Overwatch 2Overwatch 2 Nyheter

Overwatch 2 x Porsche-samarbetet avslöjar utgivningsdatum

Det efterlängtade partnerskapet mellan Overwatch 2 och Porsche avslöjades i mars av Blizzard Entertainment. Detta samarbete, som kommer att äga rum under säsong 10, kommer att introducera en mängd nya kosmetika och två legendariska skinn.

Den legendariska D.Va-huden, baserad på den helt nya Machan Electric, presenterades som en del av tillkännagivandet.

Busans framtid ligger i händerna på D.Va, den heroiska medlemmen i Overwatch, tillsammans med hennes mekaniker Dae-hyun och den avancerade tekniken i den nyligen släppta helelektriska 2025 Porsche Macan Turbo.

Så förbered dig på en elektrifierande resa i detta samarbete, när dessa hjältar banar väg för framtiden.

Dessutom bekräftar den nyligen släppta samarbetstrailern att den 14 maj kan spelarna förvänta sig ankomsten av Overwatch 2 x Porsche i spelet. Porsche-skinnet för D.Va kommer att vara tillgängligt i spelbutiken, även om detaljerna om dess pris, möjliga buntalternativ och om det kommer att vara ett tidsbegränsat evenemang ännu inte har avslöjats.

Spelet Overwatch 2 är för närvarande i säsong 10, under vilken den nyaste hjälten, Venture, officiellt lades till för ungefär en månad sedan. Den här säsongen medförde också olika förändringar av andra hjältar och spellägen, till exempel ”core game mode” där två lag tävlar om att kontrollera fem capture points.

Under tiden kommer det tillfälliga Mirrorwatch-läget att avslutas den 13 maj, vilket ger plats för midseason patch den 14 maj.

Porsche, en välkänd sportbilstillverkare, har en historia av att samarbeta med videospel, särskilt inom racing. Det verkar dock som om Porsche nu försöker bredda sin räckvidd bortom motorsportvärlden och dra nytta av den potential som dess berömda varumärke och estetik erbjuder.

Denna satsning kommer att börja med den efterlängtade lanseringen av Overwatch 2.

Det kommande spelet, Overwatch 2, genererar mycket surr, särskilt med det senaste tillkännagivandet av ett samarbete mellan Overwatch och ett annat projekt, kallat Overwatch Collab.

Slutsats

Det efterlängtade partnerskapet mellan Blizzard Entertainment och lyxbilstillverkaren Porsche för Overwatch 2 kommer officiellt till liv i spelet den 14 maj, vilket innebär ett banbrytande ögonblick när Porsche vågar sig in på nytt territorium bortom traditionella racingspel.

I och med partnerskapet med Blizzard Entertainment för Overwatch 2 ger sig Porsche ut på okänd mark i spelvärlden, utökar sitt inflytande bortom gränserna för traditionella racingspel och inleder ett nytt kapitel i samarbetet med välkända videospeltitlar.

Om Blizzard Entertainment

Activision Blizzard, Inc. är ett amerikanskt företag som är känt för att utveckla och producera elektroniska spel. Det grundades 2008 genom en sammanslagning av två framstående företag:

Activision, en pionjär inom utgivning av underhållningsmjukvara som går tillbaka till Atari-spelkonsolens tidiga dagar, och Vivendi Games, Blizzard Entertainments moderorganisation.

Blizzard Entertainment blev känt för sina PC-program, särskilt Diablo-, Warcraft- och StarCraft-serierna, samt det omåttligt populära MMORPG-spelet (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) World of Warcraft.

Efter sammanslagningen, där Activision fick en ledande roll, förvärvade Vivendi 52 procent av aktierna i det nybildade Activision Blizzard. Trots sammanslagningen behöll både Activision och Blizzard sina olika företagsidentiteter och upprätthöll separata utvecklings- och publiceringskanaler.

Företagets huvudkontor ligger i Santa Monica, Kalifornien.

I januari 2022 offentliggjorde Microsoft sin avsikt att köpa Activision Blizzard för 68,7 miljarder dollar, och förvärvet slutfördes i oktober 2023. Trots ägarbytet fortsätter Activision Blizzard att verka med sin etablerade företagsstruktur, vilket återspeglar dess bestående närvaro i spelindustrin.

Porsche

Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, usually shortened to Porsche ; see below), is a German automobile manufacturer specializing in high-performance sports cars, SUVs and sedans, headquartered in Stuttgart, (wikipedia)

Overwatch (video game)

Overwatch was a 2016 team-based multiplayer first-person shooter game by Blizzard Entertainment. The game was first released for PlayStation 4, Windows, (wikipedia)

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button