League of LegendsLeague of Legends Nyheter

Återupplivat kristallint monster: Skarners efterlängtade League of Legends-uppdatering

I en spännande vändning har Riot Games officiellt avslöjat den efterlängtade uppdateringen för en av Summoner’s Rifts äldsta invånare – Skarner.

Efter en lång väntan och flera justeringar kommer djungelmästaren att få en betydande omarbetning som syftar till att blåsa nytt liv i hans spel och design.

Skarner, den kristallina profeten, introducerades först 2011 och var ursprungligen känd för sin kraftfulla Suppression ultimate med en enda måltavla.

Men med tiden visade sig denna aspekt av hans kit vara svår att balansera på grund av dess peka-och-klicka-natur och den utvecklande metan.

Som svar förnyade Riot Games Skarners förmågor och fokuserade på att lägga till djup, skicklighetsuttryck och strategiska alternativ till hans spel.

Omarbetningen introducerar flera nya mekaniker och synergier mellan hans förmågor, vilket skapar en mer sammanhängande spelstil som belönar spelare som kan bemästra de komplicerade detaljerna i hans kit.

Nya förmågor och spelelement

En av de mest anmärkningsvärda förändringarna för Skarner är införandet av skill shots, vilket möjliggör mer exakt inriktning och ökad potential för folksamlingskontroll.

En ytterligare ny förmåga, E – Ixtal’s Impact, ger honom den oöverträffade kraften att korsa väggar och terräng, vilket gör honom till en formidabel initiativtagare och flankerare.

Skarners ultimata förmåga, Crystalline Ambush, omvandlas så att han kan Impale flera mästare inom ett målområde, vilket förbättrar hans potential i lagstrider.

Med dessa förändringar kan spelarna se fram emot att bekämpa sina fiender med oväntade manövrar och kreativa strategier.

Skarners utgivningsdatum och patchinformation

Omarbetningen av Skarner kommer att släppas i League of Legends patch 14.7, som är planerad till den 3 april 2024.

Förbered dig på en spännande resa när Skarner återvänder till Rift med en uppdaterad design och utökade färdigheter.

En ny look för en gammal vän

I samband med hans omarbetning har skinnet för Skarner från Earthrune förbättrats för att uppfylla nuvarande standarder och kommer att uppgraderas till en Deluxe-nivå, vilket ger spelarna en ännu mer uppslukande upplevelse.

Spelarna kommer nu att ha den spännande möjligheten att bevittna Skarners kraft när han kan spetsa inte bara en, utan upp till tre mästare inom ett angivet målområde.

vpesports.com

Ägare av skinnet Earthrune Skarner kommer att kunna njuta av dessa förbättringar utan extra kostnad.

Om du för närvarande inte äger detta ikoniska skin kan du fortfarande köpa det före uppdateringen till ett specialpris på 520 RP.

Gemenskapens reaktioner och förväntningar

League of Legends-communityn är full av spänning inför Skarners kommande omarbetning, eftersom spelarna ser fram emot att experimentera med hans nya förmågor och strategier.

Skarner-entusiaster är ivriga att utforska djupen i hans omarbetade kit och bemästra konsten att kontrollera slagfältet som den kristallina skorpionen.

Skarners omarbetning representerar en betydande investering i att hålla League of Legends fräscht och engagerande för dess spelarbas.

Genom att omarbeta äldre mästare som Skarner ser Riot Games till att alla mästare i spelet har potential att förbli relevanta och fängslande i det ständigt föränderliga landskapet i Summoner’s Rift.

Medan förväntningarna växer väntar vi ivrigt på den återskapade kristallprofeten Skarner och hans banbrytande nya förmågor i Summoner’s Rift.

Håll i er för en spännande comeback när den kristallina profeten tar sin rättmätiga plats bland mästarna i Summoner’s Rift och revolutionerar djungelmetan med sina nya förmågor och sitt nya spel.

Kristallens förtrupp är borta. I hans ställe reser sig Primordial Sovereign för att skydda folket i Ixtal och samtidigt hålla deras kungarike dolt från farorna i världen utanför.

Är du ivrig att bli en av de första åkallarna som kan utnyttja kraften och finessen hos den omgjorda kristallprofeten Skarner?

Skarners kommande VGU kommer att släppas på Leagues live-servrar den 2 april, en dag före Patch 14.7. Men om du fortfarande är för otålig för att vänta kan du hoppa in i League PBE och prova hans nya förmågor när han släpps på Leagues testservrar tisdagen den 19 mars.

League of Legends

League of Legends , commonly referred to as League, is a 2009 multiplayer online battle arena video game developed and published by Riot Games. Inspired by Defense of the Ancients, (wikipedia)

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button