eSportseSports Nyheter

Är PUBG Mobile x Dragon Ball Prize Path Pass värt din investering?

PUBG Mobile har återigen gjort rubriker med sitt senaste samarbete, den här gången med den ikoniska anime-franchisen Dragon Ball. PUBG Mobile x Dragon Ball Prize Path Pass, tillgängligt från 7 juni till 1 augusti 2024, erbjuder en uppsjö av exklusiva föremål och finish. Men frågan kvarstår: är det värt att spendera de 900 Unknown Cash (UC) som krävs för att låsa upp denna prisväg?

Belöningar i massor

PUBG Mobile x Dragon Ball Prize Path är en 40-nivå resa som belönar spelare med en mängd olika föremål, inklusive Future Trunks Style set och Hair på nivå 1. När spelarna gör framsteg kan de låsa upp ytterligare föremål som Dragon Ball Super Favorites Selection Crate, den 4-stjärniga Dragon Ball Charm ryggsäckprydnaden och speciella fallskärmar. Passet innehåller också möjligheten att välja mytiska outfits från populära Dragon Ball-karaktärer som Piccolo, Ultimate Gohan, Frieza och Bulma.

Evenemangsuppdrag och ytterligare föremål

Förutom prisvägbelöningarna har evenemanget också en separat sektion med uppdrag som kan slutföras genom att spela matcher i klassiskt läge och uppnå specifika mål. Genom att slutföra dessa uppdrag kan spelare tjäna upp till 13 350 Prize Path Points, som kan användas för att köpa föremål från evenemangsbutiken.

Är det värt investeringen?

Kostnaden för Prize Path Pass är 900 UC, vilket översätts till cirka 1500 INR eller 17,95 US-dollar. Även om detta kan verka brant, gör de belöningar som erbjuds det till en värdefull investering för dedikerade spelare. Med passet kan spelare låsa upp flera episka, legendariska och mytiska föremål, inklusive exklusiva samlarobjekt med Dragon Ball-tema. Dessutom kan de återstående poängen användas för att öppna speciella lådor och köpa föremål från evenemangsbutiken.

Slutligt omdöme

För fans av Dragon Ball och PUBG Mobile är Prize Path Pass ett måste. Även för dem som inte är fans av anime-franchisen gör de exklusiva föremålen och finishen det till en värdefull investering. Om du är villig att ägna tid åt att slutföra uppdragen och gå vidare genom prisvägen, är PUBG Mobile x Dragon Ball Prize Path Pass ett bra värde för pengarna.


Dragon Ball

Dragon Ball är en japansk mediefranchise som skapades av Akira Toriyama 1984. Serien följer äventyren för Goku, en ung pojke med exceptionell styrka, när han söker efter de sju mystiska Dragon Balls som kan uppfylla alla önskningar. Längs vägen möter Goku olika allierade och fiender, deltar i kampsportstrider och möter mäktiga skurkar. Franchisen omfattar flera anime-serier, manga och filmer, med en rik historia och olika berättelser som har fängslat publiken över hela världen.

PUBG Mobile

PUBG Mobile är den ursprungliga mobilversionen av det populära battle royale-spelet PUBG: BATTLEGROUNDS. Det utvecklades av LightSpeed Studios och KRAFTON, Inc. och släpptes globalt i mars 2018. Spelet är byggt med Unreal Engine 4 och fokuserar på visuell kvalitet, kartor och skjutupplevelse, vilket ger en omfattande Battle Royale-upplevelse. Sedan lanseringen har det blivit ett globalt fenomen, med över 1 miljard nedladdningar världen över och 50 miljoner aktiva användare varje dag.

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button