Overwatch 2 NyheterOverwatch 2

Overwatch 2 samarbetar med Cowboy Bebop

Vi kände till Overwatch 2-evenemanget med den populära animen Cowboy Bebop. Det som kom som en överraskning var den imponerande trailern som gick utöver att bara visa oss de nya skalen med anime-tema.

Blizzard har gjort det ganska uppenbart i trailern för säsong 9 om den kommande Overwatch 2-crossoveren: det är definitivt med Cowboy Bebop. Vi har nu mer information om när spelet kommer att få skins, emotes och andra tillägg inspirerade av denna klassiska anime.

Klassisk Cowboy Bebop-inspirerad trailer

Den animerade trailern är en hyllning till Cowboy Bebops första öppning. Den har vacker animation, varierande svart-vita färgscheman och det välkända jazzstycket ”Tank!” som alla seriefans snabbt kommer att identifiera. Några av våra första förutsägelser var korrekta.

Cassidy kliver in i huvudrollsinnehavaren Spikes skor medan Sombra anammar stilen som teknikgeniet Ed. Ashe, som förvandlas till Faye Valentine och Mauga, överraskar oss alla som Jet Black.

Många kanske hade förväntat sig Doomfist för denna roll, med tanke på deras gemensamma egenskap av robotarmar. Men eftersom Doomfist var stjärnan i One Punch Man-samarbetet är det trevligt att se Mauga få en vändning i rampljuset.

Samarbetets sista hjälte är Wrecking Ball, som snart får en Ein the corgi-inspirerad hud. Från och med den 12 mars kan alla få detta skinn gratis. Alla skinn kommer att avslöjas helt den 11 mars.

Det här evenemanget kommer också att introducera andra godsaker som emotes och belysa intro. Vi har ännu inte bestämt exakt vad de kommer att vara. Vad gäller priset på dessa skinn? Det är också ett mysterium, eftersom kostnaderna i Overwatch 2 ändras för varje evenemang. Här är att hoppas att de inte kommer att bryta banken för jag har fått ett öga på det nya Sombra-skinnet.

Overwatch 2 har tidigare gjort ett anime-samarbete, samarbetat med K-pop-gruppen Le Sserafim och varit värd för ett Diablo-event.

Cowboy Bebop

Cowboy Bebop is a Japanese neo-noir space Western anime television series which aired on TV Tokyo and Wowow from 1998 to 1999. It was created and animated by Sunrise, (wikipedia)

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button