FortniteFortnite Nyheter

Tri-Beam Laser Rifle plats och upplåsningsguide för Fortnite kapitel 5 säsong 3

Den berömda Tri-Beam Laser Rifle från Fallout New Vegas-spelet har gjort sitt stora inträde i Fortnite kapitel 5 säsong 3. Här är din guide för att förvärva detta kraftfulla vapen effektivt.

Den senaste säsongen av Fortnite Chapter 5 har landat oss på en ödemark-temaö, med en vild besättning som orsakar kaos i sina Nitro Cars och introducerar nya vapen till mixen. Men det är inte allt. Chapter 5 säsong 3 bjuder också på en spännande Fallout-crossover. Gör dig redo att låsa upp det hemliga T-60 Power Armor-skinnet i Battle Pass.

Tri-Beam Laser Rifle anländer

I den senaste gameplay-trailern för den här säsongen såg spelarna kort en rustningsklädd figur som svängde ett vapen från det legendariska Fallout-universumet – Tri-Beam Laser Rifle. Detta mycket efterlängtade vapen har äntligen kommit till Fortnite-ön. Nu kan du använda den här klassiska biten från den gamla världen för att enkelt ta på dig de skrämmande Mythic Nitro Cars.

I Fortnite Chapter 5: s senaste säsong kan du upptäcka Tri-Beam Laser Rifle som golvbyte, inuti kistor, från leveransdroppar, hotspot-dronor eller till och med vapenbunkrar utspridda över ön.

Detta vapen, klassificerat under Epic Rarity, fungerar ungefär som Star Wars E-11-blastern. Den överhettas efter snabb avfyrning, vilket kräver en nedkylningsperiod innan du kan använda den igen.

Dessutom ger Tri-Beam Laser Rifle 39 skador på kroppen och 59 skador på huvudskott. Irriterande bilar som blockerar din väg? Det här geväret träffar dem med 70 skador. Det bästa är att det inte har någon skadefall, så du får konsekventa träffar oavsett avstånd.

Tyvärr är Tri-Beam Laser Rifle inaktiverat i turneringar, och det finns fortfarande ingen bekräftelse på om det är tillgängligt i Creative-läge eller UEFN.

Detta vapen kan dock bli en spelväxlare, med tanke på dess effektivitet när det gäller att hantera betydande skador på fordon. Medan vapen som Boom Bolt och Nitro Fists utmärker sig i sina respektive intervall, erbjuder Tri-Beam Laser Rifle en unik fördel.

När du är på utkik efter Tri-Beam Laser Rifle, glöm inte att utforska alla nya vapen den här säsongen, lära dig att besegra cheferna och upptäcka de nya platserna på Fortnite Chapter 5-kartan.

Kapitel 5 säsong 3 AR mods

Vill du ha de bästa mods för din Assault Rifle i Fortnite kapitel 5 säsong 3? Här är de bästa bilagorna du kan använda i spelet.

Fortnite Chapter 5: s senaste säsong är här, och spelare utforskar den uppdaterade kartan för att vinna matcher. Den nya Wrecked-säsongen har introducerat nya vapen och vapen för att ändra spelet på den postapokalyptiska ön.

Den här säsongen kan du förstärka din eldkraft genom att fästa Weapon Mods. Dessa uppgraderingar ger dina vapen en kraftfull boost och en fördel jämfört med dina motståndare. Nedan följer en uppdelning av de bästa vapenmodulerna för varje Assault Rifle, vilket hjälper dig att skapa de ultimata AR-byggnaderna.

För Warforged Assault Rifle, försök använda Holo-13 Optic för att zooma in, Muzzle Brake för att minska rekylen, Speed Mag för snabbare omladdningar och Vertical Foregrip för bättre siktkontroll. Tactical Assault Rifle fungerar bra med Holo-13 Optic, Muzzle Brake, Drum Mag för mer ammunition och Vertical Foregrip för förbättrad precision.

Enforcer AR skiljer sig från de andra Assault Rifles. Den kan använda antingen Holo-13 Optic eller Sniper Scope för att sikta på medelhöga till långa avstånd. Det är bäst att lägga till en mynningsbroms för att minska rekylen och ett vinklat framgrepp för snabbare siktning av siktet.

När Fortnite Chapter 5: s nya säsong kommer igång kan spelare se fram emot nya funktioner som Nitro-drivna fordon, Mythic Nitro-bilar, NPC: er och stora samarbeten, vilket gör spelet mer spännande och dynamiskt.

Fallout (American TV series)

Fallout is an American post-apocalyptic drama television series created by Graham Wagner and Geneva Robertson-Dworet for Amazon Prime Video. (wikipedia)

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button