FortniteFortnite Nyheter

LEGO Fortnites v30.10-uppdatering introducerar Cozy- och Expert-lägen

LEGO Fortnite har rullat ut sin senaste uppdatering, v30.10, och introducerar två nya spellägen: Cozy och Expert.

Dessa lägen tillgodoser olika spelstilar och erbjuder unika utmaningar och upplevelser. Uppdateringen syftar till att berika spelet genom att ge spelarna fler alternativ och flexibilitet i hur de njuter av spelet.

Mysigt läge: Avslappnat spel för nybörjare

Cozy Mode är utformat för spelare som föredrar en mer avslappnad spelupplevelse. I det här läget är fienderna mindre utmanande och spelarna behöver inte oroa sig för hunger eller eliminering. Cozy Mode kombinerar element från Survival- och Sandbox-lägena, vilket ger en balanserad, stressfri miljö.

Funktioner i Cozy-läget

I Cozy Mode kan spelarna bygga fritt utan att vara rädda för att förlora sina inventarier vid eliminering. Byns djur tas inte bort när de elimineras och stamina-baren töms inte, vilket möjliggör längre spelsessioner. Det här läget är perfekt för nybörjare eller för dem som vill utforska LEGO Fortnites olika biomer i sin egen takt.

När spelare skapar en ny värld kan de välja Cozy Mode, som innehåller följande standardinställningar: fiender är på, fiendernas svårighetsgrad är lätt (och kan inte ändras), stormvilda fiender är av, hunger är av, temperatur är av, uthållighet är av, eliminering av spelare resulterar i respawn, släpp inventering vid eliminering är av, vänliga varelser är på, vänlig skada är av, bybor är på, kraftsystem är av och bydjur tas inte bort vid eliminering.

Expertläge: En utmaning för skickliga spelare

För den som söker en större utmaning erbjuder Expert Mode en mer intensiv spelupplevelse. Fienderna är tuffare och spelarna måste kämpa mot stormsmittade varelser i det här läget. Fienderna har ökad hälsa och gör mer skada, och storminfekterade varelser strövar omkring på ön, vilket ökar överlevnadsutmaningen.

Funktioner i Expert-läget

I expertläget har fienderna ökad hälsa och skada, och spelarna möter varelser som är infekterade av stormar. Att förlora alla hjärtan leder till permanent eliminering från världen. Spelare kan dock undvika detta om deras inventering innehåller en Totem of Return, som gör det möjligt för dem att återuppliva i sin säng med sin ryggsäck, även om totemet konsumeras i processen.

Spelare kan tjäna tre unika troféer genom att besegra specifika varelser och interagera med Level 10-byar i olika biomer.

Buggfixar och förbättringar

Vid sidan av de nya spellägena innehåller uppdateringen v30.10 flera buggfixar och förbättringar för att förbättra den övergripande spelupplevelsen. Uppdateringen hanterar effektivt minnesproblem som tidigare utlöste störande ”lågt minne”-varningar. Spelare kan nu njuta av sömlöst spelande i både Cozy- och Expert-lägena utan avbrott.

Flera andra buggar har åtgärdats i den här uppdateringen för att ytterligare förbättra spelupplevelsen. Förbättringarna tillgodoser ett bredare utbud av spelarpreferenser och skicklighetsnivåer, vilket säkerställer att både Cozy- och Expert-lägesentusiaster kan njuta av optimal prestanda.

Uppdateringen introducerar tydliga meddelanden om minnesproblem och överfulla konstruktioner, vilket gör det möjligt för spelarna att hantera dessa problem på ett effektivt sätt. Detta säkerställer en smidig spelupplevelse och optimal prestanda under hela sessionerna. Om spelarna får meddelanden om lågt minne eller för många konstruktioner kan de försöka minska antalet konstruktioner eller sprida ut dem över större områden för att fortsätta spela normalt.

Nya skins och belöningar

Uppdateringen v30.10 introducerar också nya Battle Royale-skins, vilket ger spelarna fler anpassningsalternativ. Några av de nya skinnen inkluderar Agente Colorado, Airheart, Amazona Colorada, Beach Brutus, Black Panther, Spider-Gwen, Spider-Man (Miles Morales), Thor, Moon Knight och Shang-Chi.

I ett försök att främja tillväxten i samhället har LEGO Fortnite-teamet meddelat planer för samhällsdrivna initiativ. Dessa inkluderar samarbetsprojekt och spännande evenemang som syftar till att föra spelarna närmare varandra.

Spelare kan se fram emot spännande evenemang och samarbetsprojekt som främjar samhällsengagemang. Håll dig uppdaterad om den senaste utvecklingen när det gäller spelförbättringar, buggfixar och community-aktiviteter. Genom att fokusera på community-drivna initiativ strävar LEGO Fortnite efter att skapa en mer engagerande och interaktiv upplevelse för alla spelare.

Med introduktionen av Cozy- och Expert-lägena erbjuder LEGO Fortnites v30.10-uppdatering något för alla. Oavsett om du är en nybörjare som letar efter en avslappnad upplevelse eller en erfaren spelare som söker en utmaning, ger dessa nya lägen den perfekta möjligheten att njuta av LEGO Fortnite på ditt eget sätt.

Lego Fortnite

Lego Fortnite is an open world survival video game, developed and published by Epic Games in association with The Lego Group. It was released on December 7, 2023, for Android, Nintendo Switch, (wikipedia)

Fortnite

Fortnite is an online video game and game platform developed by Epic Games and released in 2017. (wikipedia)

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button