Overwatch 2Overwatch 2 Nyheter

Overwatch 2: Pink Mercy återvänder för säsong 11, till förmån för bröstcancerforskning

Overwatch 2-fans kan glädja sig över att en av spelets mest älskade kosmetika, Pink Mercy, gör en triumferande återkomst, den här gången med en välgörenhets twist.

Säsong 11 av Overwatch 2, som började den 20 juni, introducerar Mirrorwatch-temat tillsammans med det vanliga utbudet av nytt innehåll. Även om det inte finns en ny hjälte kan spelarna se fram emot en ny Push-karta, hjältemästarkurser och ytterligare mytiska butiksalternativ, inklusive en ny Kiriko-butikshud. Säsongen har också ett stridspass, balansplåster och rankat spel, vilket bibehåller den välbekanta men spännande Overwatch-upplevelsen.

Pink Mercy återvänder: Stöd cancerforskning

Pink Mercy-huden, som först introducerades 2018 för att samla in pengar till bröstcancerforskning, är tillbaka efter populär efterfrågan. Spelare kan nu köpa denna begränsade upplaga av skinnet i butiken för $ 15. Dessutom finns ett nytt Rose Gold Mercy-skin tillgängligt för $ 20, med alla intäkter från båda skinnen som går till Breast Cancer Research Foundation (BCRF).

Detta ger spelare en chans att stödja en värdig sak samtidigt som de lägger till unika föremål i sina samlingar. Det är viktigt att notera att dessa skins måste köpas direkt och inte kan köpas med mynt i spelet. De kommer endast att vara tillgängliga fram till 7 juli.

Sedan 2018 har Pink Mercy-skinnet varit en symbol för medvetenhet om bröstcancer i Overwatch. Mercy bär detta skin med stolthet för att stödja BCRF. Rose Gold Mercy-huden, som nyligen introducerades, fortsätter detta arv.

Blizzard har åtagit sig att donera 100 % av inköpspriset (exklusive tillämpliga plattformsavgifter och skatter) till BCRF, för att stödja deras uppdrag att utrota bröstcancer.

Personliga berättelser bakom kampanjen

Vikten av den här kampanjen understryks av personliga berättelser från personer som drabbats av bröstcancer. En sådan berättelse är från en person som delade med sig av sin erfarenhet av sin mammas kamp mot sjukdomen.

Mamman fick diagnosen när berättaren bara var åtta år gammal och hennes kamp innebar många behandlingar och sjukhusbesök. Familjen firade små segrar med stunder av glädje, bara för att möta cancerns återkomst. Videospel var en tillflyktsort under dessa tuffa tider.

Berättarens mamma genomgick till slut en lyckad mastektomi, men cancern spred sig senare till hennes lever. Veckorna som följde var fyllda av kära stunder och smärtsamma farväl. Denna personliga berättelse understryker de verkliga konsekvenserna av bröstcancer och vikten av pågående forskning och stöd.

Ultrawatch och annat nytt innehåll

Ultrawatch-temat för den här säsongen ger spännande nya skins för karaktärer som Genji, Cassidy, Sojourn, Ana och Wrecking Ball. Dessutom har Battle Pass med badvaktstema unika skins för Junkrat och Lucio. Spelare kan se fram emot intensiva strider mot Mythic Calamity Empress Ashe, som utövar mörk magi. Tidigare tillgängliga i stridspasset kan de nya mytiska skinnen nu endast erhållas via butiken genom att spendera mytiska prismor.

Om Mythic Ashe inte är till din smak kanske du vill spara dina mytiska prismer för mellansäsongens släpp av en ny artikeltyp: mytiska vapen. Den första av dessa är Soldier:76’s Bound Demon, en imponerande yxliknande hammare med smälta lavaeffekter som aktiveras när de sista slagen uppnås. Detta nya tillägg lovar att tillföra en spännande dynamik till spelet.

Ny push-karta och mastery-kurser

En ny Push-karta som utforskar Illaris förfäders rötter i Peru har introducerats. Spelare kan korsa Inti Warrior Historical Museum and Monument och få insikt i Illaris rika arv. Denna karta lovar att erbjuda en ny och uppslukande upplevelse.

Dessutom finns nu nya hero mastery-kurser för Kiriko och Soldier:76, så att spelarna kan förfina sina färdigheter och strategier med dessa hjältar. Dessa kurser är utformade för att ge en djupare förståelse för varje karaktärs förmågor och förbättra det övergripande spelet.

Förbättringar och förbättringar

Flera betydande förbättringar kommer med säsong 11. Avlägsnandet av glashindret i Colosseo gör det möjligt att röra sig mer flytande runt kartan. Veckoutmaningar har justerats för att vara mer hanterbara, vilket gör det möjligt för spelare som missar en vecka att komma ikapp utan att förlora betydande XP-poäng. Matchmaking-systemet har också förbättrats för att passa både mindre och större spelargrupper bättre, vilket säkerställer en mer balanserad och trevlig spelupplevelse.

När du dyker in i den nya säsongen av Overwatch 2 kan du hålla dig uppdaterad med de senaste spelnyheterna. Upptäck strategier för att gå med i Valorant-konsolens betaversion och lär dig mer om de mest populära onlinetitlarna som främjar social interaktion mellan spelare. Denna mängd information säkerställer att du håller dig informerad och engagerad i den bredare spelgemenskapen.

Den senaste uppdateringen av Overwatch 2 ger inte bara tillbaka det älskade Pink Mercy-skinnet för en god sak, utan introducerar också en mängd nytt innehåll och förbättringar som lovar att hålla spelarna underhållna och engagerade. Oavsett om du är ett långvarigt fan eller ny i spelet finns det något i den här säsongen för alla.

Breast cancer

Breast cancer is a cancer that develops from breast tissue. Signs of breast cancer may include a lump in the breast, a change in breast shape, dimpling of the skin, milk rejection, (wikipedia)

Breast Cancer Research Foundation

The Breast Cancer Research Foundation is an independent, not-for-profit organization which has raised $569. (wikipedia)

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button