League of LegendsLeague of Legends Nyheter

League of Legends 14.14 patch uppdelning: Anima Squad-evenemang, stridspass och belöningar

Det efterlängtade Anima Squad-sommarevenemanget av Riot Games är nästan här. Börjar den 17 juli med Patch 14.14, kommer detta evenemang att väcka League of Legends-fans med nytt innehåll och spel. Spelarna kan tjäna poäng och tokens under evenemanget, som pågår fram till den 20 augusti 2024, och tokenbutiken är öppen fram till den 26 augusti.

Anima Squad-evenemanget är tillbaka med ett nytt battle pass fyllt med belöningar för alla, oavsett om du är en free-to-play-spelare eller villig att slösa på premiumpaket. Detta evenemang innehåller en mängd olika kosmetiska föremål, tokens och andra priser i spelet. Liksom tidigare evenemang kan du välja olika passalternativ:

Anima Squad 2024 Pass: Tillgängligt för 1650 RP, detta pass innehåller 200 tokens och 4 Anima Squad orbs.

Anima Squad 2024 Pass Bundle: Priset är 2650 RP, detta paket innehåller inte bara passet utan lägger också till extra godsaker som Yuumi och Cyber Cat Yuumi-skinnet.

Anima Squad 2024 Premium Pass Bundle: För 3650 RP packar detta paket ännu mer, och erbjuder Cyber Cat Yuumi-chroma och en exklusiv emote bland annat innehåll.

Evenemangsspåret har 50 milstolpar, som erbjuder en rad belöningar från orbs och mytisk essens till gränser och annan kosmetika. Även om vissa belöningar kan kräva ett köp finns det gott om milstolpar som ger bort tokens och andra föremål gratis.

En ny PvE-utmaning

Bland de spännande funktionerna i Anima Squad-evenemanget är det nya Swarm-spelläget. I detta PvE-läge kontrollerar du Anima Squad-mästare för att bekämpa vågor av Primordial-monster. Det är gjort för att vara utmanande och roligt, med spelare som upplever oundvikliga förluster som en del av spelet.

Nya skins och uppdateringar av mästare

Patch 14.14, som lanseras tillsammans med Anima Squad-eventet, introducerar många nya funktioner och balansjusteringar. Denna uppdatering ger olika nya Anima Squad-skinn, var och en tillgänglig på cirka 1350 RP. Här är en snabb titt på de nya skinnen:

Battle Bunny Aurora anländer med ett snyggt och smart utseende. Primordian Bel’Veth har ett intensivt, utomjordiskt utseende. Admiral Battle Bunny Miss Fortune, ett skin i begränsad upplaga, visar upp ett marint tema och Primordian Rek’Sai har en ny häftig stil.

Battle Dove Seraphine, på 1820 RP, lyser med sitt livfulla och inspirerande tema. Battle Bat Xayah sveper in, redo att slå till från skuggorna. Cyber Cat Yuumi uppgraderar sin mystiska charm med en högteknologisk twist, och om du är redo för en utmaning kan Prestige Cyber Cat Yuumi låsas upp med 2000 AnimaTech Tokens.

Riot introducerar också en helt ny mästare, Aurora the Witch Between Worlds, vars magiska färdigheter redan skapar spänning i League-communityn.

Förändringar av mästare, föremål och runor

Denna patch ger viktiga balansförändringar för mästare, föremål och summoner-spells.

Aphelios får mer skada på sina Q-förmågor, vilket gör honom till en starkare skytt. Bel’Veth har förändringar i sitt attackintervall och ultimata, vilket förbättrar hennes spel. Irelia-fans kommer att vara nöjda med buffs till sin passiva attackhastighet och en kortare nedkylning på hennes Q när hon använder sin ultimata.

Zed får också mer uppmärksamhet med ökad skada på sin Q och en återbetalning av nedkylning på sin E-förmåga. Dessutom får mästare som Akali, Sylas och Irelia buffs för att hålla sig konkurrenskraftiga, särskilt i professionellt spel. Å andra sidan är mästare som Lillia, Nidalee och Zyra nerfed för att balansera sin makt och se till att de inte överskuggar andra.

Artikeländringar inkluderar justeringar av Warmogs passiva hälsotröskel, och runor som Absorb Life justeras för bättre balans i både tidigt och sent spel. Riot Games gör dessa ändringar för att säkerställa att spelet är roligt och rättvist för alla.

Med Anima Squad-evenemanget och Patch 14.14 fokuserar Riot Games på att göra spelet bättre. Nya skins, spellägen och balansuppdateringar visar att de anstränger sig för att hålla League of Legends spännande. När världsmästerskapet 2024 närmar sig kommer dessa uppdateringar att ge nya utmaningar och möjligheter för spelare.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button