eSportseSports Nyheter

Valorant uppdatering 8.04 och ny agent retas

Den senaste Valorant-uppdateringen, 8.04, är här, men i motsats till fansens förväntningar har ingen ny agent eller betydande balansjusteringar meddelats. På den ljusa sidan tittar vi på betydande uppdateringar för Premier när ett nytt steg startar.

Det har gått ett tag sedan Valorant välkomnade en ny agent, Iso, med Patch 7.09 i oktober 2023. Nu släpper Riot Games tips om den kommande 25: e agenten i spelet.

I december 2023 upptäckte fans ett unikt färgat rosa och violett spelarkort som förmodligen antydde den nya agenten. Nyligen har Riot Games teasat detta spelarkort, vilket understryker fansens spekulationer om att lägga till en ny agent.

Vi är alla ivriga efter det officiella avslöjandet, men vissa ledtrådar om den nya agenten har glidit ut under tiden. Här är vad vi har samlat om henne hittills.

Clove kommer att gå med i Valorant i avsnitt 8, akt 2

Valorants nya agent, Clove, förväntas dyka upp i akt 2 i avsnitt 8. Avslöjandet kommer att ske under VCT Masters Madrid 2024-finalen den 24 mars. Håll utkik efter en trailer och en live gameplay-demo på scenen.

Vi förväntar oss att den nya karaktären ansluter till spelet med en uppdatering på tisdag den 26 mars eller onsdag den 27 mars.

Fjärilar och återuppståndelse

Clove är en Controller, precis som fem andra agenter i spelet. Du kanske redan har sett en skymt av den nya karaktären på ett spelarkort från Episode 8 Act 1 battle pass. Om inte, låt oss uppdatera dig:

Baserat på röstmeddelanden i den senaste speluppdateringen tror folk att den nya karaktärens förmågor kan involvera fjärilar. Dessa meddelanden antyder också att den nya karaktären kommer från Skottland.

En ny potentiell ledtråd i den senaste 8.04-uppdateringen antyder att karaktären kan ha en unik förmåga att återuppliva agenter. Den spännande ledtråden ligger i ett röstmeddelande som säger: ”Föreställ dig när jag och den nya killen går på samma uppdrag, det andra laget kommer att bli stressat, med oss båda som kommer tillbaka till livet”, enligt ett inlägg från ValorantUpdated.

Premier-uppdatering, Esports hubb-förnyelse och buggfixar

Uppdateringsanteckningarna introducerar några positiva förändringar i Premier, tävlingsplattformen i spelet i Valorant där spelare kan slå sig samman och utmana andra trupper för mästartiteln. Detta läge har varit en stor hit sedan lanseringen, och början av den nya säsongen ger några mycket uppskattade förbättringar.

Du kan bilda ett lag och spela i Premier med de nya reglerna när det är möjligt. Du behöver inte förbereda dig i förväg. Ditt lags uppflyttningsdivision visas när du bildar laget eller gör några ändringar i laguppställningen. Denna division kommer att bekräftas när du spelar din första match.

Schemat för veckomatcher har uppdaterats. Du kommer bara att möta samma lag en gång om det inte finns några andra alternativ. Du kan dock bara delta i två veckomatcher – du behöver inte längre växla mellan olika laguppställningar för att spela Premier.

Dessa förändringar bör förbättra Premier, en framstående funktion i Valorant. Det tar upp problemet med genomsnittliga spelare som kämpar för att spela i ett pro-liknande format.

Spelets Esports Hub får en förnyelse med alla viktiga detaljer för den kommande Valorant Masters Madrid-turneringen. Detta evenemang kommer att se de åtta bästa lagen globalt tävla om årets första stora titel och avgörande VCT-poäng – för potentiell kvalificering till Valorant Champions Seoul-turneringen senare i år.

Vid sidan av patchen har flera buggkorrigeringar gjorts. En anmärkningsvärd fix är för det irriterande felet som orsakade att KAY/O: s E-förmåga ibland gav felaktig information. Utvecklare har dock varnat för att detta problem fortfarande kan uppstå. Därför har de bett användare att rapportera eventuella fall.

Dessutom har de rättat till några problem med Sages ultimata och barriär-orb-förmågor och gjort förbättringar för att minimera problemet med förmågor som sträcker sig bortom kartans kanter.

Esports

Esports , short for electronic sports, is a form of competition using video games. Esports often takes the form of organized, multiplayer video game competitions, (wikipedia)

United City F.C.

United City Football Club is a Filipino professional football club based in New Clark City in Capas, Tarlac, that last competed in Philippines Football League , (wikipedia)

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button