League of LegendsLeague of Legends Guider

Bästa toppmästare för hög Elo. i League of Legends i patch 14.11

I matcher med hög Elo i League of Legends har vissa toppfältmästare visat sig vara särskilt effektiva.

Var och en av dessa mästare ger unika styrkor och förmågor till bordet, vilket gör att de kan anpassa sig till den snabba karaktären av hög Elo-spel. När man väljer en mästare för toppbanan i hög Elo bör spelarna överväga de specifika styrkorna och spelstilarna hos varje mästare för att avgöra vilken som bäst passar deras individuella preferenser och strategier.

Aatrox

Aatrox är en mästare som ofta gynnas i matcher med hög Elo på grund av sin aggressiva spelstil och starka närvaro på slagfältet. Hans kit är särskilt effektivt för att engagera och störa fiendens formationer, vilket gör honom till en värdefull tillgång i lagstrider. Aatrox passiva förmåga, Deathbringer Stance, förbättrar hans hållbarhet under långvariga engagemang, vilket gör att han kan överleva motståndare medan han hanterar skador.

Hans förmåga att kontrollera folkmassan är anmärkningsvärd, med Darkin Blade som gör det möjligt för honom att slå upp fiender, störa deras handlingar och skapa möjligheter för samordnade attacker. Dessutom kan hans Infernal Chains-förmåga dra in motståndare, ytterligare desorientera dem och underlätta fokuserade attacker från allierade.

Aatrox potentiella inverkan på en match är betydande i händerna på en skicklig spelare. Hans komplexa mekanik och höga skicklighetstak gör honom till ett strategiskt val för spelare som vill göra skillnad i sina spel genom att behärska hans förmågor. Som sådan är han ett populärt val bland skickliga individer som syftar till att påverka resultatet av matcher på en konkurrenskraftig nivå.

Camille

Camille anses ofta vara ett populärt val i matcher med hög Elo i League of Legends på grund av hennes väl avrundade förmågor och strategiska flexibilitet. Skickliga spelare föredrar Camille för sin starka laningfas, vilket gör att de kan hävda dominans i matchups och få tidiga fördelar. Hennes kit kombinerar rörlighet, crowd control och burst damage, vilket gör det möjligt för spelare att spela ut motståndare och effektivt eliminera prioriterade mål under lagstrider.

I spel med hög Elo, där samordning och mekanisk skicklighet är av största vikt, värderas Camilles split pushing-funktioner och förmåga att utöva tryck över hela kartan högt. Erfarna spelare kan använda hennes duellförmåga för att tvinga fram gynnsamma skärmytslingar eller locka till sig flera motståndare, vilket skapar öppningar för deras lag att säkra mål på andra ställen på kartan.

Camilles ultimata förmåga, Hextech Ultimatum, utmärker sig för sin förmåga att isolera viktiga fiendemästare, vilket effektivt tar bort dem från lagengagemang och underlättar enkla nedtagningar. Denna förmåga att diktera engagemang och utöva kontroll över avgörande ögonblick är särskilt effektfull i spel på hög nivå, där exakt utförande snabbt kan ändra matchens gång.

Gragas

Gragas ses ofta som ett starkt val i matcher med hög Elo på grund av hans mångsidiga kit och effektfulla crowd control-förmåga. När han spelas i toppfältet kan Gragas störa lagstrider med sin Explosive Cask, som kan förflytta fiender och isolera prioriterade mål, vilket ger betydande nytta för sitt lag. Hans Body Slam-förmåga möjliggör både engagemang och frigöring, vilket ger spelarna flexibiliteten att kontrollera tempot i skärmytslingar effektivt.

För att spela Gragas effektivt är det viktigt att använda Drunken Rage för att upprätthålla i körfält och handla effektivt med motståndare. Barrel Roll-förmågan kan användas som ett zonverktyg för att kontrollera slagfältet och utöva tryck från avstånd. Samordning med lagkamrater är avgörande för att maximera Gragas initieringspotential och sätta upp spel som kan flytta spelets momentum till ditt lags fördel.

Fiora

Fiora är erkänd som en stark toppfältmästare i matcher med hög Elo på grund av hennes exceptionella duellförmåga och split-pushing-färdigheter. Hennes kit är centrerat kring exakt timing och snabba reaktioner, vilket gör henne till ett populärt val bland skickliga spelare som vill dominera toppfältet.

Fioras passiva förmåga, Duelist’s Dance, gör det möjligt för henne att rikta in sig på vitala fläckar på sina motståndare, hantera betydande skador och läka sig själv. Denna mekaniker belönar spelare som kan förutse sina motståndares rörelser exakt och utföra exakta attacker.

Dessutom negerar Fioras Riposte-förmåga inte bara inkommande folkmassakontrolleffekter utan bedövar också sitt mål när det är korrekt tidsinställt, vilket gör att hon kan svänga avgörande skärmytslingar till hennes fördel.

Som en mästare med ett högt skicklighetstak kräver det engagemang och övning att behärska Fioras mekanik. Belöningarna är dock betydande när de används av en skicklig spelare. Med sin förmåga att utmanövrera motståndare och utöva tryck i sidobanor är Fiora fortfarande ett föredraget val för spelare som syftar till att bära spel i hög Elo.

Irelia

Irelia är erkänd som en mångsidig och potent mästare i höga Elo-matcher på grund av hennes väl avrundade skicklighet som utmärker sig i lagstrider och soloengagemang. Hennes spel kretsar kring exakt timing och strategiskt beslutsfattande, vilket tilltalar skickliga spelare. Den passiva förmågan, Ionian Fervor, ger Irelia bonusattackhastighet baserat på antalet närliggande fiender, vilket förbättrar hennes duellförmåga i närstrider.

Bladesurge sticker ut som en av Irelias signaturförmågor, som hanterar skador och uppdaterar sin nedkylning när den används på minions med låg hälsa, vilket möjliggör smidig manövrering under strider. Equilibrium Strike är ett annat viktigt verktyg i Irelias kit, vilket gör att hon kan bedöva motståndare genom att hantera sin hälsoprocent effektivt.

I lagstrider fungerar Irelia som en störare, skicklig på att dyka in i fiendens backline och låsa ner högprioriterade mål.

Hennes ultimata förmåga, Vanguard’s Edge, distribuerar en rad blad som skadar och saktar ner fiender, vilket skapar öppningar för hennes team att dra nytta av. Behärskning av Irelias invecklade mekanik kan leda till slagkraftiga spel och bära potential i höga Elo-inställningar.

Jax

Jax är ett anmärkningsvärt val i höga Elo-matcher på grund av hans starka duellförmåga och skalningspotential. Hans kit kretsar kring att förbättra grundläggande attacker, som synergiserar effektivt med föremål som Trinity Force och Blade of the Ruined King. Den ultimata förmågan, Grandmaster’s Might, ökar hans stridsförmåga, särskilt i utökade engagemang. Jax Counter Strike-förmåga gör att han kan undvika grundläggande attacker, medan Leap Strike gör att han kan hoppa på fiender, vilket ger både offensiva och defensiva alternativ i skärmytslingar.

I laningfasen är Jaxs handelsförmåga formidabel tack vare hans passiva, Relentless Assault, som ökar hans attackhastighet med varje på varandra följande träff, så att han snabbt kan skicka motståndare när han får fart.

Under lagstrider lyser Jax med att dyka in i backlinjen för att störa fiendens bär, vilket skapar möjligheter för sitt lag att dra nytta av. Genom strategiskt makrospel och split-pushing-strategier kan Jax fungera som ett vinstvillkor genom att sätta press på flera banor samtidigt. Att utveckla skicklighet i Jax mekanik och beslutsfattande är avgörande för att höja prestanda i höga Elo-matcher.

Renekton

Renekton upprätthåller en anmärkningsvärd närvaro bland höga Elo-spelare i League of Legends på grund av sin starka laningfas och förmåga att utnyttja ledningar effektivt. Hans Q – Cull the Meek ger honom sustain och trading power, vilket gör att han kan outtrade många topp lane champions. Denna fördel är särskilt värdefull i hög Elo där tidiga spelfördelar har stor betydelse.

Hans W – Ruthless Predator erbjuder en pålitlig bedövning för aggressiva spel och inrättande av ganks. Renektons ultimata, Dominus, förbättrar hans stridsförmåga med bonushälsa, AoE-skada och bemyndigade förmågor, vilket gör honom till en hållbar frontlinje i lagstrider.

Dessutom ger hans E – Slice and Dice honom rörlighet för att engagera eller koppla bort slagsmål, vilket förbättrar hans anpassningsförmåga.

Renektons kit kombinerar tankiness, skadeutgång, crowd control och sustain, vilket gör honom till en mångsidig mästare som passar bra med den snabba och strategiska karaktären hos hög Elo-spel.

Riven

Riven är en mästare i League of Legends känd för sina komplexa kombinationer och höga skicklighetstak, vilket gör henne till ett populärt val bland erfarna spelare i hög Elo.

Att bemästra Riven kräver exakt timing och mekanisk skicklighet, vilket erbjuder en utmanande men givande spelupplevelse. Hennes kit kombinerar crowd control, mobilitet och burst damage, vilket gör det möjligt för spelare att utöva dominans i toppfältet och påverka spelet strategiskt.

Spelare som utmärker sig med Riven fokuserar på att behärska animationsavbrott, kombinationsutföranden och snabba beslutsfattande förmågor. Genom att använda hennes färdigheter som Broken Wings och Ki Burst effektivt i sekvenser kan spelare utföra potenta kombinationer som fångar motståndare på vakt.

Rivens ultimata förmåga, Blade of the Exile, förbättrar hennes stridskapacitet, vilket gör henne till en formidabel motståndare i en-mot-en-engagemang.

För att lyckas med Riven på en hög spelnivå är engagemang och övning avgörande för att låsa upp hennes fulla potential som en top laner i League of Legends. Genom att finslipa färdigheter och strategier kan spelare klättra på tävlingsstegen och göra betydelsefulla bidrag till sina lag.

Rumble

Rumble är en mästare i League of Legends känd för sin mekaniska finess och strategiska inverkan, särskilt när han spelas i toppfältet. Hans kit är centrerat kring att hantera sin värmemekaniker, vilket kräver att spelare balanserar aggression och försiktighet för att optimera hans prestanda.

En av Rumbles anmärkningsvärda styrkor är hans närvaro i lagkamp. En väl genomförd Equalizer ultimata förmåga kan väsentligt påverka resultatet av en strid, vilket gör honom till en värdefull tillgång i höga ELO-matcher där samordning är avgörande.

Rummels förmågor som Flamespitter och Scrap Shield gör det möjligt för honom att hävda dominans i körfält och få tidiga fördelar.

För att lyckas med Rumble i hög ELO bör spelare fokusera på att behärska värmehantering, positionera för slagkraftiga ultimat och arbeta nära sitt team för att dra nytta av hans styrkor. Med engagemang och övning kan spelare effektivt utnyttja Rumbles förmågor för att klättra i leden och hävda dominans i matcher.

Tryndamere

Tryndamere är en mästare i League of Legends känd för sin skicklighet i split-pushing och duellering, vilket gör honom till ett populärt val bland spelare med hög ELO. Hans ultimata förmåga, ”Undying Rage”, ger honom en kort period av osårbarhet, vilket gör att han kan engagera sig aggressivt utan omedelbar rädsla för döden. Denna förmåga förbättrar hans effektivitet i en-mot-en-scenarier och gör honom till ett betydande hot när han lämnas obevakad i en sidofält.

En av Tryndameres anmärkningsvärda styrkor är hans förmåga att snöbollsspel snabbt på grund av hans höga skadeutgång och ihållande stridsförmåga. Detta gör det möjligt för honom att effektivt förstöra torn och hämmare och utöva ett betydande tryck på motståndarlaget.

Hans ”Spinning Slash” ger honom rörlighet, vilket underlättar snabb rörelse över kartan och förmågan att trycka på flera banor samtidigt.

Trots sina styrkor står Tryndamere inför utmaningar i lagstrider där samordnad folkmängdskontroll och fokuserade attacker kan mildra hans inverkan. Framgång med Tryndamere vid hög ELO kräver skicklig kartmedvetenhet, effektiva split-pushing-strategier och förmågan att strategiskt utmanövrera motståndare.

Skarner

Skarner är en mästare i League of Legends känd för sitt unika kit som utmärker sig i specifika roller, vilket gör honom till ett populärt val bland höga ELO-spelare. Hans kit är centrerat kring crowd control och engagemangskapacitet, vilket ger strategiska fördelar i lagstrider.

Hans Q-förmåga, Crystal Slash, behandlar skador och ger en rörelsehastighetsbuff, vilket förbättrar hans positionerings- och förföljningspotential. Dessutom ger hans E-förmåga, Fracture, hållbarhet genom läkning och saktar fiender, vilket underlättar fångsten av motståndare ur position.

Skarners ultimata, Impale, gör det möjligt för honom att undertrycka och dra ett mål, vilket ofta leder till avgörande pick-offs. I spel med hög ELO, där samordning är avgörande, kan Skarners förmåga att kontrollera prioriterade mål och störa fiendens formationer svänga lagstrider och säkra mål effektivt.

Om du vill spela Enchanters i High Elo kan du kolla vår guide för de bästa valen:

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button