League of LegendsLeague of Legends Guider

Bästa Enchanters för hög Elo i League of Legends

När du siktar på framgång i high Elo League of Legends kan valet av enchanter påverka ditt lags chanser att vinna avsevärt. I dessa konkurrensutsatta miljöer är förmågan att strategiskt påverka lagstrider genom sköldar och läker avgörande.

För att utmärka sig i sådana inställningar är det viktigt att överväga styrkorna hos olika förtrollare. Här kommer vi att utforska några toppförtrollare som är kända för sin effektivitet i matcher med höga insatser, vilket ger potential att förbättra ditt spel och stödja ditt team på de utmanande arenorna i League of Legends.

Zillean

Zilean är ett mycket effektivt enchanter-support i högt elo-spel i League of Legends på grund av hans unika användbarhet och förmåga att kontrollera spelets takt.

Zilean’s Time Bomb (Q) är ett kraftfullt verktyg för både poking och crowd control. När den kombineras med Rewind (W) kan Zilean placera två bomber i snabb följd, vilket gör att den första bomben detonerar omedelbart och bedövar alla fiender i området. Denna förmåga att på ett tillförlitligt sätt bedöva flera fiender gör Zilean till ett starkt val för att kontrollera lagstrider och skärmytslingar.

Hans ultimata, Chronoshift (R), är en av de mest inflytelserika förmågorna i spelet. Det placerar en skyddande tidsruna på en allierad och återupplivar dem om de tar dödlig skada. Denna förmåga kan helt vända tidvattnet i en kamp genom att få tillbaka en nyckelallierad, vilket ofta leder till en avgörande fördel i lagstrider.

Zileans passiva, Time in a Bottle, gör att han kan lagra erfarenhet och ge den till allierade, vilket hjälper dem att nivåera upp snabbare. Detta kan vara särskilt användbart i hög elo, där tidiga nivåfördelar kan snöboll till betydande ledningar.

När spelet fortskrider blir Zileans verktyg ännu mer värdefullt. Hans förmåga att kontrollera strider med stuns, påskynda allierade och återuppliva nyckelspelare gör honom till en avgörande tillgång i lagstrider i slutet av spelet.

Seraphine

Seraphine är en mångsidig enchanter mage i League of Legends, känd för att ge betydande nytta och stöd till sitt team. Hennes förmågor erbjuder betydande AOE-verktyg (Area-of-Effect), vilket gör henne till en värdefull tillgång i olika spelscenarier.

Seraphine’s High Note (Q) ger skador som skalar med målets saknade hälsa, vilket är effektivt för både poking och avslutning av fiender med låg hälsa. Beat Drop (E) saktar ner fiender och rotar dem när den dubbelkastas, vilket ger avgörande folkmängdskontroll i lagstrider.

Seraphine kan bygga en rad support– och förmågekraft (AP) -föremål för att förbättra hennes nytta och skada. Kärnstödföremål som Shard of True Ice, Staff of Flowing Water och Ardent Censer ökar hennes läknings- och sköldfunktioner. För en mer aggressiv spelstil kan föremål som Liandry’s Anguish och Rabadon’s Deathcap öka hennes skadeutgång avsevärt.

Hennes förmågor har anmärkningsvärd synergi när de används tillsammans. Till exempel skapar kedjning Encore (R) genom allierade och fiender betydande AOE-folkmängdskontroll, medan dubbelkastande Beat Drop (E) kan rota flera fiender. High Elo-spelare kan utnyttja dessa synergier för att dominera lagstrider.

Lulu

Lulu anses vara ett av de starkaste enchanter-stöden i hög elo-spel i League of Legends på grund av hennes mångsidiga kit och förmåga att möjliggöra sitt lags bär.

Lulus förmågor som Whimsy (W) för att polymorfa fiender, Help, Pix! (E) för att skydda allierade och Wild Growth (R) för att slå upp och ge bonushälsa gör henne exceptionell när det gäller att skala för och skydda viktiga skadehandlare i sitt lag. Detta gör att Lulu kan stänga av mördare / dykare och göra det möjligt för hypercarries som Jinx, Kai’Sa etc. att säkert hantera skador.

Lulus kit, särskilt hennes Whimsy (W) attackhastighetssteroid och Wild Growth (R) bonushälsa, gör att hon kan förvandla allierade till odödliga raidbossar i det sena spelet. Detta gör henne till ett utmärkt val med skalningsmästare som behöver nå sina kraftfulla spikar i sent spel.

Även om hon främst spelas som en förtrollare är Lulus Whimsy (W) polymorph ett pålitligt engageringsverktyg som sätter upp spel för sitt lag när det är rätt tidsinställt med allierad CC. Detta gör henne till ett säkert blindval som kan skapa fördelar.

Renata Glasc

Renata Glasc, känd som Chem-Baroness i League of Legends, är en distinkt enchanter supportmästare som kännetecknas av en kombination av crowd control, skada och nytta i hennes kit.

Hennes Q-förmåga rötter den första fienden som träffas och kan därefter aktiveras för att kasta fienden i en angiven riktning, vilket potentiellt kan bedöva andra fiender i det kastade målets väg. Hennes ultimata förmåga försätter fiender i ett bersärkstillstånd och tvingar dem att attackera allt i närheten, inklusive sina egna allierade. Denna störande effekt kan störa fiendens formationer och potentiellt påverka resultatet av lagstrider.

Hennes W-förmåga ger en allierad mästare eskalerande attackhastighet och rörelsehastighet mot motståndare. Om den allierade dör under Bailout-effekten återuppstår de med full hälsa men står inför en hotande död om de inte säkrar en takedown inom en kort tidsram.

Loyalty Program (E) släpper ut kemtekniska raketer som kan skydda allierade samt skada och sakta ner fiender. Denna förmåga med dubbla syften kan användas defensivt för att skydda allierade eller offensivt för att hindra motståndare.

Renata Glascs kit kännetecknas av sin högrisk- och högbelöningskaraktär, vilket gör henne till en formidabel mästare att bemästra, särskilt i matcher med hög Elo.

Morgana

Morgana är en mångsidig mästare i League of Legends, ofta spelad som ett stöd med en blandning av enchanter- och mage-kvaliteter.

The Dark Binding rötter den första fienden som träffas i upp till 3 sekunder, vilket gör den till en av de längsta en-måls crowd control-förmågorna i spelet. Det kan användas för att fånga ut fiender eller skydda allierade genom att förhindra engagemang. Hennes ultimata tethers närliggande fiender, hanterar skador och bedövar dem efter en fördröjning om de inte bryter tether. Denna förmåga kan vända tidvattnet för lagstrider genom att låsa ner flera fiender.

Morganas Black Shield-förmåga är en sköld som absorberar magisk skada och förhindrar crowd control-effekter medan den håller. Detta är avgörande för att skydda nyckelbärare från att låsas ner av fiendens förmågor.

I hög elo, där samordning och strategiskt spel är av största vikt, gör Morganas förmåga att tillhandahålla både stark folkmängdskontroll och skydd henne till ett värdefullt val. Hennes mångsidighet i specificering och spelstil gör att hon kan anpassa sig till olika lagkompositioner och speltillstånd, vilket gör henne till ett pålitligt val för spelare som vill ha en betydande inverkan på deras lags framgång.

Karma

Karma är erkänd som en mycket anpassningsbar enchanter supportmästare i League of Legends, känd för sin effektivitet i höga Elo-matcher som tillskrivs hennes robusta laningfas, användbarhet och kapacitet att anpassa sig till olika scenarier i spelet.

Karmas skicklighet ligger i det tidiga spelet och utnyttjar hennes formidabla poke- och avskärmningsförmåga. Hennes Q-förmåga, Inner Flame, i kombination med Mantra (R), levererar betydande poke-skador, vilket ger henne dominans i laningfasen och underlättar lane-prioritet. Denna dominans i det tidiga spelet översätts ofta till förbättrad objektiv kontroll och tidiga fördelar för hennes team.

Mångsidigheten i Karmas kit är uppenbar i sin blandning av offensiva och defensiva förmågor. Hennes E-förmåga, Inspire, ger en sköld och ökar rörelsehastigheten, ett verktyg som kan förstärkas med Mantra för att utöka skölden till flera allierade samtidigt som de ger dem ökad rörelsehastighet. Denna anpassningsförmåga gör det möjligt för Karma att tillgodose både aggressiva och defensiva spelstilar baserat på kraven i hennes team.

Medan Karma är relativt enkelt att förstå, kräver det att uppnå behärskning med henne skicklighet i positionering, timing och förmåga. High Elo-spelare kan optimera hennes potential genom att strategiskt använda hennes Mantra-förstärkta förmågor under viktiga ögonblick, vilket gör henne till ett glädjande mästarval för spelare som är skickliga på att utnyttja hennes styrkor.

Senna

Senna är en unik mästare i League of Legends, som blandar rollerna som skytt och stöd. Hennes styrkor som ett enchanter-support i hög elo är många, vilket gör henne till ett värdefullt val i rätt händer.

Hennes passiva, Absolution, gör att hon kan samla Mist från besegrade fiender, vilket ger henne ökad attackskada, attackområde och kritisk strejkchans. Denna oändliga skalningsmekanik innebär att ju längre spelet går, desto starkare blir Senna, vilket gör henne till en formidabel närvaro i det sena spelet.

Sennas ultimata, Dawning Shadow (R), är en global förmåga som skyddar allierade och skadar fiender i ett brett område. Detta kan användas för att vända striderna över hela kartan och ge stöd även på avstånd.

Hennes långdistans autoattacker och Piercing Darkness (Q) gör att hon kan poke fiender från ett säkert avstånd samtidigt som hon upprätthåller sin ADC med läkningar. Detta gör henne till en stark laner som kan utöva tryck och upprätthålla körfältskontroll.

Sennas kit möjliggör olika spelstilar, från aggressiv poking till defensiv skalning. High elo-spelare kan anpassa sitt tillvägagångssätt baserat på speltillståndet, vilket gör henne till en mångsidig och givande mästare att behärska.

Yuumi

Yuumi är en distinkt enchanter supportmästare i League of Legends, känd för sin förmåga att fästa vid allierade och erbjuda betydande verktyg medan hon själv förblir oåtkomlig.

Yuumis förmåga, Du och jag! (W), gör det möjligt för henne att fästa vid en allierad, vilket gör henne omöjlig att träffa av fiender (exklusive torn). Denna unika egenskap ger henne möjlighet att konsekvent ge stöd utan att vara sårbar för direkta attacker, en särskilt fördelaktig egenskap i matcher med hög Elo där strategisk positionering och överlevnad är av största vikt.

Hennes ultimata förmåga, Final Chapter (R), ger en kraftfull effekt av effektområdet, hanterar skador och upprepade gånger rotade fiender som drabbats. Denna ultimata förmåga har potential att avsevärt förändra resultatet av lagstrider och erbjuder både folkmassakontroll och skada.

Även om Yuumi inte utgör några betydande mekaniska utmaningar, kräver effektivt utnyttjande av hennes förmågor gott omdöme, skicklig positionering och exakt timing. High Elo-spelare kan optimera hennes effektivitet genom att utföra proaktiva manövrer, till exempel att koppla loss för automatisk attack för hennes passiva sköld och mana-återställning, och använda hennes förmågor strategiskt under viktiga ögonblick.

High Elo-spelare utnyttjar sin avancerade spelkunskap för att dra nytta av Yuumis verktyg fullt ut. Detta omfattar att urskilja när man ska fästa eller lossa, behärska optimal positionering under engagemang och utnyttja hennes förmågor till sin maximala potential.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button