Dota 2Dota 2 Nyheter

Efter ett förkrossande nederlag i BetBoom Dachd vägrar Liquids offlaner att skaka hand med motståndarna

I en överraskande händelseutveckling vid BetBoom Dachd 2024 vägrade Team Liquids offlaner, känd som 33, att skaka hand med motståndarlaget, Gaimin Gladiators, efter ett förkrossande nederlag. Händelsen har utlöst en mängd spekulationer och debatter inom Dota 2-communityn. Efter att ha varit ett av de bästa lagen i Dota 2, vunnit The International 2017 och varit tvåa i The International 2019, går laget igenom en tuff start på säsongen.

Matchen

Det europeiska kraftpaketet, Team Liquid, hade en tuff start på BetBoom Dachd 2024. De matchades mot de formidabla Gaimin Gladiators den första dagen. Matchen var intensiv, med båda lagen som visade sin skicklighet. Serien varade dock bara en timme, en överraskande längd med tanke på den senaste trenden mot längre Dota 2-matcher.

Incidenten

Som brukligt gick Gaimin Gladiators fram till Liquid-spelarna för att skaka hand efter matchen. Men 33, Liquids offlaner, vägrade gesten. Händelsen fångades på bild, men inget ljud från spelarna fanns tillgängligt, vilket fick fansen att spekulera om vad som kan ha hänt.

Efterspelet

I efterdyningarna av händelsen uppmanades Quinn Callahan från Gaimin Gladiators att förklara vad som hade hänt. Men plötsligt försvann ljudet från intervjun, vilket lämnade fansen utan några tydliga svar.

Bristen på information ledde till en våg av spekulationer på Reddit, med användare som försökte förstå varför 33 vägrade handskakningen. Vissa föreslog att 33 helt enkelt var salt efter nederlaget, medan andra föreslog mer komplexa teorier, till exempel att 33 kände sig under vädret.

En av de mest träffsäkra teserna handlar om Quinn som uttryckte sin åsikt att Israel har blandat sig i och terroriserat Palestina i 100 år. Visst, allt inom spekulationernas sfär.

Svaret

Som svar på spekulationerna publicerade Liquids tränare, Blitz, ett uttalande på Facebook inför deras andra match. Han avfärdade ryktena om en tvist mellan lagen och uppgav att det inte fanns någon animositet mot Quinn eller Gaimin Gladiators.

Quinn tog också upp situationen och sa: ”Jag har inget otalt med 33. Att förlora suger, och det känns så efter två eller tre år”.

Historiken

Matchen mellan Liquid och Gaimin Gladiators var inte deras första möte. De två lagen har en historia av intensiv konkurrens och har mött varandra i finalen i olika turneringar under hela 2023. Trots den senaste incidenten återstår det att se hur detta kommer att påverka deras framtida möten.

Slutsats

Även om händelsen verkligen har väckt kontroverser är det viktigt att komma ihåg att känslor kan springa högt i konkurrenskraftiga esports. Båda lagen har visat stor skicklighet och sportsmanship tidigare, och det är troligt att de kommer att fortsätta göra det i framtida matcher.

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button