FortniteFortnite Nyheter

Kommande Fortnite live-evenemang: ett nytt kapitel börjar

Den nuvarande säsongen av Fortnite, kapitel 5 säsong 2, slutar snart och läckt information tyder på att finalen kommer att bli en spännande händelse som involverar Pandoras Box och Zeus.

De senaste händelserna har dock inte lagt till mycket i spelets berättelse, vilket gör att spelare är angelägna om mer information om hur temat Myths and Mortals knyter an till den övergripande Fortnite-berättelsen. Dataminers har avslöjat potentiella ledtrådar om ett live-evenemang som kan leda till säsong 3: s ryktade postapokalyptiska tema.

Säsongens sluthändelse för Fortnite kapitel 5 säsong 2 närmar sig och läckare har redan avslöjat detaljer om det. Fans fick först en glimt av Pandora’s Box-evenemanget mot slutet av kapitel 5 säsong 1, vilket förutspådde den kommande säsongens fokus på forntida grekiska gudar och legender.

Denna artefakt är en viktig del av säsongens lore, men har förblivit orörd i Styx-floden sedan dess första utseende nära Ruined Reels. Under hela kapitel 5 säsong 2 fanns det två stora evenemang: ett med Avatar: The Last Airbender och det andra som firade Star Wars Day.

Även om båda evenemangen erbjöd sina egna uppdrag och kosmetiska belöningar, bidrog de inte till spelets övergripande berättelse och lämnade många fans besvikna. Det enda sättet att lära sig mer om Myths and Mortals-temat var genom att slutföra karaktär Snapshot Quests, även känd som Story Quests.

Nyligen avslöjade en läckt Fortnite-konceptkonst en originalidé för Pandoras Box i kapitel 5 säsong 1, som visade en annan mekanism för att öppna den. Kapitel 5 säsong 2 började i mars och kommer att avslutas den 24 maj, vilket gör det kommande liveevenemanget ännu mer efterlängtat.

Läckare har upptäckt att mörka moln har bildats runt Zeus staty i spelet på Mount Olympus, vilket antyder en kommande händelse som de redan har fått tillgång till via spelfilerna.

Notkrae, en dataminer på Twitter, delade videor av händelsen och avslöjade att Zeus kommer att bli alltmer arg och slå Pandoras låda med kraftfulla blixtar, vilket får Styxfloden att koka. Det är oklart vilka konsekvenserna kan vara, eftersom spelare inte kan förutsäga vad som kommer att hända med lådan.

Enligt legenden kommer öppnandet av Pandoras ask att frigöra allt ont i världen, vilket potentiellt leder till ett skrämmande resultat om Zeus kraft bryter upp den. Många spelare tror att kapitel 5 säsong 3 kommer att ha ett postapokalyptiskt tema, vilket kan förklara den förstörelse som snart kan drabba Battle Royale-ön och dess invånare.

Förbereder sig för Fortnite live-evenemang

För att bevittna Zeus staty som slås på (live) Gå till Mount Olympus.

För att bevittna konsekvenserna av att Zeus slår till Pandoras ask (krypterad), Håll ett öga på Pandoras ask och dess omgivningar.

Att slutföra karaktär Snapshot Quests under hela säsongen har varit det primära sättet för spelare att avslöja Fortnites berättelse. Dessa uppdrag har också hjälpt till att sätta ihop den mytologiska berättelsen, men de har inte gett en tydlig förståelse för hur Myths and Mortals-säsongen ansluter till resten av spelet.

Förväntan på säsong 3 har byggts upp eftersom fansen ivrigt väntar på nästa kapitel i Fortnites berättelse.

En ny era för Fortnite

Det kommande live-eventet lovar att bli ett spännande spektakel som kommer att markera en vändpunkt i Fortnites berättelse och bana väg för ett nytt kapitel fyllt med osäkerhet och spänning.

Med Zeus överhängande strejk på Pandoras Box kan fansen förvänta sig drastiska förändringar i spelets miljö och mekanik, vilket potentiellt leder till en postapokalyptisk miljö som kommer att utmana spelare på oöverträffade sätt.

Fortnite

Fortnite is an online video game and game platform developed by Epic Games and released in 2017. (wikipedia)

Fortnite: Save the World

Fortnite: Save the World is a cooperative hybrid-third-person looter shooter tower defense sandbox survival video game developed and published by Epic Games, part of the game Fortnite. (wikipedia)

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button