Overwatch 2Overwatch 2 Nyheter

Overwatch 2 står inför ett annat bakslag när det förlorar populärt pve-spelläge

Blizzard Entertainment har meddelat att Hero Mastery Gauntlet kommer att tas bort från Overwatch 2. Detta PvE-spelläge och dess utmaningar kommer inte att vara tillgängliga när säsong 11 börjar.

I Overwatch 2 säsong 9 har Hero Mastery Gauntlet, ett nytt samarbetsläge, introducerats. Du måste försvara tre torn från vågor av träningsbots. Genom att samla emblem på kartan ökar din poäng och låter dig aktivera kraftfulla tornförmågor, vilket kan ändra stridens gång.

Blizzards senaste försök med Hero Mastery Gauntlet fungerade inte som planerat. I ett nyligen foruminlägg sa community manager Kaedi att detta PvE-läge inte var så populärt som de hoppades. Även om det var tänkt att blanda det roliga med att få höga poäng i Hero Mastery-uppdrag med en multiplayer-upplevelse, har läget inte skapat mycket spänning.

Från och med säsong 11 kommer Blizzard att ta bort Hero Mastery Gauntlet från Overwatch 2. Detta beslut är en del av lagets pågående ansträngningar för att förbättra spelet. Som ett resultat kommer spelare inte längre att ha tillgång till detta co-op-spelläge.

Säsong 11: sista chansen för belöningar

Overwatch 2 säsong 11 börjar den 18 juni. Du har strax under en månad på dig att slutföra Lifetime Challenges för Hero Mastery Gauntlet. Genom att slutföra dessa utmaningar kan du tjäna speciella belöningar som en spelarikon, spray, namnskylt, två titlar och segerposer för Mercy och Reinhardt. Dessa belöningar kommer inte att vara tillgängliga efter säsong 11, så skynda dig att låsa upp dem innan tiden går ut.

Avlägsnandet av Hero Mastery Gauntlet är en besvikelse för Overwatch 2-fans. Läget var roligt men hade problem med omspelbarhet. Det avbryts bara två säsonger efter lanseringen.

Detta följer sidelinjen av Overwatch 2: s Story Missions. Co-op-upplevelser i Overwatch 2 kämpar, vilket gör att nytt PvE-innehåll verkar osannolikt snart.

Även om det finns en förändring i innehållet finns det goda nyheter för solospelare. Hero Mastery-utmaningar är här för att stanna.

Kaedi bekräftade i ett foruminlägg att dessa utmaningar kommer att fortsätta, med fler hjältar som får sina kurser under framtida säsonger. Även om detta kanske inte helt ersätter de stora samarbetslägena som en gång utlovats, erbjuder det fortfarande något roligt för PvE-fansen i Overwatch 2: s samhälle.

Kommande hjälteförändringar detaljerade

Overwatch 2 har meddelat spännande förändringar för karaktärer som Cassidy och Reaper. Det finns också antydningar om kommande uppdateringar för hjältar som Mercy, Symmetra och Lifeweaver. Vissa uppdateringar kommer snart, medan andra kan försenas till åtminstone säsong 11 eller kanske inte händer alls.

https://twitter.com/PlayOverwatch/status/1793394967064232428/photo/1

I en AMA nyligen pratade Blizzard-utvecklare med fans för att svara på många frågor, främst om hjältebalans.

Många av dessa frågor handlade om de nya hälso- och läkningsförändringarna och de bekräftade omarbetningarna för populära Overwatch 2-karaktärer, Reaper och Cassidy. Overwatch 2 devs delade detaljer om kommande hjälteförändringar och andra uppdateringar på väg till FPS.

Cassidys Magnetic Grenade är planerad för en annan omvandling under säsong 11 och blir en explosiv hindrande explosiv med kort räckvidd.

Reaper’s omarbetning kan ta mer tid att släppa, med förväntade justeringar av hans Shadow Step och förbättringar som inte nödvändigtvis stärker hans tankbusting-förmåga.

Å andra sidan står Roadhog inför förestående nerfs för hans överlevnadsförmåga, som kan rulla ut så snart dagen efter Reddit-diskussionen. Overwatch 2-utvecklare pratar också om framtida förändringar för vissa hjältar. De kan justera Lifeweaver för att balansera hans brott och försvar bättre.

Dessutom kan allierade som står på hans Petal Platform få en buff. Mercy kan få boost till sin rörlighet, vilket gör henne mer effektiv i strider.

Det finns också diskussioner om att öka Symmetras överlevnad eller skada för att stärka henne i slagsmål. Slutligen kan Hanzo vinna på förändringar av kraftfulla hjältar, sänka deras hälsa för att göra headshots enklare.

Overwatch (video game)

Overwatch was a 2016 team-based multiplayer first-person shooter game by Blizzard Entertainment. The game was first released for PlayStation 4, Windows, (wikipedia)

Overwatch 2

Overwatch 2 is a 2022 first-person shooter game developed and published by Blizzard Entertainment. As a sequel and replacement to the 2016 hero shooter Overwatch, (wikipedia)

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button