FortniteFortnite Nyheter

Billie Eilish dominerar Fortnite Festival-scenen under säsong 3

Efter omfattande spekulationer och rykten från fans har Billie Eilish officiellt bekräftat sitt deltagande som huvudakt för Fortnite Festival. Detta unika evenemang, som sammanfogar musik med ett av världens mest älskade spel, har tidigare haft samarbeten med artister som Lady Gaga.

Eilish meddelade att hennes ”leather”-inspirerade innehåll kommer att debutera i Fortnites virtuella värld den 23 april. För att få tillgång till detta exklusiva innehåll, tillsammans med uppdateringar till Battle Royale, LEGO Fortnite och Rocket Racing, måste spelarna ladda ner och installera Update 29.30 i spelet.

Fortnite Festival erbjuder spelare en dynamisk blandning av virtuella föreställningar och uppslukande spel inom det berömda Epic Games-universumet. Som utvecklare har beskrivit kommer deltagarna att låsa upp en uppsjö av exklusiva kläder med Eilish-tema och få tillgång till instrument och spår inspirerade av hennes eklektiska musikkatalog.

Bland de utvalda låtarna finns ”All Good Girls Go to Hell”, ”Happier Than Ever” och ”That’s Why I’m”.

Eilish-innehåll och spelförbättringar

Från och med den 23 april kan entusiaster skaffa en skräddarsydd Billie Eilish-inspirerad hud i Fortnite, med tillstånd av Epic Games.

Dessutom kommer festligheterna att kompletteras med lanseringen av uttryckssymboler utformade efter Eilishs ikoniska låtar som ”Bad Guy” och ”You Should See Me in a Crown”. Detta tillägg gör det möjligt för användare att uttrycka sig i spelet genom den distinkta stil som är synonym med den hyllade artisten.

Den utmärkande ”Green Roots”-outfiten, inspirerad av Eilishs distinkta stil, kommer att kunna erhållas som en premiumbelöning genom Festival Pass. Till ett pris av 1 800 V-Bucks, spelvalutan, lovar den en uppslukande upplevelse för både fans och spelare.

Utöver detta tillskott kan spelarna förvänta sig flera nya låtar på plattformen, bland annat ”Maps” av Maroon 5, ”Friday I’m in Love” av The Cure, ”Youngblood” av 5 Seconds of Summer och ”Oxytocin” av Billie Eilish.

Samarbetet, som sträcker sig fram till den 13 juni, blir extra viktigt med tanke på det stundande släppet av Eilishs senaste studioalbum, ”He Hit Me Hard and Soft”, som är planerat att släppas på digitala plattformar den 17 maj. I och med albumets release kan du förvänta dig ytterligare förbättringar i spelet, till exempel fler outfits och en utökad repertoar av jamspår.

Kommande album och mer

Billie Eilish kommande åttonde album består av en samling av 10 spår, noggrant kurerade och presenterade via sångerskans sociala medieplattformar. Anmärkningsvärda titlar från denna sammanställning inkluderar ”Skinny”, ”Luch”, ”L’Amour De Ma Vie”, ”Blue” och ”Wildflower”. Bland dessa pärlor utmärker sig ”Chihiro”, som hämtar inspiration från den älskade Studio Ghibli-karaktären.

Billie Eilishs efterlängtade album släpps den 17 maj och sammanfaller med spännande uppdateringar för hennes karaktär i Fortnite Festivals uppslukande värld.

Artisten själv har bekräftat att det inte kommer att finnas några singlar före släppet för ”He Hit Me Hard and Soft”. Hon betonade sin önskan att avslöja hela sin konstnärliga vision på en gång och uttryckte: ”Jag vill ge dig allt på en gång. Finneas och jag kunde inte vara mer stolta över det här albumet och vi ser så mycket fram emot att ni ska få höra det”, och skapade därmed en förväntan inför debuten i maj.

Detta album markerar Eilishs återkomst efter ett treårigt uppehåll efter släppet av ”Happier Than Ever”, ett omfattande album som hyllades stort 2021. Särskilt hennes bidrag till Barbie-soundtracket med ”What Are You Created For?” gav henne både Årets låt på Grammy Awards och Bästa originalsång på Academy Awards, vilket befäste hennes status som en mångfacetterad musikalisk kraft.

På väg mot den efterlängtade premiären av sin senaste musikaliska satsning ordnade Billie Eilish en härlig överraskning för fansen genom att göra ett improviserat framträdande på Coachella tillsammans med sångerskan Lana Del Rey.

Samarbetet ägde rum fredagen den 12 april och fängslade publiken med tolkningar av Eilishs ikoniska ”Ocean Eyes” och Lana Del Reys hypnotiserande ”Video Games”. Deras gemensamma framträdande elektrifierade inte bara publiken utan underströk också synergin mellan två kraftfulla artister och lämnade ett outplånligt avtryck i festivalens livliga atmosfär.

Fortnite

Fortnite is an online video game and game platform developed by Epic Games and released in 2017. (wikipedia)

Billie Eilish

Billie Eilish Pirate Baird O’Connell is an American singer and songwriter. She first gained public attention in 2015 with her debut single ”Ocean Eyes”, (wikipedia)

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button