Hammett och basisten Robert Trujillo. Bandet har släppt flera inflytelserika album, bland annat Master of Puppets (1986) och Metallica (1991), varav det senare nådde betydande kommersiella framgångar. Metallica har sålt över 100 miljoner skivor världen över och har vunnit nio Grammy Awards. De valdes in i Rock and Roll Hall of Fame 2009.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button