eSportseSports Nyheter

Talare till NG24

Nordic Game Conference, som hålls vartannat år, är Europas största spelkonferens som samlar tusentals branschfolk. Varje evenemang har en specifik rad talare som kommer att ta plats på scenen för att ge inblick i sina projekt, visa upp viktiga milstolpar i spelnischen och motivera publiken att fortsätta förbättra sig inom sitt expertområde. Talarsegmentet är en av konferensens främsta höjdpunkter, eftersom de gör det möjligt för yrkesverksamma från olika hörn av spelindustrin att samlas på ett ställe, dela och utbyta kunskap och erfarenheter.

Talarlistan för NG24 Spring avslöjad

Den 9 april släpptes en uppdatering av talarlistan för vårens upplaga av NG24. Detta markerar den officiella nedräkningen till början av evenemanget som kommer att äga rum i Malmö, Sverige den 2124 maj. Det kommer också att vara20-årsjubileumskonferensen.

Arkitekterna bakom NG24 har meddelat att mer än 2500 deltagare hittills förväntas delta i vårens konferens. Alla registrerade gäster kommer att få möjlighet att träffa några av spelbranschens mest framtidsinriktade och framstående personer.

Dessa är de senast tillagda namnen på talarlistan:

Kassidy Gerber

Gerber och Valves Steam Business Team kommer att berätta om de senaste uppdateringarna om Steam och hjälpa oss att bättre förstå de globala trenderna inom speldistribution.

Pauliina Tornquist

Denna videospelproducent ligger bakom några av de mest kända speltitlarna som Call of Duty. Tonquist ansvarar för produktionen av 3rd party VR-spel på Meta.

Lasse Bruun Hansen

IOI:s Principal Game Designer kommer att hålla ett föredrag om tillvägagångssätten för implementering av nivådesign i Hitman-trilogin. Hansen kommer att presentera exempel på vad som hjälpte till att skapa bättre nya gameplay och hur det möjliggjorde skapandet av skalbara produktioner på kortare tid.

Lau Korsgaard

Massives ledande speldesigner kommer att dela med sig av sina inspirationskällor och sin designprocess när han arbetade med Avatar: Frontiers.

Søren Lundgaard

Ghost Ship-kaptenen kommer att vara värd för ett samtal mellan de som är ansvariga för framgången med Deep Rock Galactic: Survivor – utvecklarna Funday Games och Ghost Ship Publisher.

Petri Alanko och Orvar Säfström

Säfström som är en känd konsertproducent kommer att ansluta sig till Alanko som är den BAFTA-nominerade kompositören som ansvarar för musiken till Alan Wake 2.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button