FortniteFortnite Nyheter

Fortnite-entusiaster som spelar med LEGO kan nu fira med sin mest älskade segerdans i spelet: ”Största uppdateringen hittills

I ett drag som har glatt fans över hela världen har LEGO Fortnite introducerat den efterlängtade ”Get Griddy”-emoten i sin senaste uppdatering v29.20, som släpptes den 9 april 2024. Uppdateringen markerar ett viktigt ögonblick för spelarna, som länge har väntat på denna populära dansrörelse, inspirerad av NFL-stjärnan Justin Jeffersons ikoniska touchdown-firande.

”Get Griddy”-emoten, som först dök upp i Fortnite Chapter Two, säsong sex, har varit en favorit bland fansen för sina medryckande rörelser och kulturella påverkan. Emote kostar 500 V-Bucks, eller 2 200 V-Bucks som en del av Justin Jeffersons skåpspaket, och har blivit en stapelvara i Fortnites livliga community, där den ofta syns i spelets Battle Royale-läge efter ett segerrikt kill.

Trots sin popularitet kunde LEGO Fortnite-spelare tidigare inte få tillgång till denna emote, vilket ledde till stor besvikelse inom samhället. Men med uppdateringen v29.20 är emote nu fullt funktionell i LEGO-läge, vilket ger glädje och spänning till spelare som ivrigt har väntat på dess ankomst.

Dansen, som tillskrivs en vän till Ja’Marr Chase, en annan NFL-spelare och Jeffersons lagkamrat på LSU, har överskridit fotbollsplanen för att bli ett kulturellt fenomen. Jefferson har själv bidragit till dess popularitet genom att skapa en steg-för-steg-guide för hur man utför Griddy, vilket gör den tillgänglig för fans över hela världen, både i och utanför spelsfären.

Uppdateringen v29.20 ger inte bara emoten ”Get Griddy” till LEGO Fortnite utan introducerar också en mängd andra funktioner och samarbeten, inklusive ett spännande partnerskap med Avatar, nytt innehåll för Rocket Racing och olika buggfixar. Denna omfattande uppdatering har fått positiv feedback från communityt, och många spelare har kallat den för ”den bästa uppdateringen någonsin” eftersom den innehåller den efterlängtade emoten och ytterligare förbättringar av spelets helhetsupplevelse.


Om Justin Jefferson

Justin Jefferson, född den 16 juni 1999 i Saint Rose, Louisiana, är en framstående wide receiver i amerikansk fotboll för Minnesota Vikings i National Football League (NFL). Han spelade collegefotboll på Louisiana State University (LSU), där han var en nyckelspelare i lagets seger i College Football Playoff National Championship 2020. Jefferson valdes av Vikings i den första rundan av 2020 års NFL Draft, 22:a totalt, efter att ha avstått från sitt sista år på LSU.

Under sin tid på LSU hade Jefferson en framstående juniorsäsong och ledde landet med 111 mottagningar och rankades tvåa med 18 mottagande touchdowns. Hans prestation i Peach Bowl mot Oklahoma Sooners, där han fångade 14 passningar för 227 yards och fyra touchdowns, var särskilt minnesvärd.

Sedan Jefferson gick med i NFL har han snabbt etablerat sig som en av ligans bästa receivers. Han satte rekord för flest mottagna yards under de tre första säsongerna av en NFL-karriär, med 4 825 yards. År 2022 blev han den yngsta spelaren att leda ligan i både mottagningar (128) och receiving yards (1.809), vilket gav honom utmärkelsen Offensive Player of the Year. Jefferson har utsetts till Pro Bowl och All-Pro-laget under var och en av sina tre första säsonger.

Utanför planen är Jefferson känd för sin enkla start som en trestjärnig rekryt från Destrehan High School och för att vara den yngste av tre bröder som spelar fotboll på LSU. Hans familjebakgrund inom sport inkluderar också hans far, som spelade college-basket.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button