CS 2CS 2 Nyheter

CS:GO-veteranen Josh ”JDM” Marzano gör comeback till tävlingen vid 33 års ålder

I en nyligen tweet delade veteranen Counter-Strike: Global Offensive-spelaren, Josh ”JDM” Marzano, sina planer på att göra comeback i e-sportscenen för Counter-Strike 2.

Nyheten kommer som en överraskning för många inom CS-communityt efter att JDM erkände under en exklusiv intervju med Dust2.us i juni att han övervägde att återvända efter CS2:s release.

Sedan dess har Marzano fokuserat på sin Twitch-ström samtidigt som han hållit ett öga på CS2, men det verkar som om han nu är redo att ta steget tillbaka till konkurrenskraftigt spel. Med tanke på JDM:s ålder och hans långvariga frånvaro från konkurrenskraftiga Counter-Strike, kan det bli svårt att anpassa sig till den nuvarande metan och hitta ett lag som passar honom.

JDM:s comeback: A Journey Back to Competitive CS:GO

Det har gått över fem år sedan JDM senast spelade tävlande i CS:GO med Envy, och innan dess fungerade han som tränare för FaZe i VALORANT. Hans tidigare lagkamrat Noah ”Nifty” Francis återvände också till tävlingen nyligen efter ett långt uppehåll, och det tog flera månader att hitta sin fot innan han slutligen gick med i Team Liquid.

JDM:s väg till att återta sin tävlingsform kanske inte är lätt, men med hans stora erfarenhet och stöd från CS-communityt kommer han säkerligen att göra en betydande inverkan i Counter-Strike 2. Bara tiden kommer att utvisa om veteranspelaren kan hitta ett nytt team och framgångsrikt integrera i den nuvarande CS-scenen igen. För närvarande är han öppen för att acceptera erbjudanden från team. Men oavsett vilket lag han spelar med är hans fans ivriga att välkomna hans comeback med öppna armar.


Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button