FortniteFortnite Nyheter

Fortnite antyder ny ikonhud med Nick Eh 30: senaste nytt

Fortnite Icon Skins är kända för sin sällsynthet. Trots att många idrottare, kändisar och innehållsskapare ingår i Fortnites Icon Series väntar många anmärkningsvärda figurer fortfarande på sin tur.

Det förväntas att Epic Games kommer att fortsätta att introducera fler Icon Skins över tiden för att möta förväntningarna hos dessa hoppfulla. En sådan individ, som ivrigt har väntat på sin Icon Series-hud, kanske snart ser sin önskan gå i uppfyllelse.

Fortnite antyder Nick Eh 30-hud

Nick Eh 30 har varit en betydande influencer sedan Fortnite framträdde som ett ledande Battle Royale-spel. Han har etablerat sig som en nyckelfigur i Fortnite-samhället, tillsammans med välkända personligheter som Ninja, SypherPK, Lachlan och Chica. Medan många av dessa skapare redan har en Icon Skin, har Nick Eh 30 ännu inte fått en. Detta verkar dock förändras snart.

Epic Games hänvisade nyligen till Nick Eh 30: s berömda slogan på X, tidigare känd som Twitter. Tweeten utmanade lekfullt fans genom att fråga vad som följer ”Never back down”, en fras som ofta hörs under Nick Eh 30: s strömmar. Nick svarade entusiastiskt med ”Ge aldrig upp”.

Nicks entusiastiska svar, ”aldrig ge upp”, är en välkänd fras bland hans följare och lyfts också fram på hans personliga X-konto.

Retandet fortsatte med att Fortnite twittrade en bild av flera spelare i lobbyn, tillsammans med en bildtext som tyder på att någon anser sig vara kungen. Detta är en annan nick till Nick Eh 30.

  • Fortnite (@FortniteGame) 9 juni 2024

Uttalandet refererar till ett ökänt rollspel som Nick deltog i tillsammans med andra spelare. Nick svarade på denna tweet och hävdade att han verkligen är kungen och hänvisade vidare till samma händelse.

Läckor från Fortnite antyder ofta kommande Icon Skins för skapare, och det verkar mycket troligt att Nick Eh 30 snart kommer att få sin efterlängtade hud. Även om flera år har gått sedan han och Fortnite fick enorm popularitet, är förväntningarna fortfarande höga. Det är ett klassiskt fall av bättre sent än aldrig.

Ny läcka om Metallica och Fortnite-anslutning


Nick Eh 30

Nicholas Amyoony, mer känd som Nick Eh 30, är en kanadensisk YouTube-spelare, livestreamer och professionell Fortnite-spelare född den 14 mars 1995 i Halifax, Nova Scotia. Han började sin onlinekarriär genom att skapa innehåll för spel som The Last of Us, Uncharted 4 och Resident Evil 7. Nick blev mycket populär efter att han började spela Fortnite Battle Royale i slutet av 2017, vilket ledde till att han hoppade av Dalhousie University för att ägna sig åt spel på heltid. Nick är känd för sitt familjevänliga innehåll och har samlat på sig över 7,5 miljoner YouTube-prenumeranter och 5,2 miljoner Twitch-följare. Han har också uppmärksammats på Forbes 30 Under 30-lista i kategorin Games och har varit värd för flera Fortnite-turneringar, inklusive ”Nick Eh 30 Cup” i samarbete med Epic Games.

Ninja

Richard Tyler Blevins, mer känd under sitt onlinealias ”Ninja”, är en framstående amerikansk Twitch-streamer och professionell eSport-spelare som föddes den 5 juni 1991 i Detroit, Michigan, och växte upp i Chicago. Ninja fick stor berömmelse för sina livestreamar av spelet Fortnite och blev den mest följda streamaren på Twitch med över 14 miljoner följare i juli 2019. Han har också spelat andra populära spel som Halo, H1Z1 och PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG).

Ninja inledde sin professionella spelkarriär 2009 med Halo 3 och har spelat för flera eSport-lag, bland annat Cloud9, Renegades, Team Liquid och Luminosity Gaming. Hans popularitet sköt i höjden 2017 när han började streama Fortnite, vilket ledde till rekordhöga tittarsiffror, inklusive en anmärkningsvärd stream med kändisar som Drake, Travis Scott och JuJu Smith-Schuster som lockade 628 000 samtidiga tittare.

Utöver sina streamingframgångar har Ninja säkrat lukrativa sponsoravtal, inklusive ett partnerskap med Red Bull, och har diversifierat sitt innehåll till att inkludera livsstilsstreams. Trots en kort övergång till Mixer-plattformen återvände han till Twitch efter att Mixer stängdes ned. Ninja fortsätter att vara en viktig person i spelvärlden, känd för sin livliga personlighet och sitt distinkta blåa hår med spikar.

SypherPK

SypherPK, vars riktiga namn är Ali Hassan, är en framstående amerikansk YouTuber och Twitch-streamer som är känd för sitt engagerande innehåll centrerat kring det populära videospel Fortnite. SypherPK föddes den 10 maj 1996 i Austin, Texas, och har samlat en betydande skara följare, med över 6,8 miljoner följare på Twitch och 9 miljoner prenumeranter på YouTube från och med februari 2024. Han började sin YouTube-resa 2011 och övergick till att skapa innehåll på heltid 2015. SypherPK är erkänd för sitt strategiska spel och pedagogiska innehåll, vilket har gett honom en plats bland de bästa streamarna i spelgemenskapen. Han har också samarbetat med Fortnite för att släppa ett skåppaket och en kosmetisk outfit med hans likhet. Dessutom har han nominerats till flera priser, bland annat Streamy Awards och The Game Awards.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button