League of LegendsLeague of Legends Nyheter

League of Legends 14.6 förhandsvisning av patchnoteringar: spännande uppdateringar framöver

I League of Legends (LoL)-världen utlovar Patch 14.6 en rad spännande uppdateringar som gör dig ivrig att kliva in i spelet och utforska de nya funktionerna.

Det pågående engagemanget för att säkerställa en rättvis och balanserad spelmiljö fortsätter, med flera föremål som får justeringar för att upprätthålla den känsliga maktbalansen på Summoner’s Rift.

Dödlighetsfokuserade byggen kommer att möta vissa förändringar när Riot justerar dessa komponenter, vilket gör dem mer livskraftiga för olika roller och mästartyper.

Champion Adjustments: Bemyndigande underutnyttjade hjältar

Flera mästare kommer att få ett nytt liv och potentiellt skaka om metan.

Rek’Sai, Kayn, Kog’Maw, Jarvan IV, Sivir, Veigar, Vex och Wukong är bland dem som får förbättringar, vilket gör deras spelande mer engagerande och konkurrenskraftigt.

Rek’Sai kommer att ha en snabbare avvecklingstid för attacker, Kayn kommer att ha ökad läkning i Darkin-form, Kog’Maw kommer att röra sig snabbare och ha mer slagkraftiga förmågor, och Jarvan IV en robustare närvaro med ökad rustningstillväxt och Q-nedkylning.

Vi kommer att hitta Sivir med en ökad basrustning för bättre motståndskraft i tidigt spel, Veigar med mer hotfull förmåga till mörk materia, Vex med förbättrad skuggkänsla mot smidiga fiender och Wukong med en förbättrad passiv för bättre engagemang i tidiga spel.

Mästare som tar emot Nerfs

Twisted Fate förväntas ha minskad skada och attackhastighet, Vayne kommer att ha minskad rörlighet och skador, Yoricks ghouls kommer att ha mindre skador och Maiden är mindre tankig, medan Bel’Veth får E-skador och en passiv buggfix.

Varumärket kommer att ha minskad passiv och ultimat kraft, Evelynn en sänkt Q-skada, Senna kommer att ha justerad Q-skadaskalning och Zac kommer att få en specifik nerv till W i möten på toppfilen.

Seraphine får en omfattande omarbetning inriktad på en stödroll, Smolder kommer att ha förbättrad besvärjelseinteraktion och buggfixar, och Ornn får en prishöjning, rustningsreduktion och justeringar av besvärjelseinteraktion för tankstöd.

Tankstöd: Enhancing Late-Game Impact

Tankstödsrollen får lite kärlek i Patch 14.6 med justeringar av föremål som Ardent Censer och Locket of the Iron Solari, vilket ger dessa mästare möjlighet att göra ett större genomslag i slutet av spelet.

High Noon Event: A Return to the Wild West

Fans av skins med vilda västern kan se fram emot återkomsten av High Noon-evenemanget, med nya kosmetika och spelelement inspirerade av detta älskade tema.

Dessutom kommer vi att få ett roterande spelläge för detta evenemang.

Med ett prestigeskinn och en exklusiv mytisk variant finns det mycket för samlare att bli entusiastiska över.

ARAM-uppdateringar: Keeping the Chaos Fresh

Det populära ARAM-läget kommer att få lite uppmärksamhet i Patch 14.6 för att säkerställa att varje match blir en spännande upplevelse.

Håll ögonen öppna för uppdateringar om Camille, Naasirah, Twisted Fate, Vayne, Yorick, Bel’Veth, Brand, Evelynn, Senna, Zac, Seraphine, Smolder och Ornn.

Camille och Naasirah får Ability Haste för att göra sina färdigheter mer tillgängliga.

Twisted Fate, Illaoi och andra mästare får nerfs för att hålla metabalansen och ARAM-upplevelsen fräsch och engagerande.

Bugfixar och förbättringar av livskvalitet

Patch 14.6 ger en mängd buggfixar och livskvalitetsförbättringar för att förbättra din League of Legends-upplevelse.

Fokus på hälsoförhållanden, stavningsinteraktion och objektskalning syftar till att skapa en mer mångsidig och engagerande spelmiljö.

Flera föremål får justeringar för att balansera kraftnivåer och förbättra prestanda i sena spelet.

Även när spelare fortfarande får kläm på effekterna av patch 14.5, kokar LoL redan på nya uppdateringar för att säkerställa en spelupplevelse som alltid är fräsch.

Håll utkik efter releasedatumet för denna efterlängtade uppdatering!

Riot Games

Riot Games, Inc. is an American video game developer, publisher, and esports tournament organizer based in Los Angeles, California. (wikipedia)

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button