League of LegendsLeague of Legends Nyheter

Project L från Riot Games får sitt officiella namn: 2XKO

Riot Games, känt för sina populära titlar som League of Legends, har officiellt avslöjat titeln för sin mycket efterlängtade satsning på fightingspelsgenren, tidigare kallad Project L.

Vi introducerar 2XKO, ett spännande slagsmålsspel som kommer att innehålla älskade mästare från League of Legends-universum. Spelets titel, 2XKO, nickar till dess unika två-mot-två-lagsformat och det spännande konceptet att uppnå en dubbel knockout.

Med det här spännande tillkännagivandet kan fansen se fram emot att fördjupa sig i den adrenalinpumpande actionen i 2XKO, där de får möjligheten att samla sina drömlag och delta i episka strider som inte liknar något annat i spelvärlden.

Den verkställande producenten Tom Cannon tillkännagav en utvecklaruppdatering som uttrycker spänning inför denna nya satsning. Med den officiella titelavslöjandet delade Riot en kort gameplaytrailer som visade upp lite mekanik och karaktärer i aktion.

Trailern introducerade Illaoi som den nyaste mästaren som gick med i listan, och lade till de redan tillkännagivna Ahri, Yasuo, Ekko, Darius och den tidigare retade men icke namngivna mästaren X.

Riot har för avsikt att engagera sig i kampspelsgemenskapen under hela utvecklingen, och lovar möjligheter till testning och feedback.

2XKO förväntas lanseras 2025

Spelet kommer att lanseras på Xbox Series S/X, PlayStation 5 och PC-plattformar. Registreringar är nu öppna för beta-tester på den officiella webbplatsen, med mer information om playtesting-evenemang och datum som kommer att delas snart.

Trailerns avslutande rader betonade att ”det riktiga roliga börjar när man slår sig ihop”, vilket väckte spänning inom samhället. 2XKO markerar Riot Games expansion till en ny genre samtidigt som de förblir trogen sina rötter i League of Legends.

Fans väntar ivrigt på mer information, inklusive karaktärslistor och potentiell spelmekanik utöver grunderna som visas i trailern.

Under tiden uppmuntrar Riot spelare att följa de officiella 2XKO sociala mediekanalerna för uppdateringar och tillkännagivanden.

LFG!!!!! (league fighting game)

The League of Legends X account

Den här nya titeln lovar att ge ett nytt perspektiv till League of Legends universum samtidigt som den erbjuder en engagerande upplevelse för hardcore fightingspelsentusiaster och tillfälliga fans.

League of Legends

League of Legends , commonly referred to as League, is a 2009 multiplayer online battle arena video game developed and published by Riot Games. Inspired by Defense of the Ancients, (wikipedia)

Riot Games

Riot Games, Inc. is an American video game developer, publisher, and esports tournament organizer based in Los Angeles, California. (wikipedia)

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button