Overwatch 2Overwatch 2 Nyheter

Overwatch 2 säsong 11 kommer att lanseras med Super Sentai-tema

Kommer du ihåg dagarna när du kom hem från skolan för att se dina favorit live-actionhjältar slåss mot bisarra monster? Overwatch 2 tar tillbaka den nostalgi med sin kommande säsong 11.

Lansering nästa vecka, Overwatch 2: s säsong 11, med titeln ”Super Mega Ultrawatch”, hämtar tung inspiration från ikoniska shower som Kamen Rider, Super Sentai och Power Rangers. Teaser-trailern, som släpptes idag, ger en inblick i den nya säsongen och visar skins för hjältar som Genji, Sojourn och Reaper. Dessutom avslöjar en YouTube-miniatyr skins för Ana och Wrecking Ball.

Den fullständiga trailern för Super Mega Ultrawatch är planerad att ha premiär på måndag 17 juni, med säsongen som officiellt startar några dagar senare den 20 juni. Även om teasern ger begränsade detaljer, antyder den flera spännande funktioner.

Framför allt kommer det inte att introduceras någon ny hjälte i säsong 11, efter tillägget av Venture i säsong 10. Fans kan dock se fram emot en ny supporthjälte, kodnamn Space Ranger, som anländer till säsong 12, planerad till en release i augusti.

Säsong 11 kommer också att debutera en ny Push-karta som heter Runasapi, som ligger i Illaris hemstad. Blizzard har beskrivit denna karta som ”underbar” och ”en explosion att spela”, vilket gör det till ett mycket efterlängtat tillägg till Push-kartpoolen.

Dessutom kommer Colosseo-kartan att genomgå en omarbetning för att förbättra spelet och ta itu med några av de problem som har gjort Push-spelläget kontroversiellt sedan Overwatch 2: s lansering.

Ytterligare detaljer om Super Mega Ultrawatch, inklusive potentiella tidsbegränsade lägen och balansförändringar, kommer att avslöjas snart. Overwatch 2: s säsong 11, Super Mega Ultrawatch, börjar på alla plattformar den 20 juni.

Kolla in vår artikel om fusk i topp 500 ledartavlan för Overwatch 2 i beskrivningen


Genji

Genji Shimada är en mycket mobil Damage-klasshjälte i Overwatch 2. Som Shimada-klanens yngste son var han nära att dödas av sin bror Hanzo, men räddades och fick cybernetiska förbättringar av Overwatch. Genji utmärker sig genom sin smidighet och kan hoppa dubbelhopp, klättra på väggar och använda sin Swift Strike för att rusa fram och attackera fiender. Hans primära vapen är Shuriken, som han kan kasta i salvor eller som en fläktspridning. Genjis Deflect-förmåga gör att han kan reflektera inkommande projektiler, och hans ultimata, Dragonblade, släpper loss ett kraftfullt närstridsvapen. Trots en minskning av hans skadeutgång i de senaste korrigeringarna är Genji fortfarande en formidabel flanker, perfekt för att rikta in sig på och eliminera fiendens läkare och mindre mobila karaktärer.

Sojourn

Sojourn är en mycket mobil Damage-hjälte i Overwatch 2, känd för sin kraftfulla Railgun och mångsidiga färdigheter. Som tidigare befälhavare för Overwatch var hon instrumental under Omnic Crisis och ledde många kritiska uppdrag. Hennes primära vapen, Railgun, avfyrar snabba projektiler som ackumulerar energi, som sedan kan frigöras i ett kraftfullt skott som kan orsaka betydande skador, särskilt vid huvudskott. Sojourns förmågor förbättrar hennes rörlighet och stridseffektivitet, vilket gör att hon kan kontrollera slagfältet och utmanövrera motståndarna. Hennes spel fokuserar på strategisk positionering och exakt siktning, vilket gör henne till en utmanande och givande karaktär att bemästra.

Skördare

Reaper, även känd som Gabriel Reyes, är en Damage-hjälte i Overwatch 2. En gång i tiden var han en högt uppsatt medlem av Overwatch och ledare för dess hemliga operationsdivision Blackwatch, men Reaper vände sig mot organisationen och anslöt sig till terroristgruppen Talon. Han är känd för sin hänsynslösa och obarmhärtiga natur och riktar ofta in sig på tidigare Overwatch-agenter.

Reaper använder Hellfire Shotguns, som är mycket effektiva på nära håll. Hans förmågor inkluderar Shadow Step, som gör att han kan teleportera sig till en viss plats, och Wraith Form, som gör honom osårbar och snabbare men oförmögen att attackera. Hans ultimata förmåga, Death Blossom, ger massiv skada på alla närliggande fiender. Reapers passiva förmåga, The Reaping, läker honom när han delar ut skada, vilket gör honom till en formidabel motståndare i närstrid.

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button