League of LegendsLeague of Legends Nyheter

League of Legends 14.7 patch anteckningar: Den primordiala suveränen anländer

Riot Games har rullat ut League of Legends 14.7-uppdateringen, som introducerar mycket önskade nerfs till Volibear och buffs till Camille. LoL Patch 14.7, som gick live den 3 april 2024, följer Riots planerade tidslinje och innehåller nödvändiga balansjusteringar och lägger till några underhållande element för att sparka igång månadens firande.

League of Legends patch 14.7 höjdpunkter

I den nyligen släppta patch 14.7 har Volibear tonats ner. Patchen ändrar hur hans Q-förmåga, Thundering Smash, interagerar med Sundered Sky. Med kritiska träffar kommer endast hans attackskada att öka snarare än den totala förmågeskadan. Denna förändring minskar hans förmåga att orsaka plötslig hög skada.

Dessutom har nedkylningstiden för hans ultimata förmåga, Stormbringer, ökat. Den hoppar från 140 sekunder i början av spelet till 160 sekunder och senare, på nivå tre, från 100 till 110 sekunder.

Camille kommer att genomgå några förbättringar för att öka hennes spel i toppfältet, där hon är tänkt att spelas mest. Efter kartjusteringarna tidigare under året har Camilles spelbarhet på toppbanan minskat, med färre väggar att använda till sin fördel och följaktligen utnyttjas mer i supportrollen.

För att förbättra hennes ställning i toppfältet är hennes Q nu utrustad med bättre hastighet och en minskad nedkylning i de senare stadierna.

På samma sätt kommer hennes W att packa mer basskador på sin yttre kon. Ändå kommer skadorna från hennes E att genomgå en mindre minskning för att förhindra att hon blir överväldigad som stöd.

Med utgångspunkt från justeringarna i Patch 14.6, där Crit-objekt för ADC: er ställdes in, tittar Patch 14.7 på supportrollen, särskilt förtrollarna. Riot syftar till att byta från en ”skada” supportroll till en mer hjälpsam spelstil den här gången.

Sona har inte gjort det så bra nyligen, så hennes Q- och W-passiva förmågor har drivits upp. Men för att balansera saker och ting får hennes Q-auras AP-förhållande en liten nedskärning. Nami är i samma båt: hennes E och W basskador är nere, men hennes helande AP-förhållande ökar.

Den här uppdateringen handlar om att flytta fokus från skada till mer stödjande förmågor. Utvecklarna insåg att vissa stödobjekt, främst Imperial Mandate, orsakade mer skada än avsett. Detta föremåls HP-skadeprocent har minskats från 12% till 10% i Patch 14.7. De antydde också framtida förändringar för att upprätthålla spelbalansen.

Enligt de fullständiga patchanteckningarna kan Camille kräva betydande justeringar i framtiden på grund av kartförändringar. Förvänta dig därför hennes frekventa framträdanden i de kommande veckopatchanteckningarna.

14.7-patchanteckningarna nämnde också Olaf, Rell, Sylas och Galio-förändringar.

Dessa förändringar är ganska triviala jämfört med de spännande nya April Fools-skinnen. Höjdpunkten är den unika Cheddar Chief Twitch-skinnet, som på ett roligt sätt omvandlar Twitchs huvud till ett ostblock. Vi har även Durian Defender Rammus, Choo-Choo Ornn, Toy Terror Cho’Gath och Zesty Dip Zac-skinnen, som alla är utmärkta på sina speciella sätt.

Stödet upphör snart om du för närvarande använder DirectX 9 för League of Legends. Du måste uppdatera din teknik eller förbättra din dators kapacitet. Du har fram till patch 14.9 på dig att göra dessa ändringar.

Den efterlängtade omarbetningen av Skarner

Den största höjdpunkten i Patch 14.7 är Skarners omarbetning. Denna kompletta makeover förvandlar honom till Ixtals främsta beskyddare och ändrar hans förmågor, spelstil, utseende och bakgrundshistoria. Skarner från Ixtal ses inte längre som en ”förlustdrabbad skorpion”, utan är nu en respekterad del av den härskande klassen som aktivt upprätthåller regionens avskildhet.

Skarners uppdaterade färdigheter gör honom perfekt för överraskningsattacker som djungel. Hans E-förmåga överrumplar målen, särskilt de som inte kan röra sig snabbt.

När han väl har dem kan Skarners team snabbt kontrollera fienden. Om du spelar Skarner kan fokus på tidiga överraskningsattacker ge ditt team en stor fördel.

Många spelare har delat känslomässiga hyllningar till den gamla Skarner på Reddit, visat sina senaste Mastery 7-prestationer eller delat strategier. Det är förvånande att se en tydlig nostalgi bland spelarna.

Ett hängivet Skarner-fan sa att han spelat sina sista matcher med Skarner och redan saknat honom. Denna känsla fick starkt gensvar i communityn, eftersom det var första gången som några spelare erkände att de fällde tårar över en omarbetning av en mästare.

Vissa spelare kommer att sakna höghastighetsspelstilen, men många tror att omarbetningen var nödvändig. En spelare sa att även om det var spännande att dra mål i höga hastigheter, höll de med och stödde omarbetningen eftersom det är nyckeln till att hålla Skarner relevant i spelet.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button