FortniteFortnite Nyheter

Fortnite Item Shop Update: Sällsynta föremål inställda på att återvända

Fortnite-entusiaster är i en behandling när Epic Games förbereder sig för att ta tillbaka några av de sällsynta föremålen i spelet. Under åren har spelet sett tusentals kosmetika, men vissa har saknats i Item Shop under en längre period. Den goda nyheten är att många av dessa svårfångade föremål snart kommer att finnas tillgängliga igen.

Clix retar återkomsten av Fortnite-buntar

Cody Conrod, bättre känd som Clix, en topp Fortnite-spelare, har antytt att hans populära bunt återvänder. Under sin ström den 24 juni meddelade Clix att hans bunt skulle vara tillbaka i Item Shop, och han retade också lanseringen av ett annat paket som kommer att vara helt annorlunda än det nuvarande. Detta nya paket förväntas innehålla många originalföremål som inte har setts i spelet på länge.

Sällsynta föremål att återvända

Det kommande paketet förväntas innehålla flera sällsynta föremål som har saknats i Item Shop i över fyra år. Dessa föremål inkluderar Buckled Backbling, Hot Marat Emote, Fresh Emote, Rust Bucket Backbling och Mako Glider. I synnerhet har ingen Fortnite-hud varit ute ur spelet i mer än 2,000 dagar, men Reflex, en av de sällsynta skinnen, har inte setts sedan 4 mars 2019. Dess kontroversiella bakgrund har lett till att Epic Games har hållit den utanför Item Shop.

Clix Locker Bundle

Det ursprungliga Clix Locker Bundle är ett sällsynt utseende och dök senast upp i Item Shop den 24 juli 2023. Detta exklusiva paket innehåller Sparkplug-skinnet, Chugga-Chugga-emoten och ytterligare fyra unika kosmetika. Den har bara varit tillgänglig tre gånger, vilket gör den mycket eftertraktad av samlare.

Förväntan och spänning

Tillkännagivandet av det sällsynta föremålets återkomst har orsakat en våg av förväntan och spänning inom Fortnite-communityn. Spelare strategiserar redan för hur man ska skaffa dessa föremål så snart de träffar Item Shop. Det exakta släppdatumet för det efterlängtade paketet är ännu inte känt, men Clix senaste strömmar har antytt en möjlig lansering i juli.

Håll ögonen öppna för fler uppdateringar om den kommande Fortnite Item Shop-uppdateringen och återkomsten av dessa sällsynta föremål.

Kolla in vår artikel om de nya Fortnite mysiga och expertlägena i beskrivningen:


Clix

Cody ”Clix” Conrod är en professionell Fortnite-spelare och streamer från Connecticut, född den 7 januari 2005. Han började sin spelkarriär vid 14 års ålder och kvalificerade sig för Fortnite World Cup 2019. Clix har sedan dess blivit en av de mest populära och framgångsrika Fortnite-spelarna, känd för sitt exceptionella spel och underhållande strömmar. Han har spelat för flera framstående organisationer, inklusive Misfits Gaming, NRG Esports och för närvarande XSET. Med över 6 miljoner följare på Twitch och miljontals prenumeranter på YouTube är Clix ett hushållsnamn i spelgemenskapen och tjänar en nettovärde på 2,2 miljoner dollar genom turneringsvinster och streamingintäkter.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button