League of LegendsLeague of Legends Guider

Bästa Mages för hög Elo i League of Legends

Vissa mages har visat sig vara särskilt effektiva i det konkurrenskraftiga landskapet och erbjuder verktyg för att svänga resultatet av matcher. Att förstå nyanserna i varje mages kit och spelstil kan avsevärt påverka din framgång i spel med hög Elo.

Det är viktigt att anpassa ditt mage-val till de specifika behoven i din lagsammansättning och de utmaningar som fiendens uppställning innebär. Faktorer som crowd control, burst damage, sustained damage och utility bör vägleda ditt val av mage i matcher med hög Elo.

Genom att bemästra svårigheterna med dessa toppmage-mästare och förstå hur man utnyttjar deras styrkor i olika situationer kan du höja din prestanda och öka dina chanser att lyckas i den konkurrensutsatta miljön med hög Elo-spel.

Syndra

Syndra är en mångsidig mästare som kan anpassa sin spelstil baserat på speltillståndet. Hon kan fungera som en burst mage, som kan ta bort squishy mål med sin ultimata, Unleashed Power (R), eller som en utility mage, som ger crowd control och zoning med sin Scatter the Weak (E) och Dark Sphere (Q). Detta mångsidighet gör henne till ett värdefullt val i hög elo, där anpassningsförmåga är avgörande.

Hennes Scatter the Weak (E) är en kraftfull förmåga att kontrollera folkmassan som kan bedöva flera fiender om de träffas av hennes Dark Spheres (Q). Denna förmåga ger betydande zonering och skal för hennes team, vilket gör det svårt för fiender att engagera sig eller fly. Korrekt användning av denna förmåga kan vända tidvattnet för lagstrider och skärmytslingar.

Syndras förmåga att kontrollera zoner och ge sprängskador gör henne effektiv för att säkra mål som Dragon och Baron. Hennes verktyg för kontroll av folkmassor och zonindelning kan förhindra fiender från att bestrida mål, medan hennes burst-skada kan hjälpa till att säkra dem snabbt.

Hennes effektivitet beror också på strategiskt beslutsfattande, som att veta när man ska engagera sig eller koppla ur, hantera nedkylningar och positionera sig i slagsmål. Spelare med hög elo kan använda sin spelkunskap för att skapa fördelar och bära spel.

Anivia

Anivia är en kraftfull kontrollmagiker i League of Legends, särskilt effektiv i hög elo-spel på grund av hennes starka folkmängdskontroll, zonfunktioner och höga burstskador.
Hon skalar exceptionellt bra in i det sena spelet på grund av hennes höga AP-förhållanden och starka zonverktyg. Hennes förmågor blir mer effektfulla när hon får föremål, vilket gör att hon kan kontrollera lagstrider och mål effektivt.

Anivias kit är utformat för att landa och kombinera hennes förmågor för maximal skada. En typisk kombination innebär att använda Flash Frost (Q) för att bedöva, följt av Frostbite (E) för dubbel skada och Glacial Storm (R) för att upprätthålla trycket och sakta ner fiender. Denna kombination kan radera fiender snabbt, särskilt i hög elo där precision och timing är avgörande.

Anivias passiva, Rebirth, gör att hon kan återuppliva efter att ha dödats, vilket ger henne en andra chans i slagsmål och gör henne svår att gank. Denna passiv är särskilt värdefull i hög elo, där samordnade ganks och aggressiva spel är vanliga.

Hwei

Hweis kit innehåller ett brett utbud av förmågor, indelade i tre discipliner: Katastrof, Serenity och Torment. Varje disciplin erbjuder olika typer av trollformler, vilket gör att Hwei kan anpassa sig till olika situationer och spelstilar. Denna mångsidighet gör honom till ett flexibelt val i hög elo, där anpassningsförmåga är avgörande.

Hweis komplexa kit kräver en djup förståelse för hans förmågor och deras interaktioner. Hög elo-spelare kan utnyttja hans fulla potential genom att behärska sina kombinationer och förmågorotationer, vilket gör honom till en givande mästare för skickliga spelare.

Hans förmågor i Serenity och Torment-disciplinerna ger betydande nytta och folkmassakontroll. Till exempel erbjuder hans W (Serenity) -förmågor, som Pool of Reflection (W + W) och Fleeting Current (W + Q), sköldar och rörelsehastighetsökningar till allierade, vilket förbättrar deras överlevnad och rörlighet. Hans E (Torment)-förmågor, som Gaze of the Abyss (E+W) och Crushing Maw (E+E), ger crowd control-effekter som kan störa fiendens rörelser och sätta upp kills.

Hweis förmågor, särskilt de i Disaster-disciplinen, ger betydande burstskador. Hans Q (Disaster) förmågor, såsom Devastating Fire (Q + Q) och Severing Bolt (Q + W), ger betydande skador och kan snabbt eliminera squishy mål. Hans passiva, Signature of the Visionary, förbättrar hans skadeutgång ytterligare genom att detonera märken på fiender som träffas av hans förmågor.

Sylas

Sylas ultimata, Hijack (R), tillåter honom att stjäla och använda fiendens ultimata, vilket gör honom otroligt mångsidig. Denna förmåga gör det möjligt för Sylas att anpassa sig till olika lagkompositioner och situationer, vilket ger honom ett brett utbud av verktyg för att påverka spelet. Förmågan att använda olika ultimat kan vända på striderna och skapa oväntade fördelar.

Han kan spelas i flera roller, inklusive mitt, topp och djungel, vilket gör honom till ett flexibelt val i höga elo-utkast. Denna flexibilitet gör det svårt för motståndare att motplocka honom effektivt.

Sylas har en hög burstpotential med sina förmågor, särskilt Chain Lash (Q), Kingslayer (W) och Abscond / Abduct (E). Hans kombinationer kan snabbt hantera betydande skador, vilket gör att han kan ta bort squishy-mål och bära slagsmål. Hans passiva, Petricite Burst, förbättrar ytterligare hans skadeutgång genom att lägga till bonusmagisk skada på sina grundläggande attacker efter att ha kastat en trollformel.

Hans kit erbjuder enorm spelpotential, särskilt i hög elo där spelare kan maximera sina kombinationer och förmågan att använda. Hans förmåga att stjäla och använda fiendens ultimat kan skapa spelförändrande spel och vända stridens tidvatten.

Zoe

Zoe’s Paddle Star (Q) är en kraftfull förmåga som ger mer skada ju längre den färdas i en rak linje. Denna förmåga gör det möjligt för Zoe att poke fiender från ett säkert avstånd och hantera betydande burstskador, särskilt i kombination med hennes andra förmågor. Korrekt landning av en långdistans Q kan chunk ner squishy mål eller till och med säkra dödar innan en kamp börjar.

Sleepy Trouble Bubble (E) är en viktig förmåga som sätter fiender i sömn och sätter dem upp för en förödande kombination med Paddle Star (Q). Om Zoe landar sin E garanterar det nästan en uppföljande Q-träff, vilket resulterar i massiv burstskada. Denna förmåga är avgörande för att plocka bort högprioriterade mål och vända stridens tidvatten.

Zoes förmågor erbjuder också bra vågklarhet, vilket gör att hon snabbt kan driva banor och vandra för att påverka andra delar av kartan. Detta är avgörande i hög elo, där kartkontroll och roaming kan skapa betydande fördelar.

Hennes styrkor som mage i hög elo inkluderar hennes höga burstskador, starka verktyg och folkmängdskontroll, starka laningfas, höga färdighetstak och betydande lagkampspåverkan. Hennes förmåga att poke på avstånd, plocka bort mål och kontrollera slagfältet gör henne till ett värdefullt och flexibelt val i spel på hög nivå.

Aurelian Sol

Aurelion Sol, Star Forger, är en unik och kraftfull mage i League of Legends, särskilt effektiv i hög elo-spel på grund av hans starka waveclear, roamingpotential och lagkampspåverkan.

Han utmärker sig i lagstrider på grund av sin AOE-skada och folkmängdskontroll. Hans Celestial Expansion (W) och Starsurge (Q) ger betydande AOE-skador, vilket gör att han kan träffa flera mål och kontrollera slagfältet. Korrekt positionering och användning av förmågor kan vända tidvattnet för lagstrider till hans fördel.

Aurelion Sol’s Comet of Legend (E) låter honom flyga över terräng, vilket ger oöverträffad roamingpotential. Denna förmåga gör det möjligt för Aurelion Sol att snabbt flytta mellan banor och hjälpa sina lagkamrater med ganks eller counter-ganks. Hög elo-spelare kan utnyttja denna rörlighet för att skapa karttryck, säkra mål och påverka resultatet av skärmytslingar och lagstrider.

Hans ultimata, Voice of Light (R), behandlar skador i en linje och saktar ner fiender som träffas. Denna förmåga kan användas för att inleda strider, peela efter allierade eller säkra död på flyende fiender. Kombinationen av Voice of Light (R) och hans andra förmågor gör Aurelion Sol till en formidabel kraft i lagstrider.

Azir

Azir är känd för sin starka laningfas, där han kan mobba motståndare med sina soldater. Hans Conquering Sands (Q) och Arise! (W) combo gör att han kan poke och handla effektivt, vilket gör det svårt för många mästare att utmana honom i körfältet. Hans förmåga att kontrollera vågen och trakassera motståndare ger honom en betydande fördel i det tidiga spelet.

Hans soldater ger honom ett säkert sätt att odla och poke på avstånd. Detta gör det svårt för fiender att engagera sig i honom utan att ta betydande skador. Hans Shifting Sands (E) ger också en flyktmekanism som gör att han kan spela aggressivt samtidigt som han har ett pålitligt sätt att koppla ur om det behövs.

Azir skalar exceptionellt bra in i det sena spelet och blir en av de högsta skadehandlarna med rätt föremål. Hans soldaters attacker, förstärkta av föremål som Nashor’s Tooth och Liandry’s Anguish, kan snabbt strimla genom fiender och mål. Hans skadeutgång i slutet av spelet gör honom till ett formidabelt hot i lagstrider.

Han utmärker sig i lagstrider på grund av sin förmåga att kontrollera stora områden med sina soldater. Hans Emperor’s Divide (R) är en spelförändrande ultimat som kan slå tillbaka och störa fiendens lag, vilket skapar möjligheter för hans lag att säkra dödar och mål. Denna förmåga är särskilt värdefull i hög elo, där samordnade lagstrider ofta avgör resultatet av spelet.

Här är våra val för de bästa Bruisers för hög elo:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button