League of LegendsLeague of Legends Guider

Bästa One Trick Champions i High Elo för League of Legends

I League of Legends med hög elo kan mastering av one-trick-mästare erbjuda en strategisk fördel för att klättra i leden. Genom att fokusera på en enda mästare kan spelare få en djup förståelse för matchningar, kraftspikar och övergripande spelkunskap, vilket förbättrar deras prestanda mot motståndare. Låt oss fördjupa oss i de bästa valen för one-tricking i varje roll för att optimera ditt spel i hög elo:

Genom att specialisera sig på one-trick champions i varje roll kan spelare utnyttja sin djupgående kunskap och behärskning för att spela ut motståndare, fatta välgrundade beslut och i slutändan öka sina chanser att lyckas i spel med hög elo.

Bästa One Trick Champions för Top Lane

Om du vill dominera den övre körfältet, överväga att behärska Kled eller Mordekaiser. Dessa mästare har starka laningfaser och kan snöboll effektivt om de spelas bra.
Att lägga till dem i din mästarepool med ett trick kan ge dig en betydande fördel när du klättrar i leden.

Kled

Kled är ett starkt val för toppfältspelare som vill utvecklas i League of Legends. Hans unika spelstil erbjuder möjligheter att överraska motståndare med sitt aggressiva kit, som kretsar kring hans berg, Skaarl. Förmågor som Violent Tendencies och Bear Trap on a Rope gör det möjligt för Kled att delta i affärer effektivt och leverera oväntade burstskador.

Hans ultimata förmåga, Chaaaaaaaarge!!!, hjälper till att inleda lagstrider eller fånga fiender som är ur position. Dessutom ger hans passiva, Skaarl the Cowardly Lizard, en extra hälsofält, vilket förbättrar hans överlevnadsförmåga i långvariga engagemang.

Mordekaiser

Mordekaiser är en toppfältmästare i League of Legends känd för sin förmåga att utmärka sig i 1v1-situationer. Hans kit är inriktat på att isolera fiender och hantera betydande skador. Hans passiva, Iron Man, ger honom en sköld baserad på den skada han behandlar, vilket förbättrar hans hållbarhet i slagsmål.

Mordekaisers ultimata förmåga, Realm of Death, gör det möjligt för honom att välja en fiendemästare och föra dem in i Death Realm för en duell, vilket ger honom en strategisk fördel. I lagstrider kan Mordekaisers AOE-förmågor vara inflytelserika, särskilt i kombination med frontlinjemästare.

Bästa One Trick-mästare för djungeln

Om du vill dominera djungeln i hög elo är Lee Sin och Fiddlesticks två one trick-mästare som kan hjälpa dig att klättra i leden.

Lee Sin’s rörlighet och tidiga speltryck gör honom till ett populärt val bland skickliga spelare, medan Fiddlesticks förmåga att kontrollera lagstrider med sin crowd control och ultimate kan vända ett spel till din fördel.

Fiddlesticks

Fiddlesticks är en mycket effektiv djungel med ett trick i hög Elo på grund av hans exceptionella folkmängdskontroll, höga sprängskador och starka närvaro i lagstrider.

Hans unika passiva gör att han kan skapa synkontroll och lura fiender, medan hans ultimata, Crowstorm, kan vända stridens tidvatten med sin massiva skada på effektområdet.

Fiddlesticks utmärker sig för att straffa dålig synkontroll och kan dra nytta av fiendens misstag med vältajmade bakhåll. Hans förmåga att rensa djungelläger effektivt och upprätthålla hög hälsa gör honom till ett konsekvent hot under hela spelet.

Lee Sin

Lee Sin är ett mångsidigt val med hög effekt för spelare som vill lura en mästare i djungelrollen. Hans kit inkluderar rörlighet, folkkontroll och sprängskador, vilket gör honom till ett starkt val i händerna på skickliga individer.

Lee Sins förmåga att skapa tidiga spelmöjligheter, säkra mål och utmanövrera motståndare i skärmytslingar bidrar till hans popularitet bland djungelns huvud som försöker klättra upp på tävlingsstegen.

Dessutom möjliggör hans höga skicklighetstak kontinuerlig förbättring och behärskning, vilket säkerställer att mästaren förblir engagerande även efter många matcher.

Bästa One Trick Champions för Mid Lane

Om du vill klättra upp i leden som ett Mid Lane one-trick kan mästare som Zed och Katarina vara din biljett till framgång.

Deras höga skicklighetstak och outplay-potential gör dem formidabla val i rätt händer. Att behärska dessa mästare kan ge dig den fördel du behöver för att dominera mittfältet och bära ditt lag till seger.

Zed

Zed är en mästare i League of Legends känd för sin burstskada och utspelspotential i mittfältet. För att effektivt spela Zed är det viktigt att fokusera på att behärska hans skugghantering. Korrekt användning av Living Shadow (W) för både skada och rörlighet är avgörande för framgång.

Dessutom är det viktigt att öva skicklighetsskotten som Razor Shuriken (Q) för att poke fiender innan man engagerar sig i en all-in. Timing är en nyckelfaktor när du använder Death Mark (R) för att maximera skadeutgången. Övervakning av energinivåer är nödvändig för att utföra kombinationer effektivt.

Katarina

Katarina betraktas ofta som ett starkt val för spelare som specialiserar sig på en mästare i League of Legends, särskilt när det gäller att dominera mittfältet. Hennes kit erbjuder hög rörlighet och sprängskador, vilket gör henne till ett formidabelt val i händerna på skickliga individer.

Genom att använda sin Shunpo-förmåga kan Katarina snabbt engagera sig eller koppla bort från slagsmål, fånga motståndare på vakt och säkra dödar effektivt. Hennes ultimata, Death Lotus, bidrar med betydande AoE-skador, vilket förbättrar hennes effektivitet i lagstrider.

Framgång med Katarina förlitar sig på att behärska hennes kombinationer och veta när man ska inleda strid. Genom att fokusera på att förfina mekanik och beslutsfattande färdigheter kan spelare potentiellt avancera i rankningar och utöva betydande tryck i mittfältet.

Bästa One Trick Champions för Bot Lane

Om du vill dominera botfilen, överväga att behärska Ezreal och Samira. Dessa mästare erbjuder unika spelstilar och kan bära spel med sina starka förmågor och mekanik.

Ezreal

Ezreals anpassningsförmåga och olika förmågor positionerar honom som ett populärt val för specialiserade spelare som strävar efter att utmärka sig i botbanan i League of Legends.

Hans kit innehåller Mystic Shot (Q) för långdistanspoking och Arcane Shift (E) för snabb ompositionering, vilket gör att Ezreal effektivt kan dra motståndare och hålla ett säkert avstånd i engagemang.

Dessutom ger hans Essence Flux (W) ökad attackhastighet till allierade, vilket förbättrar hans användbarhet inom lagkompositioner.

Framgång med Ezreal som en one-trick-spelare hänger på att behärska exakt skicklighetsnoggrannhet och strategisk positionering. Att använda Mystic Shot för trakasserier i körfältet och strategiskt tajma Essence Flux under lagstrider kan avsevärt påverka resultatet av konfrontationer.

Samira

Samira framstår som ett starkt val för spelare som vill specialisera sig i botfilen på grund av sin aggressiva spelstil och mångsidiga kit. Hennes skicklighetsuppsättning möjliggör vävning av autoattacker mellan förmågor, vilket leder till hög burstpotential under engagemang.

Samiras passiva, Daredevil Impulse, uppmuntrar spelare att effektivt kedja olika förmågor utan upprepning för att förbättra hennes skadeutgång.

Den vältimade användningen av hennes ultimata, Inferno Trigger, kan snabbt ändra lagstridernas gång till hennes fördel. Dessutom hjälper hennes rörlighet från Wild Rush till snabb ompositionering, medan Blade Whirl erbjuder folkmassakontroll för att störa fiendens rörelser.

Bästa One Trick Champions för support

Om du vill dominera stödrollen, överväga att behärska Pyke och Bard. Dessa mästare erbjuder unika spelstilar och kan i hög grad påverka spelet med deras verktyg och förmåga att kontrollera folkmassan.

Bard

Bards kit är distinkt, med betoning på roaming och verktyg för laget.
Hans magiska reseförmåga möjliggör snabb karttraversering, vilket underlättar oväntade ganks eller objektiva fångster. Den kosmiska bindningsförmågan fungerar som en kraftfull mekanism för kontroll av folkmassan, vilket hjälper till att initiera eller frigöra sig från lagstrider effektivt.

Bards ultimata, Tempered Fate, kan förändra stridens momentum genom att tillfälligt immobilisera fiender i stasis, vilket skapar viktiga möjligheter för lagutnyttjande.

Att skickligt använda Bards verktygslåda och urskilja när man ska vandra kontra stanna kvar i körfältet kan höja din inverkan i matcher med hög Elo, vilket ger anpassningsförmåga och spelförmåga.

Pyke

Pyke är erkänd som en mycket inflytelserik mästare för supportspelare i höga Elo-spel, särskilt för dem som specialiserar sig på honom. Hans distinkta spelstil och förmåga att snöbollsmatcher effektivt skiljer honom från varandra.

Pykes kit, som liknar en lönnmördare, gör det möjligt för spelare att vandra på kartan, säkra dödar och påverka spelets tempo. Hans passiva, Gift of the Drowned Ones, gör att han kan regenerera hälsa baserat på skador som tas, vilket förbättrar hans hållbarhet under skärmytslingar.

Dessutom ger Pykes förmåga att kontrollera folkmassan och utföra ultimat, Death From Below, honom möjlighet att säkra elimineringar och svänga lagstrider till förmån för sina allierade.

Eva Enta

Hej, jag heter Eva, bara en vanlig gamer-tjej. Om jag inte spelar Fortnite eller League of Legends tittar jag förmodligen på någon Esports-turnering. Låt oss hålla spelandan vid liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back to top button