CS 2 NyheterCS 2

CS2:s senaste uppdatering: Arms Race, Kukri Knife, Kilowatt Case och mer

Counter-Strike 2 (CS2) har nyligen rullat ut en stor uppdatering som tar tillbaka det klassiska Arms Race-spelläget och introducerar nya funktioner.

Arms Race, där spelare byter vapen efter att ha säkrat dödsfall, är nu tillgängligt för alla CS2-spelare.

En ny patch ger det förväntade Kilowatt-fodralet, som innehåller 17 unika vapenfinishar skapade av samhället och en ovanlig Kukri-kniv.

NIGHTMODE Music Kit Box finns nu även att köpa i standard- och StatTrak-versioner. Dessutom har flera buggfixar och spelförbättringar implementerats.

Det klassiska Arms Race-läget har återvänt till CS2, vilket tillåter spelare att delta i strider gratis för alla på mindre kartor och byta vapen efter att ha säkrat dödsfall.

Den här uppdateringen markerar ankomsten av det första vapenfallet i CS2, Kilowatt-väskan. Anpassad klistermärkesplacering förnyar vapenanpassningen: Användare kan nu placera sina föredragna klistermärken på vapen med större precision och flexibilitet, eftersom den senaste patchen introducerar anpassad klistermärkesplacering.

Andra uppdateringar och förbättringar

NIGHTMODE Music Kit Box finns nu även att köpa i standard- och StatTrak-versioner. Flera buggfixar har implementerats, inklusive en prestandaförbättring för vissa mikrofoninställningar. Spelförbättringar inkluderar förbättrad rökåtergivning och animering, samt en mer lyhörd och smidig glidupplevelse.

Tysta droppar från vertikala ytor är inte längre möjliga i spelet.

Alternativet att välja en ljudingångsenhet för VOIP har lagts till i ljudinställningsmenyn. Spelare kan nu lyssna på sin egen mikrofonutgång för att kontrollera ljudkvaliteten.

Olika problem med texturblandning och kollisioner har åtgärdats för att förbättra spelarens övergripande synlighet och spelupplevelse.

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button