FortniteFortnite Nyheter

Eminems försvinnande från Fortnite utlöser fansens upprördhet

Epic Games har rört upp spänningen ännu en gång med en ny Fortnite-uppdatering. Denna uppdatering innebar att man tog bort och sedan tog tillbaka Eminem Rap Boy-huden. Att lägga till surret är lanseringen av en ny Houdini emote. Dessa förändringar har väckt mycket chatter bland spelare och visar hur Epic Games mästerligt kombinerar spel med populärkultur.

Epic Games Houdini-akt med Eminem

I en överraskande händelseutveckling tog Epic Games oväntat bort Eminem Rap Boy-skinnet från Fortnite. Känd som ett av Marshall Mathers alter egon (även känd som Slim Shady), hade detta skin inte lyfts fram av rapparen på många år.

Borttagningen skedde samtidigt som Eminems nya singel med titeln ”Houdini” släpptes från hans kommande album ”Death of Slim Shady”. Intressant nog innehåller singeln en rad, ”Och för mitt sista trick, poof, precis som det och jag är tillbaka bruh”, som verkar anspela på en försvinnande handling.

Fortnite-samhället var både roat och nyfiken när Rap Boy-skinnet dök upp igen med en helt ny emote som heter Houdini. För att lägga till intriger sa det officiella Fortnite-kontot på X till fansen att förbereda sig för att bli förvånade.

Houdini Emote har Eminems musik och finns tillgänglig i butiken. Detta vältajmade meddelande, i kombination med den oväntade återkomsten av huden, fick många att spekulera i att borttagningen och återkomsten var en del av en sofistikerad kampanjplan.

Fortnite-spelare teoretiserar hudens försvinnande

Fortnite-fans kunde inte sluta spekulera om varför Rap Boy-huden försvann och sedan dök upp igen. Spelaren ITSTHEGUYFROMFN teoretiserade att allt var planerat att sammanfalla med lanseringen av Houdini-emoten.

En annan användare, jahiel0, skämtade om att Epic borde kompensera dem som missade det med någon form av freebie. På den lättare sidan föreställde sig Ravdar_ ett scenario där en praktikant gjorde ett oavsiktligt men ändå heroiskt drag genom att orsaka allt detta surr.

Gemenskapens reaktion var blandad. Till exempel höll användare som Master-Mango-1590 lätt med om teorierna, medan Annual_Couple5053 väckte frågor om hur emote fungerar. Engagemanget och humorn var tydliga från kommentarer som eggyweggr56: s roliga ”gissa vem som är tillbaka” -referenser och tayhorix smarta Eminem-omnämnanden

Å andra sidan visade spelare som JayJaxxter sin frustration över hudens försvinnande och ifrågasatte varför det inte fanns några V-Bucks-återbetalningar.

Houdini emote gnistor spekulationer i Fortnite

Epic Games tar ofta föremål offline kort för reparationer eller uppdateringar, men det oväntade borttagandet av Rap Boy-skinnet väckte betydande oro bland Fortnite-spelare, särskilt med tanke på dess pris. Den nyligen introducerade Houdini emote, som innehåller en låt från Eminems senaste utgåva, intensifierade spekulationerna om att hela situationen var ett utarbetat prank relaterat till låtens texter.

Fortnites officiella Twitter-konto tillförde bränsle till elden genom att publicera en video av Rap Boy-huden med Houdini-emoten och bildtexten med ”Och för vårt nästa trick …”. Detta fick många att tro att händelsen verkligen var ett planerat stunt.

Potential för Fortnite-innehåll med Eminem-tema

Situationen har utlöst spekulationer om införandet av fler föremål med Eminem-tema i Fortnite. Med Eminems efterlängtade album på väg att släppas är sannolikheten för ytterligare innehåll i spelet med rapparen hög. Fans surrar om potentialen för en ny Slim Shady-hud, som utan tvekan skulle vara ett legendariskt och lägligt tillägg till spelet.

Historien om Rap Boy-skinnet och Houdini-emoten i Fortnite belyser hur Epic Games kreativt sammanfogar spel med modern kultur. Oavsett om detta var en strategisk korsreklam eller helt enkelt ett lättsamt skämt, har det verkligen fångat Fortnite-communityns intresse. Detta sätter en hög standard för kommande spelevenemang och partnerskap, vilket ger spelarna mycket att se fram emot.

Eminem

Marshall Bruce Mathers III , known professionally as Eminem , is an American rapper. (wikipedia)

Fortnite

Fortnite is an online video game and game platform developed by Epic Games and released in 2017. (wikipedia)

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button