FortniteFortnite Nyheter

Fortnite taktiska shotgun förändringar och kapitel 5 säsong 2 spännande läckor

Epic Games kanske planerar att uppdatera Tactical Shotgun baserat på en ny Fortnite-läcka. Fortnite har sett många vapen komma och gå med uppdateringar – några har till och med tagits bort. Det verkar dock som att Tactical Shotgun kan få en översyn.

När vi ser framåt mot Fortnite Chapter 5 Säsong 2 ger några läckor oss en spännande titt på vad som kan komma. Även om det inte finns något exakt datum för Fortnite Chapter 5 Säsong 2, förväntas det dra igång i början av mars.

Den nuvarande säsongen kommer sannolikt att avslutas fredagen den 8 mars 2024, så vi räknar med att den nya säsongen kommer strax efter. Här är allt vi vet hittills om den nya säsongen av Fortnite.

Läckt taktiskt hagelgevärförnyelse

HypeX, en pålitlig insider gav oss nyligen en tjuvtitt på vad vi kan förvänta oss med Tactical Shotgun under den aktuella säsongen. Det nya hagelgeväret kommer att hålla sex kulor, alla laddade på en gång.

Det kommer att laddas om mycket snabbare, bara 3,6 sekunder istället för 4,2. Dessutom skjuter den 30 % snabbare än Hammer Pump Shotgun. Dess skada kan variera från 79 till 97 per skott, medan headshots kan handla mellan 119 och 145, beroende på föremålets sällsynthet.

Kom ihåg att HypeX varnar för att spelets utvecklare kan justera dessa siffror innan uppdateringen kommer. Men generellt sett bör denna statistik ge dig en god uppfattning om vad du kan förvänta dig.

The Tactical Shotgun har alltid varit en kritisk pistol i Fortnite, även om den har ändrats och lagrats flera gånger. I Fortnite Chapter 1 hade fans många diskussioner om huruvida detta hagelgevär eller Pump Shotgun var det bästa valet, med många kända streamers som gillade Pump en till.

Grekisk mytologi blir levande

Rykten säger att den nya säsongen är märkt ”Odyssey” i spelets data. Det finns antydningar om skinn och andra anpassade alternativ kopplade till ett grekisk mytologitema, som sannolikt kommer att dyka upp i stridspasset.

Många Fortnite-fans har önskat att spelet ska ha historiska inställningar. När det gäller tema verkar spelets utvecklare hålla med. Det finns nu en karaktär i spelet som heter Odyssey som nämner, ”En stark gammal kraft vaknar på ön.”

Fler spännande samarbeten

Enligt en pålitlig källa kan en crossover med Avatar: The Last Airbender finnas på kapitel 5 säsong 2-kort. Det verkar ganska troligt med tanke på buzzen kring den gamla Nickelodeon-showen i år.

Om det stämmer ser jag fram emot att se ett Aang-skinn, som introducerar Avatar i spelet. Plus, förutse Appa Glider. Ytterligare skinn kommer också att finnas tillgängliga i varubutiken. Kom ihåg att det här evenemanget ska avslutas den 3 maj.

Tidigare i år hittade ledare en ledtråd i Fortnites spelfiler som antydde Kratos utseende från God of War. Det kan vara i linje med det kommande temat för grekisk mytologi i säsong 2.

Pandoras ask kommer snart att släppa lös kaos

Innan kapitel 5 säsong 2 börjar, delade HypeX på Twitter att ett kick-off-event är på väg. Pandora’s Box förväntas öppna i detta evenemang och avslöja ”Chaos” – en serie mini-event över Fortnite-kartan. Det inkluderar stormar, tornados och jordbävningar.

Läckan delar också information om en funktion som kallas ”Titan Hand”, som kommer att stiga upp ur lava. Det här evenemanget kommer att presenteras live och visar spännande animationer som ”Final Weapon” och ”Thumper”.

HypeX föreslår att du måste rikta in dig på och ta ner Pandoras Box genom att bryta dess kedjor. Genom att göra detta introduceras ”Kaos” till spelkartan, vilket kickstartar den preliminära händelsen.

Spelare är exalterade över den ryktade läckan och ser fram emot den potentiella comebacken av minievenemang. Det verkar som att alla godkänner den taktik som Epic kan använda.

Ett fan uttryckte sin entusiasm över den här uppdateringen och citerade att det var ett tag sedan ett riktigt objekt dök upp live i spelet. De trodde att sista gången var i kapitel 2, säsong 8.

Fortnite

Fortnite is an online video game and game platform developed by Epic Games and released in 2017. (wikipedia)

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button