eSportseSports Nyheter

Team Liquids partnerskap med Sui Blockchain höjer fansupplevelsen

Team Liquid, en ledande global esportorganisation, samarbetar med Mysten Labs, utvecklarna av web3-infrastrukturplattformen Sui, för att förnya sitt lojalitetsprogram för fans och stärka förbindelserna.

Tillsammans strävar de efter att ge pågående upplevelser mellan fans, spelare och lag genom web3-teknik.

Team Liquids nuvarande lojalitetsprogram för fans stimulerar till engagemang via ett poängbaserat system men saknar den ägarskapsaspekt som Sui erbjuder. Med nylanseringen på Sui kan fans tjäna unika digitala samlarföremål för att anpassa sin personliga avatar och låsa upp ytterligare belöningar.

Team Liquid har redan doppat tårna i web3-spel genom att samarbeta med NFT auto-battler Illuvium i november 2023. Det här partnerskapet utökar Mysten Labs räckvidd ytterligare inom e-sportcommunityt efter att ha samarbetat med den koreanska underhållningsjätten NHN Corp för ett Web3-spelprojekt tidigare i år .

Sui är en första i sitt slag web3-infrastrukturplattform designad för att göra ägande av digitala tillgångar snabbt, privat, säkert och tillgängligt för alla.

Dess objektcentrerade modell möjliggör parallell exekvering, sub-second finality och rika on-chain-tillgångar samtidigt som den erbjuder horisontellt skalbar bearbetning och lagring.

Esports fans have always been passionate about the teams and games that they love.

Evan Cheng

Team Liquids nya lojalitetsprogram för fans på Sui markerar ett viktigt steg i den utvecklande världen av e-sport, vilket ytterligare förbättrar kopplingen mellan fans, spelare och lag.

Mysten Labs, med sitt team av ledande distribuerade system, programmeringsspråk och kryptografiexperter, fortsätter att skapa grundläggande infrastruktur för web3.

Esportfans har blivit intresserade av blockchain-teknik eftersom den erbjuder unika möjligheter för digitala samlarföremål, belöningar och spelupplevelser.

Team Liquids strategiska partnerskap med Sui är en spännande utveckling som betonar potentialen hos web3-driven teknik för att transformera e-sportbranschen.

Suis fokus på att skapa en användarvänlig plattform öppnar nya möjligheter för både kreatörer, utvecklare och spelare. Team Liquid och Mysten Labs samarbete visar upp web3-teknik inom e-sport, vilket förbättrar fans och spelarupplevelser.

Team Liquid

Team Liquid is a multi-regional professional esports organization based in the Netherlands that was founded in 2000. With the release of StarCraft II: Wings of Liberty, (wikipedia)

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button