Overwatch 2Overwatch 2 Nyheter

Lås upp till nya höjder med Overwatch 2:s mytiska prismor och butik

I Overwatch 2 kan spelare nu låsa upp en mängd unika hjälte-skins genom introduktionen av Mythic Prisms och Mythic Shop.

Här är allt du behöver veta om den här nya funktionen.

Mythic Prisms är en ny valuta som spelare kan använda för att köpa hjälte-skins på mythic-nivå i Overwatch 2.

Dessa högkvalitativa kosmetiska produkter har unika designer och animationer som skiljer dem från andra tillgängliga skins.

Mytiska prismor i Overwatch 2

Spelare kan tjäna Mythic Prisms genom Premium Battle Pass eller köpa dem direkt med riktiga pengar.

Premium Battle Pass erbjuder ett visst antal Mythic Prisms som belöning för att nå vissa nivåer, där den högsta nivån ger tillräckligt för att helt låsa upp ett mythic skin.

Alternativt kan spelare köpa buntar med Mythic Prisms i olika kvantiteter via Mythic Shop.

Varje paket innehåller en viss mängd ytterligare Mythic Prisms som en bonus.

Mythic Shop och dess erbjudanden

Mythic Shop är ett dedikerat utrymme i Overwatch 2 där spelare kan spendera sina ackumulerade Mythic Prisms för att köpa mythic hero skins.

Varje säsong har en ny mytisk skin som kan låsas upp med Mythic Prisms, tillsammans med ett urval av tidigare mytiska skins som kan köpas.

Tillgängligheten för varje mythic skin roterar varannan säsong.

Anpassa ditt mytiska hjälte-skin

Varje mythic hero skin kommer med flera anpassningsnivåer, vilket ger spelarna möjlighet att i stor utsträckning anpassa sina karaktärers visuella representation. För att låsa upp ytterligare anpassningsalternativ som ger djup och unikhet åt ett av de mytiska hjälteskinsen i Overwatch 2, måste spelarna vara beredda att investera ytterligare ett antal mytiska prismor.

Att låsa upp olika nivåer av anpassning i Overwatch 2:s mytiska skins kommer med varierande kostnader, beroende på mängden Mythic Prisms som spenderas under transaktionen.

Spelare belönas med en betydande besparing när de väljer att låsa upp den kompletta uppsättningen av anpassningar för en mytisk hjälte-skin i en transaktion istället för separat.

Vissa spelare har klagat på priset för att köpa mythic skins och tillhörande anpassningsalternativ med riktiga pengar. De säger att Blizzard har satt det till höga priser. Trots att detta är ett rimligt klagomål är det missvisande eftersom spelare kan köpa Premium Battle Pass för 10 USD; genom att slutföra det kommer spelaren att tjäna upp till 80 Mythic Prisms.

Det är fortfarande bättre att göra detta än att slösa 80 USD på 100 Mythic Prisms

PC-invasion

Det betyder att du måste spela Overwatch 2 tillräckligt för att långsamt samla 80 Mythic Prisms.

Ett nytt sätt att visa upp din stil

Integreringen av Mythic Prisms och Mythic Shop i Overwatch 2 öppnar upp ett stort antal möjligheter för spelare att visa upp sina unika stilar och personliga uttryck genom exceptionella hjälte-skins.

För dem som gillar distinkt kosmetika och personlig karaktärsrepresentation erbjuder Overwatch 2:s Mythic Prisms och dess Mythic Shop oöverträffade möjligheter. Oavsett om du strävar efter att äga alla mythic-skins eller vill återskapa din älskade hjälte i ett nytt ljus, är den här funktionen skräddarsydd för att tillgodose olika preferenser.

Mytiska prismor vs andra valutor

Mythic Prisms har ett distinkt värde inom Overwatch 2, eftersom de inte kan handlas för eller bytas mot Overwatch Coins eller Credits, och dessa valutor kan inte heller användas för att erhålla Mythic Prisms.

Valet mellan att använda Mythic Prisms, Overwatch Coins eller Credits för ett köp är ett viktigt övervägande. Varje valuta har ett tydligt syfte och bör väljas baserat på den specifika hjälteskin eller det föremål du vill förvärva.

Förutom saker som du måste betala för i Overwatch 2 säsong 10 är vissa funktioner fortfarande helt gratis, t.ex. Venture’s Sprays och testversionen av Clash-läget.

Overwatch (video game)

Overwatch was a 2016 team-based multiplayer first-person shooter game by Blizzard Entertainment. The game was first released for PlayStation 4, Windows, (wikipedia)

Overwatch 2

Overwatch 2 is a 2022 first-person shooter game developed and published by Blizzard Entertainment. As a sequel and replacement to the 2016 hero shooter Overwatch, (wikipedia)

Mikael Lodi

Hej, jag heter Mikael Lodi. Jag har spelat hela mitt liv, särskilt Dota 2, men jag älskar även CS och Overwatch. Esport har alltid fascinerat mig, och jag älskar att dela med mig av mina kunskaper till andra gamers. Låt oss hålla igång spelpratet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button