eSports NyhetereSports

ESI London 2024 Highlights Paneldiskussion om stora esport-evenemang som kommer till Storbritannien

Som den berömda sången säger: ”It’s coming home” – och när det gäller stora esportsevenemang verkar det stämma för Storbritannien 2024. I år har vi sett ett inflöde av prestigefyllda internationella turneringar som äger rum över hela landet, från League of Legends Worlds till PUBG Mobile Global Championship.

På ESI London den 13 juni hölls en panel med titeln ”It’s coming home: Why events flocked to the UK” kommer att utforska orsakerna bakom denna våg av stora esporttävlingar som arrangeras i Storbritannien. Den mångsidiga panelen innehåller perspektiv från en spelutgivare (Ubisoft), esportsorganisation (Quadrant/Veloce), ikonisk arena (Twickenham Stadium) och destinationsbyrå (London & Partners).

Trots vissa svårigheter för den brittiska esportscenen under 2024 med nedläggningar av företag, håller landet onekligen på att etablera sig som en förstklassig destination för stora turneringar. London i synnerhet har välkomnat flera högprofilerade evenemang redan i år på platser som Copperbox Arena, OVO Arena Wembley och Twickenham Stadium.

Paneldeltagarna kommer att diskutera vad Storbritannien har att erbjuda som lockar till sig dessa globalt betydelsefulla esport-evenemang. Från anläggningar och infrastruktur i världsklass till en engagerad fanbase och en stamtavla för esport, kommer de att undersöka de viktigaste faktorerna bakom Storbritanniens framväxt som ett nav för esportsevenemang.

De kommer också att utforska de potentiella långsiktiga effekterna och fördelarna för det lokala esport-ekosystemet av att vara värd för dessa stora turneringar. Kan denna tillströmning av evenemang hjälpa till att återuppliva kämpande brittiska esportföretag och organisationer? Kommer det att höja regionens status och inflytande inom det tävlingsinriktade spellandskapet?

När esportvärlden vänder blickarna mot Storbritannien 2024 lovar denna panel på ESI London att ge värdefulla insikter i de krafter som driver denna kalender med stora evenemang som kommer till landet. Esports insiders vill inte missa denna inblick i Storbritanniens snabbt ökande framträdande roll på den globala esportsevenemangskretsen.


ESL London 2024

ESI London 2024 är ett stort evenemang för esportindustrin som organiseras av Esports Insider. Det kommer att äga rum den 13 juni 2024 i London, Storbritannien. Evenemanget kommer att innehålla en mängd olika aktiviteter, inklusive paneler, presentationer, möten och nätverksmöjligheter för yrkesverksamma inom esportindustrin.

Några viktiga detaljer om ESI London 2024:

  • Det är ett endagsevenemang med fokus på att främja samtal och affärsmöjligheter inom esportbranschen.
  • Evenemanget kommer att hållas tillsammans med BLAST Premier Spring Finals, en stor Counter-Strike: Global Offensive-turnering som äger rum på Wembley Arena den 14-16 juni 2024.
  • En höjdpunkt under ESI London 2024 är ”An Evening With…” med Counter-Strike-legenden GeT_RiGhT, som inkluderar ett föredrag, frågestund och underhållning.
  • Andra aktiviteter inkluderar en esport-pubquiz, spel, mat och dryck på BOXPARK Wembley.
  • Över 500 deltagare från mer än 30 länder, som representerar olika esportlag, varumärken och medier, förväntas delta.
  • ESI London 2024 syftar till att överbrygga klyftan mellan esport och den bredare spelindustrin genom nätverkande och affärsmöjligheter.

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button