FortniteFortnite Nyheter

Topp 20 mest dyra Fortnite-skinn

Inom Fortnites virtuella värld sticker ett urval av skins ut för sin sällsynthet och höga marknadsvärde. Dessa skins är noggrant utformade kosmetiska föremål som spelare kan använda för att anpassa sina avatarer i spelet. De topp 20 dyraste Fortnite-skinnen är mycket eftertraktade för sin exklusivitet och unika design.

Dessa värdefulla skinn har ofta höga priser på onlinemarknadsplatser på grund av deras begränsade tillgänglighet och önskvärdhet bland spelare. Dessa skins sällsynthet är en nyckelfaktor för att bestämma deras höga marknadsvärde, och vissa skins blir statussymboler inom Fortnite-communityn.

Spelare som äger dessa dyra skinn kan sticka ut i spelet på grund av deras unika utseende, vilket visar deras engagemang och investering i att förvärva dessa eftertraktade föremål. Lockelsen att äga en av de 20 dyraste Fortnite-skinnen lägger till ett lager av prestige och exklusivitet i Fortnites virtuella värld.

Sammantaget sträcker sig värdet på dessa skins utöver deras kosmetiska överklagande, vilket återspeglar en kombination av sällsynthet, efterfrågan och spelarnas preferenser.

Galaxy

Galaxy-skinnet kunde erhållas av ägare av Samsung Galaxy Note 9 eller Galaxy Tab S4, premiumenheter som prissattes till över $ 900 under den första kampanjen. Denna exklusiva hud blev populär i Fortnite för sin unika och futuristiska design. Spelare med de kvalificerade Samsung-enheterna fick tillgång till skinnet, med ett slående lila och svart färgschema med ett kosmiskt tema.

Att utrusta Galaxy-skinnet i spelet utmärkte spelare och innebar deras engagemang för spel och investeringar i avancerad teknik. Det fungerade som en symbol för lyx och sofistikering och indikerade medlemskap i en utvald grupp med tillgång till begränsat innehåll. Galaxy skin är fortfarande efterfrågad bland Fortnite-entusiaster som söker sällsynta och distinkta kosmetiska föremål.

Double Helix

Double Helix-skinnet i Fortnite var exklusivt tillgängligt genom ett Nintendo Switch Fortnite-paket som ursprungligen var prissatt till $ 300. För närvarande, på grund av dess sällsynthet, säljs paketet för cirka 7 000 dollar. Detta skinn kännetecknas av sin snygga design och livfulla röda färgpalett, vilket gör det till ett populärt val bland Fortnite-spelare och samlare.

Med tiden har värdet på Double Helix-huden uppskattats avsevärt, vilket leder till höga priser på sekundärmarknaden. Dess begränsade tillgänglighet, exklusivt för Nintendo Switch-paketet, bidrar till dess önskvärdhet eftersom inte alla hade möjlighet att förvärva det vid den första utgåvan. Det unika utseendet och knappheten på Double Helix-skinnet bidrar till dess förhöjda prispunkt och etablerar det som ett av de dyrare Fortnite-skinnen i omlopp.

Oavsett om du är en ivrig Fortnite-spelare eller en samlare av kosmetika i spelet, skulle det utan tvekan vara ett anmärkningsvärt tillskott till din virtuella samling att äga Double Helix-skinnet.

Honor Guard

Förvärvet av Honor Guard-skinnet i Fortnite var knutet till köpet av Honor View 20-smarttelefonen, som hade ett detaljhandelspris på $ 650. Denna hud var exklusivt tillgänglig som ett kampanjerbjudande med smarttelefonen, vilket gjorde det till ett sällsynt och önskat föremål inom Fortnite-communityn.

Designen av Honor Guard-skinnet kännetecknas av sitt snygga och futuristiska utseende, med livfulla färger och invecklade detaljer som skiljer det från andra skinn i spelet. Ägare av Honor Guard-huden fick ofta avund från andra spelare på grund av dess begränsade tillgänglighet och unika estetik.

Psycho Bandit

Denna speciella hud har inte dykt upp i Item Shop på över 1,500 dagar och är för närvarande prissatt till $ 2,500 på grund av dess sällsynthet. Den unika attraktionen hos Psycho Bandit-skinnet ligger i dess hotfulla mask och livfulla lila klädsel, som skapar en aura av mystik och fara.

Den förlängda frånvaron av Psycho Bandit-huden från Item Shop har bidragit till dess höga efterfrågan bland samlare och spelare. Denna knapphet har drivit sitt marknadsvärde till oöverträffade nivåer, vilket gör det till ett eftertraktat kosmetiskt föremål inom Fortnite-samhället.

Dark Vertex

Dark Vertex skin är ett kosmetiskt föremål i Fortnite som värderas till cirka 2 000 $, exklusivt tillgängligt för Xbox-spelare. Denna hud har ett mörkt färgschema med neonaccenter, vilket ger karaktärer i spelet ett snyggt och futuristiskt utseende. På grund av sin begränsade tillgänglighet är Dark Vertex-huden mycket eftertraktad av Fortnite-samlare och entusiaster.

För att få Dark Vertex-skinnet måste spelare köpa ett Xbox One S-paket som innehåller skinnet som en del av paketet. Denna exklusivitet bidrar till hudens höga marknadsvärde, eftersom endast ett utvalt antal spelare har tillgång till det. Den unika designen och sällsyntheten hos Dark Vertex-skinnet gör det till ett eftertraktat föremål bland Fortnite-spelare, vilket ger en känsla av stil och status i deras samling.

Glow

Glow-skinnet i Fortnite blev ursprungligen populärt på grund av dess begränsade tillgänglighet som ett kampanjerbjudande för Samsung Galaxy S10-spelare. Med tiden ökade dess värde till cirka 900 dollar, vilket gjorde det till ett eftertraktat föremål bland samlare. Glow-hudens exklusivitet, i kombination med dess unika glödande utseende, bidrog till dess värdeökning och positionerade den som en av de dyrare skinnen i spelet.

Spelare som inte fick Glow-skinnet under det första gratiserbjudandet står nu inför en betydande kostnad för att förvärva det. Sällsyntheten och knappheten hos denna hud har höjt sin status inom Fortnite-samhället, vilket lett till en betydande ökning av dess återförsäljningspris.

Iconic

Iconic skin i Fortnite är exklusivt tillgängligt genom specifika Samsung Galaxy smartphone-köp och kostar 750 $. Iconic skin är känt för sin begränsade tillgänglighet och snygga, futuristiska design och har fått uppmärksamhet från Fortnite-spelare som vill visa upp sin exklusivitet i spelet.

Sällsyntheten hos den ikoniska huden bidrar till dess överklagande, eftersom endast en utvald grupp Samsung Galaxy-smarttelefonägare har tillgång till den. Den höga prislappen på $ 750 understryker exklusiviteten och prestigen i samband med detta kosmetiska föremål.

Royale Bomber

Royale Bomber-skinnet i Fortnite är ett exklusivt skinn som endast är tillgängligt via ett PlayStation 4-paket. Det är känt för sin unika design och sällsynthet, vilket gör det mycket eftertraktat av spelare. På grund av sin begränsade tillgänglighet kan Royale Bomber-skinnet betinga ett högt pris när det ibland läggs ut till försäljning av tredjepartssäljare.

Skinnet har en snygg bomberjacka och headsetutseende, vilket ökar dess överklagande bland samlare och spelare som vill förbättra sitt utseende i spelet.

Eon

Eon-skinnet var ursprungligen endast tillgängligt genom Xbox One S Fortnite-paketet, vilket har bidragit till dess nuvarande status som ett eftertraktat objekt på återförsäljningsplattformar. Med avvecklingen av Xbox One S Fortnite-paketet har Eon-huden blivit alltmer sällsynt, vilket har lett till en ökning av dess marknadsvärde. Spelare visar en vilja att betala premiumpriser för att förvärva denna hud, värderad för sin moderna design och futuristiska estetik.

Eon-hudens popularitet är nära kopplad till dess koppling till det tidsbegränsade Xbox One S-paketet, vilket gör det till ett önskvärt kosmetiskt val bland Fortnite-entusiaster.

The Reaper

Att nå nivå 100 i kapitel 1 säsong 3 Battle Pass gav spelare tillgång till The Reaper-skin i Fortnite, som hämtade inspiration från karaktären John Wick. Detta skin, med en mörk kostym, slips och handskar, skildrade en sofistikerad och dödlig estetik som påminner om den berömda lönnmördaren. Dess design syftade till att förkroppsliga en känsla av makt och skrämmande på slagfältet.

The Reaper-skinets exklusivitet gjorde det mycket eftertraktat bland spelarna, eftersom det bara var tillgängligt för dem som nådde milstolpen nivå 100 i Battle Pass. Detta krav underströk engagemanget och skickligheten hos de spelare som förvärvade det. Skinets koppling till den ikoniska John Wick-karaktären ökade dess attraktionskraft och bidrog till dess upplevda värde i spelet.

Renegade Raider

Renegade Raider-huden i Fortnite är erkänd för sin exklusivitet till kapitel 1 säsong 1, där den bara kunde erhållas genom att nå nivå 20. Denna hud anses vara en av de sällsynta i spelet på grund av dess begränsade tillgänglighet under den första säsongen av Fortnite.

Renegade Raiders design har en outfit med militärtema med distinkt ansiktsfärg och en bandana, som tilltalar många spelare för sitt unika utseende.

Hudens sällsynthet härrör från det faktum att den inte har släppts på nytt i Item Shop sedan dess första utseende, vilket bidrar till dess höga värde på Fortnite skin-marknaden.

Black Widow

Sedan maj 2019 har Black Widow-huden inte presenterats i Fortnite Item Shop, vilket bidrar till dess rykte om sällsynthet och önskvärdhet inom Fortnite-samhället. Denna knapphet har lett till en ökning av hudens marknadsvärde och placerar den som en av de mer eftertraktade och dyra skinn som finns tillgängliga i spelet.

Designen av Black Widow-outfiten hämtar inspiration från Marvel-karaktären med samma namn och tilltalar spelare som söker en blandning av stil och exklusivitet.

Aerial Assault Trooper

Aerial Assault Trooper anses vara en sällsynt och mycket eftertraktad hud i Fortnite, prissatt till 1 200 V-Bucks. Detta kosmetiska föremål släpptes ursprungligen under säsong 1 av Fortnite, vilket bidrog till dess överklagande bland samlare och spelare. Aerial Assault Trooper har en design med militärtema med en grön kamouflagedräkt och en hjälm, vilket ger spelarna ett distinkt utseende i spelet.

På grund av sin begränsade tillgänglighet och exklusiva release har Aerial Assault Trooper fått erkännande som en symbol för prestige inom Fortnite-communityn. Ägare av denna hud visar ofta sitt engagemang för spelet och uppskattar dess sällsynthet.

Special Forces

Special Forces är en original Fortnite-hud som har fått sällsynthet och prestige över tiden. Denna karaktär med militärtema har taktisk utrustning och en kamouflerad outfit, vilket ger en realistisk touch till spelets virtuella slagfält.

Special Forces skin släpptes ursprungligen under Fortnites tidiga stadier och har blivit sällsynt på grund av dess begränsade tillgänglighet och unika design. Spelare som har denna hud visar sitt engagemang för spelet och en känsla av nostalgi för Fortnites tidiga dagar.

Blue Team Leader

Blue Team Leader, ett PlayStation Plus-exklusivt skin, gjordes tillgängligt gratis under kapitel 1 säsong 2 i Fortnite. Detta skin gav spelarna ett distinkt och moderiktigt utseende i spelet utan att de behövde köpa något ytterligare. Som en del av fördelarna för PlayStation Plus-medlemmar under den specifika säsongen hade spelarna möjlighet att förvärva detta exklusiva skin och differentiera sig i spelet.

Blue Team Leader-skinnet uppmärksammades som ett eftertraktat kosmetiskt föremål främst på grund av dess begränsade tillgänglighet och det faktum att det inte var tillgängligt via den vanliga butiken i spelet. Dess sällsynthet, i kombination med dess koppling till PlayStation Plus, bidrog till dess överklagande bland Fortnite-entusiaster som uppskattar exklusiva föremål.

Golden Peely

Golden Peely skin i Fortnite är ett exklusivt kosmetiskt föremål som låses upp på nivå 300 i kapitel 2 säsong 2 Battle Pass. Det är en variant av Peely-outfit, med en gyllene banandräkt. På grund av sitt höga nivåkrav anses Golden Peely-huden vara en av de sällsynta i spelet, med endast ett begränsat antal spelare som uppnår den nödvändiga nivån för att få den.

Exklusiviteten hos Golden Peely-huden har gjort det till ett mycket eftertraktat kosmetiskt föremål inom Fortnite-samhället. Det har ofta höga priser på online-marknadsplatser på grund av dess sällsynthet och prestige. Att äga Golden Peely-skinnet ses som en symbol för engagemang och skicklighet i spelet, eftersom det krävs en betydande investering av tid och ansträngning för att nå nivå 300.

Rue

Rue introducerades som ett tidsbegränsat erbjudande i april 2020 och är ett Fortnite-skin som bara har dykt upp i spelbutiken två gånger. Denna hud har fått uppmärksamhet bland spelare för sin distinkta design och begränsade tillgänglighet. Rue har blivit ett eftertraktat kosmetiskt föremål i Fortnite på grund av dess sällsynthet.

Rues knapphet har lett till en ökning av dess värde på Fortnite-marknaden. Spelare som lyckades förvärva denna hud under sina korta framträdanden ser det nu som en statussymbol som betecknar exklusivitet. Rues unika utseende och begränsade tillgänglighet har stärkt sin position som en mycket önskad kosmetik i spelet.

Astro Jack

Astro Jack är ett Fortnite-skin som är känt för sin sällsynthet och kontroversiella status bland spelare. Skinnet har utlöst debatter inom spelgemenskapen på grund av dess begränsade tillgänglighet och höga efterfrågan. Vissa spelare har väckt oro över hudens extrema sällsynthet, med förslag om att den bör begränsas från handelsplattformar.

Astro Jacks sällsynthet har drivit upp dess marknadsvärde till betydande nivåer, vilket gör det till ett eftertraktat kosmetiskt föremål i spelet. Dess unika design och exklusivitet har lockat samlare och entusiaster som värdesätter sådana sällsynta föremål.

Omega

Omega är en Fortnite-skin som erbjuder en mängd olika färgvarianter, vilket gör det till ett populärt val bland spelare. Omegas eleganta design och anpassningsbara stilar var ursprungligen tillgängliga som en del av Season 4 Battle Pass och har fått uppmärksamhet från Fortnite-communityn.

Skinnet har olika stadier av rustningsuppgraderingar, som var och en låser upp ett nytt färgalternativ, allt från grundläggande svart till livliga neon nyanser. För att låsa upp alla varianter måste spelarna nå nivå 100 i Battle Pass, vilket gör Omega till en sällsynt syn i spelet.

Shaman

Shaman-skinnet i Fortnite är ett sällsynt och kusligt kosmetiskt föremål som ibland dyker upp i Item Shop. Känd för sin mystiska design har denna hud fått uppmärksamhet från samlare och spelare som söker ett unikt utseende på slagfältet. På grund av sin begränsade tillgänglighet tenderar Shaman-skinnet att prissättas högre än andra skinn när det blir tillgängligt, vilket gör det till ett av de dyrare alternativen för spelare.

Spelare som förvärvar Shaman-skinnet kan använda sitt oroande utseende för att potentiellt oroa sina motståndare under spelet och lägga till en touch av mystik i sin taktik.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button