League of Legends NyheterLeague of Legends

April Fools spelläge i League of Legends: funktioner, varaktighet, belöningar och mer

Videospelet League of Legends har fått erkännande för sitt omfattande utbud av spellägen, och för att hedra April Fools Day erbjuder Riot spelare ett unikt läge under en begränsad tid. Trots sin korta varaktighet garanterar det att lägga till en touch av komisk underhållning till spelet i några dagar. Nedan har vi alla detaljer om detta unika April Fools ’Game Mode.

Spelläget för April Fools’ introducerar ett nytt element till Summoner’s Rift genom roliga interaktioner och distinkta element. En förhandsvisning som delades av League of Legends Leaks & News på Twitter visade en glimt av de underhållande modifieringarna som spelare kan förvänta sig i detta läge.

På April Fools’ Day erbjuder League of Legends ett unikt spelläge fyllt med skoj och underhållning. Här är allt du bör veta om detta tillfälliga evenemang!

Funktioner i April Fools-spelläget

Förnyad Summoner’s Rift: Riot förnyar Summoner’s Rift med underhållande interaktioner och oväntade överraskningar.

Utflykt med*skytteltåg*: Ta en tur runt banorna på ett lekfullt skytteltåg och skapa lite kaos på slagfältet.

Upptäck*floden*: Utforska floden och samla söta Little Legends, vilket ger en härlig aspekt till ditt spelande.

Minions bus: Se hur minionerna visar upp underhållande effekter som får spelarna att le när de deltar i striden.

Tentakelhälsningar: Ta farväl av konventionella knytnävar och omfamna tentakelhälsningar, vilket ger en nyckfull touch till dina interaktioner.

Återuppståndelsens hemligheter: Avslöja dolda hemligheter för att återuppliva fallna mästare genom att använda specifika knappkombinationer i en viss sekvens, vilket lägger till ett element av intriger och underhållning.

Spellägets längd

Under en begränsad tid kommer April Fools-spelläget endast att vara tillgängligt via Quickplay. Under de kommande tre dagarna kan spelare delta i lekfulla upptåg och underhållande interaktioner.

Läget kommer att vara tillgängligt fram till onsdagen den 4 april 2024, vilket ger spelarna tillräckligt med tid för att delta i firandet och slutföra uppdrag.

Uppnå ikonen för Hatty Crabby

Delta i April Fools-spelläget och slutför det exklusiva uppdraget för att få den mycket eftertraktade Hatty Crabby-ikonen. Visa upp din medverkan i detta trevliga tillfälle genom att visa upp denna speciella ikon, som bara är tillgänglig under en begränsad tidsperiod.

Skämtens dag: LoL:s första april

April Fools’ Day, även känd som All Fools’ Day, är ett årligt firande den första april där individer deltar i att spela practical jokes och hoaxes på varandra. Dessa skämt och deras måltavlor kallas vanligtvis för ”aprilskämt”.

Riot Games Inc.s firande omfattar införandet av särskilda spellägen och skins. Detta evenemang kallas också Urf Day, vilket är ett speciellt tillfälle tillägnat Urf the Manatee, den mest älskade mästaren i League of Legends. LoL skapade också en dikt för att fira evenemanget.

Ultra Rapid Fire (URF) och New Ultra Rapid Fire (N.U.R.F.) skapades för att fira första april. De är endast tillgängliga på Summoner’s Rift för både vanliga spel och Co-op vs. AI.

Läget innehåller en unik ”Blind Draft” där varje lag bannlyser 3 champions innan blindpicken börjar. Det var det första spelläget som fick uppdateringar efter den första utgåvan och har återkommit flera gånger. Sedan 2015 har det varit ett återkommande inslag i April Fools-evenemanget.

Sedan 2009 har en rad av League of Legends mest populära mästare fått speciella skins för April Fools’ Day, liknande Harrowing- och Snowdown Showdown-skins. Dessa första skins kallades för Urf-skins och har nu blivit en tradition för denna högtid.

Under åren 2014 till 2015 inkluderade firandet av aprilskämten nya ikoner för åkallare som kunde erhållas av åkallare för att fira det festliga tillfället. Dessa ikoner erhölls genom att spela Ultra Rapid Fire.

Under 2015 fanns det flera metoder tillgängliga för att få ikoner. Finisher-ikoner introducerades på April Fools 2015 och de förbättrar spelarens intensiva dödande genom att införliva detaljerade animationer när de besegrar sårbara fiender.

Medan ikonerna är permanenta, är Finishers i spelet bara tillfälliga och aktiveras endast under matcher i Ultra Rapid Fire samma år.

Urf är känd för sin kärlek till förstörelse och har prytts med utmärkelser i denna moderna tolkning av den älskade sjökon. Om du slutför en match i Ultra Rapid Fire-läget får du det prestigefyllda Thinking Manatee-emblemet.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button