FortniteFortnite Nyheter

Star Wars Fortnite-teaser bekräftar återkomsten av Chewbacca och hans Bowcaster

Spänn fast er, gamers och Star Wars-entusiaster! Rykteskvarnen har surrat av spekulationer, och nu är det officiellt – den legendariska Wookiee-krigaren Chewbacca tar sig till det ständigt populära Fortnite-universumet.

I en galax långt, långt borta (eller kanske inte så långt) har Epic Games och Lucasfilm gått samman för att väcka denna ikoniska karaktär till liv i spelet, och spänningen är påtaglig.

Precis i tid för det älskade firandet av ”May The Fourth” kommer detta samarbete att lanseras den 3 maj, vilket ger spelarna en chans att utöva den mäktiga Chewbaccas makt. I flera veckor har hintar och teaser sipprat in, från avtäckningen av en Wookiee Bowcaster som ett mytiskt vapen till den inte så subtila LEGO läckan som antyder Chewies ankomst.

Men nu har spelutvecklarna släppt ut wookieen ur påsen, så att säga, med en fantastisk teaserbild som får fansen att surra.

https://twitter.com/FortniteGame/status/1784945890328768658/photo/1

Den tweetade bilden visar Chewbacca som laddar in i strid, hans ikoniska päls rufsas av den snöiga terrängen, som mycket väl kan vara de frusna ödemarkerna i Hoth.

Men det är inte allt – detaljerna i bilden tyder på att den här versionen av Wookiee-krigaren är baserad på hans framträdande i den legendariska filmen ”Rymdimperiet slår tillbaka”. Chewies distinkta, lurviga huvudform är en död giveaway, en avvikelse från hans mer rundade utseende i ”A New Hope”.

Men vänta, det finns mer! Om man ska tro på ryktena kan vår älskade droidkompis C-3PO också följa med på resan. Teasern antyder möjligheten att Threepio inkluderas som ryggsmycke för Chewbacca, vilket påminner om den ikoniska scenen där Chewie bär den demonterade droiden på ryggen efter ett möte med en imperialistisk stormtrooper.

Föreställ dig bara spänningen att ladda in i strid med C-3PO: s kvicka kvickheter som ekar från din rygg!

Och det är inte allt, gott folk! Samarbetet slutar inte där.

Chewbacca får sällskap i detta intergalaktiska äventyr av ingen mindre än den suave och karismatiske Lando Calrissian, iklädd sin stiliga Bespin Administrator-utstyrsel från ”Rymdimperiet slår tillbaka”. Det är tydligt att det här samarbetet hämtar mycket från originaltrilogin, vilket lovar en nostalgisk nostalgitripp för Star Wars-fans.

Men vänta, det finns mer! Detta är bara det senaste i en serie samarbeten mellan Fortnite och Star Wars-universumet.

Tidigare har spelare behandlats med exklusiva uppdrag, skinn och kosmetika inspirerade av den ikoniska franchisen. Från Han Solo och Luke Skywalker till Darth Vader och Imperial Stormtroopers har spelet blivit en verklig hyllning till allt som har med Star Wars att göra.

Och det roliga slutar inte där heller.

Rykten och läckor har redan börjat surra om potentiella framtida tillägg, med viskningar om att en Imperial Death Trooper och en ny Princess Leia Organa skin kommer att vara med i striden. Kan en crossover med ”Rogue One” vara i horisonten? Möjligheterna är oändliga, och fansen håller redan på att skapa sina önskelistor.

Så oavsett om du är en erfaren Fortnite-spelare eller en inbiten Star Wars-fanatiker, lovar det här samarbetet en upplevelse som inte är av denna värld. Gör dig redo att kanalisera din inre Wookiee-krigare och delta i striden om galaktisk överhöghet. Må Kraften vara med dig och låt spelen börja!

Den 3 maj: En ny era i Fortnites historia

När lanseringsdatumet den 3 maj närmar sig väntar spelarna ivrigt på detta betydande tillskott till Fortnites expansiva lista över karaktärer, vapen och kosmetika. Med Chewbacca och Lando Calrissian i spelet kan fansen se fram emot spännande nya utmaningar, kreativa byggen och en uppslukande upplevelse med Star Wars-tema i Fortnite.

Eventet kommer att föra samman grupper från båda franchiserna och visa på en delad kärlek till både spel och ikoniska filmuniversum.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button