FortniteFortnite Nyheter

Spännande nyheter för spelare: Officiell lansering av tillbehör med Fortnite-tema

Nya tillbehör med Fortnite-tema lanseras snart! Du kommer att ha olika snygga föremål: en trådlös handkontroll, en Switch-väska och spelhörlurar, allt inspirerat av det populära Battle Royale-spelet.

Varje produkt kommer med ett exklusivt föremål för din spelupplevelse! De två kontrollerna förväntas bli favoritköpen.

Nintendo Switch-tillbehör

Det finns nya tillbehör och saker i spelet till Nintendo Switch som kan göra ditt Fortnite-spel ännu bättre. Kollektionen innehåller en speciell trådlös handkontroll med en rolig Peely-design. Peely Controller, liksom andra avancerade PowerA Nintendo Switch Controllers, har ett uppladdningsbart batteri som kan hålla i upp till 30 timmar per laddning.

Dessutom, som en extra förmån, får du Prickly Axe Pickaxe för anpassning i spelet, vilket hjälper dig att sticka ut i dina favoritspel.

Det finns också ett skyddsfodral, designat med Peely-temat. Den är perfekt för att hålla din Nintendo Switch säker men med stil. Peely Protection Case är perfekt för att bära din Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite eller Nintendo Switch – OLED-modell. Den är fodrad inuti och har ett nätfack för förvaring, tillsammans med en anpassad Peely-dragkedja.

Och för en rolig twist får du en bonus: Rocket Rodeo Emote. Detta tillägg i spelet låter dig visa upp din unika stil i den virtuella världen.

Om du är ett fan av trådbunden ljudutrustning kan du lägga vantarna på de trådbundna hörlurarna med Peely-tema. De är designade för att leverera förstklassigt ljud för en helt engagerande spelupplevelse. Den har en bekväm design med utbytbara öronsnäckor i silikon, en snygg skyddsväska och en inbyggd mikrofon för spel som stöder den.

Du får en extra njutning – ”It’s Complicated” emotionen, som du kan använda för att sätta en unik touch till ditt spelande.

Xbox-tillbehör

Om du är en Xbox-användare kommer du att älska Midas-designen. Den kanaliserar den mystiska karaktärens stil, blandar subtila mönster och levande grafik. Färgerna? Svart och guld, identisk med Midas utseende i Fortnite.

Denna design finns på PowerAs senaste Advantage Wired Controller för Xbox. Den kommer med de populära funktionerna du förväntar dig – uppslukande dubbla mullrande motorer, precisionsförbättrande 3-vägs triggerlås och två anpassningsbara avancerade spelknappar för den konkurrensfördelen i spelet.

Mer om PowerA x Fortnite-samarbete

Med över 500 miljoner registrerade konton är Fortnite bland de bästa spelen i världen. För att förbättra spelets fanupplevelse har PowerA och Epic Games gått samman för att introducera PowerA x Fortnite Collection.

Den här kollektionen erbjuder unika speltillbehör designade specifikt för Fortnite-fans. Akio Strasser, Senior Global Marketing Director på PowerA, delar företagets spänning i att leverera detta unika utbud till spelare över hela världen.

IMG, ett världskänt företag inom sport, evenemang och representation, förmedlade denna spännande samarbetsaffär. Deras expertis inom rättighetshantering, innehållsproduktion, distribution och engagemang av fans är oöverträffad.

I grund och botten tar de hand om licensprogram och är anslutna till många populära globala varumärken och varumärken. Det är också värt att nämna att IMG är ett dotterbolag till Endeavour, ett stort företag inom världsomspännande sport och underhållning.

PowerA är ett varumärke som tillför innovation till tillbehörsprodukter för att förbättra dina upplevelser av videospel och mobilteknik. Kända för sina högkvalitativa tillverknings- och säkerhetsstandarder, tillhandahåller de en rad artiklar som spelkontroller, fodral, startpaket och många fler.

Releasedatum och förbeställningar

Oavsett var du är, vare sig det är Nordamerika, Europa, Asien, Australien eller Latinamerika, kan du enkelt hitta PowerAs produkter hos en närliggande större återförsäljare. Markera dina kalendrar för du kan köpa dessa tillbehör från och med fredagen den 23 februari.

Om du inte vill missa det kan du redan nu göra förbeställningar på Amazon och PowerAs hemsida. Denna fredag är en stor dag för Fortnite-fans över hela världen. Det handlar inte bara om att skaffa nya redskap; det handlar om att vara en del av Fortnite-världen, där spel möter kreativitet, gemenskap och fantastiska tillbehör.

Epic Games

Epic Games, Inc. is an American video game and software developer and publisher based in Cary, North Carolina. The company was founded by Tim Sweeney as Potomac Computer Systems in 1991, (wikipedia)

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button