Overwatch 2Overwatch 2 Nyheter

Övervakning: Team Falcons och Crazy Raccoon når final i övre bracket i Dallas

I en spännande tävling på Overwatch Champions Series Major i Dallas har Team Falcons och Crazy Raccoon avancerat till upper-bracket-finalen med dominerande 3-0-svep.

Team Falcons övervann Spacestations utmaning med segrar på Ilios (2-1), Circuit Royal (5-4) och New Junk City (3-1). Kim ”Proper” Dong-hyun från Sydkorea utsågs till matchens MVP. Crazy Raccoon besegrade Toronto Defiant med segrar på Ilios (2-0), Circuit Royal (2-1) och Hollywood (3-1). Park ”Junbin” Jun-bin från Sydkorea fick MVP-utmärkelsen. Båda lagen kommer att mötas på söndag och tävla om en plats i den stora finalen senare på dagen.

Strider i den nedre delen av tabellen

I den nedre fästet undvek Spacestation knappt eliminering genom att besegra M80 i en serie med fem kartor och gick vidare till semifinalen i den nedre fästet på lördag. De kommer att möta ENCE, som eliminerade Toronto Defiant.

Spacestations motståndskraft lyste igenom när de säkrade en 3-2-seger i serien, med segrar på Midtown (2-1) och Havana (1-0) och en tät match på New Junk City (3-2). De avgjorde serien på New Queen Street genom att vinna med 128,09 m mot 32,03 m. Hadi ”Hadi” Bleinagel, en tysk/libanesisk spelare, utsågs till MVP.

Kommande matcher

I semifinalen i den lägre gruppen ställs Spacestation mot ENCE. ENCE säkrade sin plats genom att besegra Toronto Defiant på fyra kartor. De började med en 2-1 seger på Busan, och trots Torontos 1-0 seger på Watchpoint: Gibraltar, ENCE studsade tillbaka och vann 3-2 på Midtown och 75.29m till 64.08m på Colosseo.

Kevin ”Kevster” Persson från Sverige utsågs till MVP. Vinnaren i matchen mellan ENCE och Spacestation möter förloraren i finalen i den övre gruppen mellan Team Falcons och Crazy Raccoon i finalen i den nedre gruppen, och därefter följer den stora finalen.

Kim ”Proper” Dong-hyun från Team Falcons fick MVP-utmärkelsen, medan Park ”Junbin” Jun-bin utsågs till MVP för Crazy Raccoon. Turneringen har ett slutspel med dubbeleliminering med bäst av tre matcher och en total prispott på 200 000 dollar. De två bästa lagen kommer också att säkra platser i Esports World Cup 2024, som hålls i sommar i Riyadh, Saudiarabien.

Fördelning av prispotten

Prispotten för OWCS Major Dallas fördelas enligt följande: laget på 1: a plats får $ 80,000, 2: a plats tjänar $ 40,000, 3: e plats får $ 20,000 och 4: e plats tar hem $ 16,000. Lag som slutar på 5-6: e plats, Toronto Defiant och M80, kommer vardera att få $ 12,000, medan de på 7-8: e plats, NRG Shock och Twisted Minds, kommer vardera att få $ 10,000.

Team Falcons och Crazy Raccoons stjärnspelare förväntas skina i den kommande finalen i övre racket. Kim ”Proper” Dong-hyun och Park ”Junbin” Jun-bin kommer att leda Team Falcons, medan Hadi ”Hadi” Bleinagel och hans lagkamrater siktar på seger med Crazy Raccoon. Deras färdigheter och strategier kommer att vara avgörande för att avgöra vilket lag som säkrar en plats i den stora finalen.

Tävlingsintensiteten i Champions Series Major i Dallas fortsätter att öka när lagen kämpar om en plats i den stora finalen. Med bara två lag kvar i den övre fästet har insatserna aldrig varit högre. Team Falcons och Crazy Raccoon förbereder sig för att mötas och vet att en seger kommer att föra dem ett steg närmare att bli mästare. Samtidigt kommer M80 och ENCE att kämpa i semifinalen för att få en chans i den stora finalen.

I Dallas är beslutsamhet och skicklighet lika viktiga när lagen strävar efter seger. Den övre finalen ser ut att bli en oförglömlig uppgörelse mellan två talangfulla lag. Både fans och åskådare väntar ivrigt på resultatet av denna mycket efterlängtade match.

Team Falcons och Crazy Raccoons final i upper bracket lovar att bli en minnesvärd drabbning, eftersom båda lagen strävar efter seger i denna prestigefyllda turnering. I den nedre delen av turneringen möts M80 och ENCE i en elimineringsmatch som avgör vilket lag som får en ny chans till ära. Allteftersom turneringen fortskrider får fans och åskådare se en uppvisning i exceptionellt Overwatch-spel och strategiskt djup.

2020 Atlanta Falcons season

The 2020 season was the Atlanta Falcons’ 55th season in the National Football League , their fourth playing their home games at Mercedes-Benz Stadium, (wikipedia)

2017 Atlanta Falcons season

The 2017 Atlanta Falcons season was the franchise’s 52nd season in the National Football League and their third under head coach Dan Quinn. (wikipedia)

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button