eSportseSports Nyheter

VCT Masters Madrid: Sentinels och Gen.G avancerar medan FPX och Team Heretics elimineras

Den andra omgången av VCT Masters Madrid Swiss Stage avslutades med två lag som säkrade en topp-fyra-placering och två andra som eliminerades.

I den första elimineringsmatchen vann Paper Rex över Team Heretics på Split (13-10), vilket satte stopp för Heretics i turneringen.

I den andra elimineringsmatchen kunde FunPlus Phoenix inte hålla jämna steg med det offensiva trycket från LOUD på Sunset (13-5), vilket ledde till deras tidiga utträde.

Eliminerade lag tar farväl

Båda de eliminerade lagen visade imponerande prestationer under hela turneringen men kom i slutändan till korta i sin strävan efter en topp-fyra-finish.

Team Heretics, med sin dynamiska lista och strategiska skicklighet, kommer att försöka studsa tillbaka från detta nederlag och fortsätta att tävla på högsta nivå.

FunPlus Phoenix, trots att de eliminerades, visade otrolig motståndskraft och anpassningsförmåga under hela turneringen.

Deras resa kan ha slutat här, men de kämpade tappert och förtjänade respekt från både sina motståndare och fans.

vpesports.com

Lagen kommer att omgruppera, analysera sina prestationer och förbereda sig för framtida tävlingar.

Sentinels och Gen.G går vidare

Sentinels (2-0) och Gen.G (2-1) säkrade sina platser bland de fyra bästa med imponerande segrar över Karmine Corp (EMEA) respektive EDG (Asien).

Båda lagen visade prov på exceptionellt lagarbete, individuell skicklighet och anpassningsförmåga under hela turneringen.

Varje match bjöd på spel på hög nivå, med intensiva eldstrider och taktiska manövrar som elektrifierade atmosfären i arenan.

Sentinels zekken och TenZ fortsatte att glänsa, medan Gen.G:s Meteor visade att han var en kraft att räkna med.

Sentinels och Gen.G har gått vidare till nästa steg i VCT Masters Madrid-turneringen och är beredda att möta nya hinder samtidigt som de fortsätter sitt orubbliga engagemang för att visa sina exceptionella förmågor bland de bästa Valorant-lagen globalt.

När den sista omgången för VCT Masters Madrid Swiss Stage närmar sig kommer de segrande lagen i de kommande matcherna mellan LOUD och EDward Gaming och Karmine Corp och Paper Rex att säkra sina positioner bland de fyra bästa elitlagen.

Sentinels (esports)

Sentinels is an American esports organization based in Los Angeles, California. (wikipedia)

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button