eSportseSports Nyheter

Tundra Esports inleder samarbete med Gladiator PC

Den brittiska e-sportorganisationen Tundra Esports har nyligen tillkännagivit ett nytt partnerskap med den brittiska PC-tillverkaren Gladiator PC. Samarbetet innebär att Gladiator PC blir officiell leverantör till Tundra Esports och tillhandahåller högpresterande datorer till organisationens Dota 2-team för tävlingar och träningspass. Partnerskapet är Gladiator PC:s första satsning på esportbranschen och sällar sig till en växande lista av PC-tillverkare som samarbetar med esportlag.

Tundra Esports andra partnerskap och prestationer

Förutom den nya affären med Gladiator PC har Tundra Esports etablerat partnerskap med andra stora enheter på senare tid. Dessa inkluderar samarbeten med esportturneringsplattformen Repeat och sportspelföretaget Winline. Tundra Esports är också erkänt för sina betydande prestationer på esportsarenan, särskilt att vinna The International 11 2022, där de säkrade ett pris på cirka 8,5 miljoner dollar. Organisationen tävlar i flera andra spel, bland annat Fortnite och Rocket League.

Expansions- och stödprogram

Tundra Esports är också en del av Esports World Cup Club Support Program, som ger ekonomiskt stöd för att hjälpa esportorganisationer att expandera till nya titlar och förbättra sin infrastruktur. Detta initiativ är en del av en bredare insats för att främja tillväxt och hållbarhet i den konkurrenskraftiga spelindustrin.

Kommentarer från Tundra Esports Management

Maxim Demin Jr, delägare och VD för Tundra Esports, uttryckte sin entusiasm över partnerskapet med Gladiator PC och betonade att Gladiator PC:s engagemang för högkvalitativ spelhårdvara stämmer väl överens med Tundra Esports strategiska mål för tävlingsinriktad excellens.


Tundra Esports

Tundra Esports är en framstående esportorganisation baserad i Storbritannien, känd för sina konkurrenskraftiga lag i flera spel, inklusive Dota 2 och Fortnite. Organisationen gick först in på esportscenen i början av 2021 genom att förvärva mudgolems-listan, en grupp spelare som tävlar i Dota 2. Under ledning av veteranspelaren Adrian ”Fata” Trinks etablerade sig Tundra Esports snabbt som en formidabel kraft i den västeuropeiska Dota 2-kretsen.

Tundra Esports nådde betydande framgångar i Dota 2 och vann bland annat The International 2022, en av de mest prestigefyllda turneringarna i esportvärlden, där de besegrade Team Secret i finalen. Denna seger markerade dem som ett av de bästa lagen globalt. Under de efterföljande säsongerna har det dock gått upp och ner för dem, med förändringar i laguppställningen och varierande resultat i stora turneringar.

Förutom Dota 2 har Tundra Esports också gjort ett märke i Fortnite och uppnått anmärkningsvärda placeringar i stora turneringar som FNCS och DreamHack-evenemang. Organisationen fortsätter att tävla på hög nivå över dessa spel och upprätthåller en närvaro i den konkurrenskraftiga esportscenen.

Gladiator PC

Gladiator PC är en välkänd tillverkare och återförsäljare av specialbyggda speldatorer som är kända för att leverera högpresterande system som är skräddarsydda för spelarnas specifika behov. Med fokus på kvalitet, prestanda och kundnöjdhet erbjuder Gladiator PC ett brett utbud av spelriggar som passar olika budgetar och spelpreferenser. Deras datorer är optimerade för olika typer av spel, inklusive FPS, simulering, MOBA, strategispel, RPG och mer, vilket säkerställer att spelare kan hitta ett system som perfekt matchar deras spelstil. Gladiator PC är stolta över sin uppmärksamhet på detaljer, från att välja högkvalitativa komponenter till att tillhandahålla expertkabelhantering, vilket resulterar i hållbara och pålitliga spelmaskiner. De erbjuder också personlig kundservice som hjälper kunderna att välja rätt komponenter för deras specialbyggda system. Dessutom erbjuder Gladiator PC en mängd olika anpassningsalternativ, vilket gör det möjligt för spelare att skapa ett system som uppfyller deras prestandabehov utan att överskrida deras budget. Med ett åtagande att göra spel tillgängligt för alla har Gladiator PC etablerat sig som ett pålitligt namn i spelgemenskapen.

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button