Dota 2Dota 2 Nyheter

Dota 2 introducerar det första forntida kosmetiska föremålet, det forntida Dragon King-skinnet, som en del av Lunar New Year-uppdateringen, The Dragon’s Gift

Dota 2 introducerar det första Ancient-kosmetiska föremålet någonsin, Ancient Dragon King-skinnet, som en del av Lunar New Year-uppdateringen, The Dragon’s Gift

För att fira Lunar New Year har Valve släppt en ny uppdatering för Dota 2, som introducerar en serie kosmetiska föremål med draktema, inklusive spelets första Ancient-kosmetiska föremål någonsin. Denna uppdatering, med tema kring drakens år, introducerar en ”Dragon’s Gift med rött kuvert-tema” som finns tillgänglig i Dota 2 fram till den 7 mars. I linje med gåvotemat är dessa gåvor utformade för att ges till någon annan och kan inte öppnas av givaren.

Den nya kollektionen innehåller 17 nya föremålsuppsättningar med Lunar New Year-tema, med en bonuschans för en Dragon’s Gift eller en ny ovanlig effekt i varje öppning.

Höjdpunkten i den här utgåvan är inkluderingen av Dota 2:s första skin för kartans Ancients, kallat The Ancient Dragon King. Det här är första gången som spelare kan ändra designen på Dota 2:s titulära Ancients och förvandla dem till mytiska drakar.

Denna kosmetik har unika utseenden för både Dire- och Radiant-sidorna, och om någon spelare har den utrustad kommer hela laget att kunna njuta av blixten.

Uppdateringen innehåller också allmänna spel- och Ability Draft-bugfixar. Vid sidan av denna betydande kosmetiska droppe har Valve bekräftat att den senaste vågen av förbud resulterade från en ny fuskdetekteringskod som redan är live i spelet.

Förutom Lunar New Year-uppdateringen har Valve meddelat att nästa uppdatering för Dota kallas ”Crownfall”, men ingen ytterligare information gavs. Mer information om Crownfall förväntas under de kommande månaderna när tävlingsevenemang som BetBoom Dacha Dubai 2024 fortsätter.

Uppdateringen kommer som en del av Valves firande av månnyåret, som även inkluderar en Steam-rea med rabatter på en rad olika spel.

Lunar New Year-uppdateringen och det pågående firandet återspeglar Valves engagemang för sin mångsidiga och växande användarbas, liksom den kinesiska marknadens potential för framtida tillväxt. Detta år är det speciellt tillägnat dem som är födda under drakens år. Människor som kommer till världen under drakens år, t.ex. 2036, 2024, 2012, 2000, 1988, 1976, 1964 och 1952, är ofta kända för sitt medfödda mod, sin envishet och intelligens. Dessa individer utstrålar vanligtvis entusiasm och självförtroende.

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Check Also
Close
Back to top button