FortniteFortnite Guider

Vilka är de mest sällsynta glidflygplanen i Fortnite?

Fortnite har lyckats vinna över den svenska spelarbasen eftersom det ger spelarna en spännande Battle Royale-upplevelse. Designen av spelets karaktärer och miljö tilltalar många och intuitiva mekaniker gör att Fortnite även tilltalar icke-spelare. Dessutom kan du spela det med vänner och det är gratis. En viktig aspekt av spelet är att välja en glidflygare som hjälper dig att låna effektivt på den plats du väljer. Men ju sällsyntare glidflygplanet är, desto mer ansträngningar har spelarna lagt på att förvärva dem.

Här listas de fem bästa Fortnite-glidarna som dedikerade fans av spelet bör leta efter.

Vad är en glider i Fortnite?

En glider i Fortnite är ett föremål som spelare använder för att gå ner från Battle Bus och navigera på kartan. Det fungerar som en typ av fallskärm som gör det möjligt för spelare att glida långsamt och med mer kontroll jämfört med fallskärmshoppning. Glidare kan aktiveras efter att ha hoppat från stridsbussen eller när de skjuts upp från en startplatta. De är viktiga för att undvika fallskador och nå specifika platser på kartan.

Mako

Mako-glidaren i Fortnite är en ovanlig glidare som låter spelarna ”sväva genom luften som den mäktiga hajen”. Glidflygplanet introducerades i säsong 1 av Fortnite och blev tillgängligt första gången den 26 oktober 2017. Den kostar 500 V-Bucks och har blivit en av de mest sällsynta glidflygarna i spelet på grund av dess begränsade tillgänglighet.

Under säsong 1 hade spelare som nådde nivå 25 möjlighet att förvärva Mako-glidaren gratis, men den lades senare kortvarigt till i Item Shop i januari. Dess oavsiktliga tillägg ledde dock till en snabb borttagning av Epic Games. Sedan dess har Mako-glidaren inte dykt upp igen i Item Shop, vilket gör det till ett mycket eftertraktat och sällsynt kosmetiskt föremål i Fortnite.

Grundarens glidflygplan

Founder’s Glider i Fortnite är en vanlig glider som har betydande sällsynthet och historiskt värde i spelet. Denna glider tilldelades exklusivt till spelare som köpte ett Founder’s Pack, vilket gör den nästan omöjlig att få tag på nu. Founder’s Glider släpptes under säsong 1 av kapitel 2 och är en av de äldsta och mest sällsynta glidflygarna i Fortnite.

Dess unika design och begränsade tillgänglighet har bidragit till att den är åtråvärd bland spelarna. Glidarens snygga och eleganta utseende, i kombination med dess exklusivitet, gör den till ett eftertraktat kosmetiskt föremål för Fortnite-entusiaster.

Upptäcktsglidare

Discovery Glider i Fortnite är en Epic Glider som faller i den sällsynta kategorin, vilket gör den till ett eftertraktat kosmetiskt föremål bland spelare. Den introducerades under Fortnite säsong 8 och var exklusivt tillgänglig under den säsongen, vilket ökade dess upplevda värde och önskvärdhet.

Denna glidflygare är en del av Galaxy-uppsättningen och sågs först i spelet den 19 augusti 2019. Spelare kunde förvärva Discovery Glider genom Samsung Galaxy-kampanjer, vilket ytterligare förstärkte dess exklusivitet. Sammantaget sticker Discovery Glider ut som en unik och eftertraktad kosmetik i Fortnite på grund av dess begränsade tillgänglighet och distinkta design.

Stealth Pivot

Stealth Pivot Glider är en snygg och elegant glider som gör det möjligt för spelare att komma ner på slagfältet med finess och subtilitet. Glidaren har en strömlinjeformad design med dämpade färger, perfekt för den som vill göra en tyst entré eller smälta in i omgivningen.

Stealth Pivot Glider är inte bara estetiskt tilltalande utan också funktionell, vilket ger en smidig och tyst nedstigning när du glider in i strid. Dess svängmekanism ger exakt kontroll och manövrerbarhet, vilket gör den till ett populärt val för spelare som föredrar ett mer taktiskt tillvägagångssätt för sina landningar.

Rotor

Rotor Glider i Fortnite är en Epic glider som är en del av Double Helix-uppsättningen. Det introducerades i kapitel 1, säsong 6 och kännetecknas av att vara ”kalibrerat för att maximera luftflödet”. Denna glider, med Epic sällsynthet, blev tillgänglig för spelare den 25 mars 2018. Det är ett måste för seriösa spelare som vill visa upp sin personliga stil och dominera tävlingen.

Rotor Glider kan dessutom erhållas från Nintendo Switch Bundle, vilket gör det till ett eftertraktat föremål för Fortnite-entusiaster.

Aerial Assault One

Aerial Assault One-glidaren i Fortnite är en ovanlig glidare som kunde ha låsts upp genom att nå nivå 5 i Season Shop för 500 V-Bucks. Detta 6-tums glidflygplan har detaljer på spelnivå och förstklassig dekor, vilket höjer Battle Royale-upplevelsen på hyllan till nästa nivå. Den låter spelarna hoppa av Battle Bus och glidflyga in i action med sina väldesignade funktioner.

Slutsats

Glidflygplan spelar en avgörande roll i Fortnite utöver att bara vara kosmetiska föremål. De är viktiga för spelupplevelsen, påverkar landningsstrategier, erbjuder fördelar eller nackdelar i strider och fungerar som eftertraktade samlarobjekt som belyser en spelares engagemang och stil i spelet.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button