Overwatch 2Overwatch 2 Nyheter

Overwatch 2 avslöjar Transformers crossover med Optimus Reinhardt och Megatron Ramattra

Blizzard Entertainment har meddelat ankomsten av ett nytt samarbete mellan Overwatch 2 och Transformers, som kommer att debutera den 9 juli 2024. Fans av båda franchiserna kan se fram emot ett spännande innehåll i spelet när Optimus Prime, Bumblebee, Arcee och Megatron står i centrum genom specialskinn.

Crossoveren antyddes i början av säsong 11, med två trailers som erbjuder en smygtitt på de nya skinnens utseende och spel. I en trailer visas Optimus Prime som Reinhardts nya skin, med Bumblebee förvandlad till Bastion och Arcee blir Illari. Den andra trailern avslöjar Megatrons metamorfos till Ramattra, vilket visar deras förmågor i Overwatch 2-universumet.

Medan prisuppgifter för dessa skins inte avslöjas för närvarande, kan spelare tjäna gratis Transformers-tema belöningar som spelarikoner, namnkort och titlar. Dessa tidsbegränsade belöningar är tillgängliga fram till den 22 juli, vilket markerar slutet på samarbetsevenemanget.

Blizzard Entertainment har ett rykte om sig att leverera högkvalitativa animerade trailers genom sina samarbeten; dessa senaste trailers är inget undantag. De ger fansen en lockande inblick i hur deras favoritkaraktärer från Transformers kommer att integreras i Overwatch 2:s gameplay.

Samarbetet mellan Blizzard och Hasbro representerar en kreativ fusion av två älskade universum och lovar att leverera en engagerande spelupplevelse för fansen.

Overwatch 2 fortsätter att visa sitt engagemang för att tillhandahålla nytt innehåll med denna spännande nya crossover. Autobots och Decepticons inträde i spelet markerar ytterligare ett steg framåt i uppföljarens utveckling och utökar listan över spelbara hjältar ytterligare.

En närmare titt på samarbetet

Blizzard Entertainment tillkännagav det efterlängtade partnerskapet mellan Transformers och Overwatch 2, som lanseras den 9 juli 2024. I denna innovativa crossover kommer fansen att få se sina älskade Autobots och Decepticons komma till liv som unika skins för populära karaktärer i spelet. Detta samarbete ger spelarna en engagerande möjlighet att utforska Transformers-karaktärer i ett nytt sammanhang inom Overwatch 2-universumet.

Optimus Prime kommer att återfödas som Reinhardts distinkta skin, medan Bumblebee förvandlas till Bastion och Arcee blir Illari. Dessa omvandlingar gör det möjligt för fans att uppleva sina älskade karaktärer i ett nytt ljus inom Overwatch 2.

Transformers-skinnen ger hjältarna en ny look och för med sig nya förmågor och spelmekaniker som höjer spänningen i Blizzards senaste skjutspel. Spelare kan växla mellan robot- och fordonslägen och introducera nya strategier och taktiker för att övervinna sina motståndare i strid.

Under tiden kan Megatron-supportrar förvänta sig en spännande upplevelse eftersom de kommer att se deras älskade Decepticon-ledares omvandling till den formidabla Ramattra inom Overwatch 2.

Varje hud kan köpas individuellt, men en speciell rabatt är tillgänglig via den officiella Overwatch 2 x Transformers Mega Bundle.

Trailrarna ger en spännande smygtitt på hur Transformers-skinnen kommer att införlivas i Overwatch 2:s gameplay. De visar upp den sömlösa blandningen av Transformers-design med den befintliga grafiken.

Fans av både Overwatch 2 och Transformers kan samla in en mängd gratis spelobjekt som en del av det tidsbegränsade samarbetsevenemanget, som pågår från 9 juli till 22 juli 2024. Dessa belöningar inkluderar unika spelarikoner, namnkort och titlar som visar deras kärlek till de ikoniska Autobots och Decepticons.

Den efterlängtade crossovern kommer att erbjuda fansen en uppslukande och spännande ny spelupplevelse när de älskade karaktärerna från båda universumen möts sömlöst i Overwatch 2-världen.

Partnerskapet mellan Blizzard och Hasbro visar på kreativiteten och innovationen hos båda företagen. Genom att slå samman två ikoniska franchises har de skapat en banbrytande spelupplevelse som utan tvekan kommer att fängsla fans av både Overwatch och Transformers.

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button